ΟΚΤΩ ΣΕΡΙ UNDER Η ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα διεξάγονται ελάχιστα παιχνίδια και αναγκαστικά με αυτά θα πορευτούμε…

Στη Γ Γαλλίας η πρωτοπόρος Μπαστιά έχει πάρει πολλά στοιχήματα στο αποψινό ματς με την Σταντ Μπριοσίν. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλοί στην έδρα τους, μακριά από αυτήν όμως έχουν τρεις ήττες και μια ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια. Προσωπικά πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν αλλά όχι εύκολα. Γι΄αυτό εκτός από τον άσσο θα προσθέσω και το under.

Στην Λιγκ 1 της Αγγλίας τόσο η Πλίμουθ όσο και η Πόρτσμουθ έχουν εξαιρετική επιθετική λειτουργία. Σήμερα κοντράρονται μεταξύ τους και θα προτιμήσω να ποντάρω στο g-g. Πάντως ειδικά σε αυτή την αναμέτρηση θεωρώ ότι υπάρχει ισοδυναμία, οπότε δεν αποκλείω στο τέλος οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν πόντο. Το… συνηθίζουν άλλωστε, αφού τα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Πλίμουθ έληξαν χωρίς νικητή…

Στην Παραγουάη η Γκουαρανί (φωτο) συμπλήρωσε 8 σερί under! Σήμερα υποδέχεται τη Σαν Λορέντζο που δεν φημίζεται για τις επιθετικές της… αρετές. Επειδή όπως προαναφέραμε οι επιλογές μας είναι λιγοστές και περιορισμένες, θα ασχοληθώ τόσο με το under όσο και με το Χ (0-0) του ημιχρόνου και σε αυτή την αναμέτρηση. (3.17 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Από εκεί και πέρα, διεξάγονται και κάποια αφρικανικά παιχνίδια εθνικών ομάδων και αν κρίνουμε από αυτά που ξέρουμε και έχουμε δει έως τώρα, τότε υπάρχουν όντως κάποια μεγάλα φαβορί. Στον Β όμιλο για παράδειγμα, η Ουγκάντα είναι σε θέση να πάρει διπλό από το νότιο Σουδάν το οποίο μετρά μόνο ήττες.

Φαβορί για το διπλό είναι και το Κογκό το οποίο προσπαθεί να τερματίσει δεύτερο στον ένατο όμιλο.

Στο έκτο γκρουπ πέφτει από χθες η απόδοση του διπλού στην αναμέτρηση της Μοζαμβίκης με το Καμερούν. Λογικό αν κρίνουμε και συγκρίνουμε τα ρόστερ και την εμπειρία των δύο αντιπάλων.

Φίλες και φίλοι αυτά από μένα προς το παρόν. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της μέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] θα βρεις τώρα και το Auto CashOut*! Και ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ