ΟΚΤΑΔΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ…

Καλημέρα. Από το σημερινό πρόγραμμα έχω επιλέξει οκτώ σημεία τα οποία θα δούμε ευθύς αμέσως…

Στην Τουρκία η περσινή πρωταθλήτρια Μπασακσεχίρ, φέτος κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή. Επειδή όμως διαθέτει το απαιτούμενο ρόστερ προκειμένου να αρχίσει να ρολάρει και να ξεφύγει από τις περιπέτειες, πιστεύω ότι σήμερα θα μπορέσει να επικρατήσει της Κόνιασπορ σε ένα ματς που είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο άσσος βρίσκεται υψηλά και πιο συγκεκριμένα στο 2.10 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Γαλατά είναι πρώτη και εκτός έδρας μετρά 9 διπλά σε 13 παιχνίδια. Δεν πιστεύω λοιπόν ότι θα σκοντάψει απέναντι στην ουραγό Ανκαραγκούτσου που βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση. Η Γαλατά έρχεται από οκτώ σερί νίκες και αυτή την περίοδο δείχνει ασταμάτητη.

Στη Β Γερμανίας η Χάνσα Ροστόκ που φιλοδοξεί σε άνοδο, φιλοξενείται από την ουραγό Λούμπεκ η οποία συμπλήρωσε οκτώ ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η Χάνσα αντιθέτως, έρχεται από έξι νίκες και μια ισοπαλία και το διπλό πληρώνει 1.91 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Δανία η Κοπεγχάγη αναζητεί ένα καλό πλασάρισμα στην εξάδα των play off για τον τίτλο. Διατηρεί ένα αήττητο εννέα αγωνιστικών και απόψε φιλοξενεί τη ντεφορμέ Βέιλε που στα τελευταία 12 παιχνίδια της κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Σοντερίσκε. Η πρόσφατη παράδοση είναι με τους γηπεδούχους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας έχει 9 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία δώδεκα. Να συμπληρώσουμε επιπλέον ότι τα δύο σωματεία διατηρούν φιλικές σχέσεις…

Φέτος, όλα δείχνουν ότι στο Καμπιονάτο ο τίτλος θα είναι… μιλανέζικη υπόθεση μετά από πάρα πολλά χρόνια. Σήμερα η Μίλαν υποδέχεται τη φορμαρισμένη μεν, υποδεέστερη δε Ουντινέζε και θα πάω με τον Ιμπραήμοβιτς και την παρέα του. Εδώ πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην ευχάριστα με την απόδοση του άσσου καθώς δεν περίμενα το 1.80 της [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στη Γαλλία θα… παρακάμψω την αρνητική παράδοση της Λυών τα τελευταία χρόνια και θα ποντάρω πάνω της στο ματς με τη Ρεν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και διεκδικούν στα ίσα τον τίτλο. Η Ρεν αντιθέτως, εδώ και αρκετό διάστημα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, καθώς τις τελευταίες έξι αγωνιστικές υπέστη τέσσερις ήττες και έφερε δύο ισοπαλίες. Εξαιρουμένης της Λιλ, όλα τα υπόλοιπα ματς ήταν απέναντι σε μέτριους αντιπάλους.

Αυτή όμως που πραγματικά δεν… παίζεται τους τελευταίους δύο μήνες, είναι η εξαιρετική Μονακό η οποία έρχεται από δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες σε 12 αγωνιστικές. Στα έντεκα από αυτά τα παιχνίδια, σκόραρε από δύο έως πέντε τέρματα! Η επιθετική της γραμμή είναι… εξαίσια και παρά το ότι σέβομαι την ομάδα του Στρασβούργου δεν γίνεται να μην με επηρεάσει η φόρμα της Μονακό. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.90 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην αγγλική πρέμιερ τέλος, η ουραγός Σέφιλντ θεωρείται ήδη υποβιβασμένη καθώς απέχει 15 ολόκληρους βαθμούς από τη γραμμή. Μετρά 21 ήττες σε 26 αγωνιστικές και με αυτές τις επιδόσεις εννοείται ότι δεν γίνεται να σταθείς όρθια σε ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Πρέμιερ Λιγκ. Θα δώσω λοιπόν προβάδισμα στην αρκετά καλή φέτος Άστον Βίλα η οποία μετρά 7 διπλά σε 13 αγωνιστικές, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα μετά από τη Μάντσεστερ Σίτ. Η δε Σέφιλντ διαθέτει τη χειρότερη επίθεση και μέσα στην έδρα της μετρά ήδη 10 ήττες! Η απόδοση του διπλού υποχωρεί από χθες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 2.06 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ