ΟΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΛΙΓΚ 1

Σήμερα θα ξεκινήσουμε από την αγγλική Λιγκ 1 στην οποία υπάρχει μια σειρά φορμαρισμένων ομάδων. Θα ασχοληθούμε λοιπόν κυρίως με αυτές…

Η Κρου για παράδειγμα, παραμένει αήττητη για 10 συνεχόμενες αγωνιστικές. Βρίσκεται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και απόψε φιλοξενείται από τη μέτρια Τζίλιγχαμ η οποία μετρά 6 ήττες σε 12 παιχνίδια στην έδρα της και συνολικά 5 ήττες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Η Ντονκάστερ έρχεται από έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές. Βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, διαθέτοντας μια από τις ισχυρότερες έδρες. Σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Γουίμπλεντον η οποία έχει να κερδίσει από τις 2 Δεκεμβρίου στο ματς με την Πιτέρμπορο. Από εκείνη τη μέρα ακολούθησαν επτά ήττες και δύο ισοπαλίες. Ο άσσος της Ντονκάστερ πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Χαλ που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Πόρτσμουθ με σκορ 0-4! Απόψε φιλοξενείται από την πεσμένη εσχάτως Άκρινγκτον και πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να επικρατήσουν όπως το έπραξαν άλλωστε και στις 19 Ιανουαρίου με σκορ 3-0.

Η Πιτέρμπορο έκανε μια μικρή «κοιλιά» αλλά πλέον συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες αποδεικνύοντας ότι ξαναβρήκε τη φόρμα της. Διαθέτει την καλύτερη έδρα στην κατηγορία (8-1-1) και θα αποτελέσει έκπληξη αν σκοντάψει απέναντι στην ντεφορμέ Μπρίστολ Ρόβερς των τριών συνεχόμενων ηττών. Εδώ να πούμε ότι ανεξαρτήτως έδρας, η Πιτέρμπορο μετρά 8 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 12 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Σε εξαιρετική κατάσταση όμως βρίσκεται και η Όξφορντ η οποία έρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες με τέρματα 16-3. Τις τελευταίες 12 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Σουίντον και απόψε φιλοξενείται από την πεσμένη Ροτσντέιλ η οποία δεν κερδίζει εδώ και έξι παιχνίδια. Και εδώ υπάρχει θετική παράδοση, αφού η Όξφορντ διατηρεί αήττητο 8 σερί αναμετρήσεων. Το διπλό το βρίσκουμε στο 1.83 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Ανεβασμένη όμως είναι και η Πλίμουθ η οποία τις τελευταίες έξι αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Όξφορντ στην οποία αναφερθήκαμε μόλις πριν. Απόψε φιλοξενείται από την προτελευταία Σουίντον που έχει υποστεί τις περισσότερες (14 ήττες στην κατηγορία. Σημειώστε ότι η τελευταία εντός έδρας νίκη της Σουίντον στο πρωτάθλημα σημειώθηκε στις 21 Νοεμβρίου στο φτωχό 1-0 επί της Μπρίστολ Ρόβερς…

Αυτά λοιπόν με τις… φορμαρισμένες της Λιγκ 1.

Στη Νάσιοναλ Λιγκ η Όλτρινχαμ τις τελευταίες 8 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή Χάλιφαξ. Σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Γουελντστόουν η οποία τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Γουέιμαουθ που έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες στην κατηγορία. Η Γουελντστόουν έχει δεχθεί τα περισσότερα (37) γκολ και ο άσσος της Όλτρινχαμ πληρώνει 1.75 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Ρουμανία η Βολουντάρι παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα ερχόμενη από 6 ήττες και δύο ισοπαλίες. Σήμερα φιλοξενεί την Κραϊόβα που δεν έχει υποστεί ακόμα ούτε μια ήττα μακριά από την έδρα της. Η παράδοση δείχνει επτά σερί νίκες για την Κραϊόβα ανεξαρτήτως έδρας και είναι δύσκολο να σπάσει απόψε…

Στη Β Πορτογαλίας η Βίζελα είναι στα καλύτερά της καθώς συμπλήρωσε 6 νίκες και δύο ισοπαλίες. Πλέον στοχεύει ανοιχτά στην άνοδο και απόψε φιλοξενείται από την υποδεέστερη Βιλαφρανσέζ που μέσα στην έδρα της έχει μόνο μία νίκη σε επτά αγωνιστικές.

Στο Βέλγιο η Άντβερπ έχει καλύτερο ρόστερ από την Έουπεν και αν σταθεί τυχερή θα πάρει τη νίκη. Για μια ακόμη φορά έχουμε να κάνουμε με μια πολύ καλή παράδοση, καθώς ανεξαρτήτως έδρας η πρόσφατη είναι 9-2-0 υπέρ της.

Στην Ολλανδία θα συνδυάσω το διπλό με το over στην αναμέτρηση της Έμμεν με την Αϊντχόφεν, καθώς αφενός οι γηπεδούχοι δεν έχουν ούτε μία νίκη έως τώρα και αφετέρου διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα.

Στη Γ Γερμανίας η αγωνιστική κατηφόρα της Βικτόρια Κολωνίας συνεχίζεται, καθώς η ομάδα έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Θυμίζω ότι τις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη. Η Βέχεν αντιθέτως είναι μια ομάδα που δεν χάνει εύκολα και που το τελευταίο διάστημα σημειώνει πολλά γκολ…

Κλείνουμε με το εθνικό μας πρωτάθλημα και με τον συνδυασμό του άσσου με το under στο Άρης – Λάρισα. Οι Θεσσαλοί πραγματικά δεν βλέπονται φέτος και πλέον συμπλήρωσαν 11 σερί ματς χωρίς νίκη. Από την αρχή της σεζόν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόνο τα Γιάννενα. Ο Άρης από την άλλη μεριά πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατη πορεία και μπορεί να επικρατήσει όπως το έπραξε και στον πρώτο γύρο με σκορ 0-3. Να θυμίσω επίσης (για το under) ότι η Λάρισα έχει τη χειρότερη επίθεση και ότι ο Άρης έρχεται από 8 σερί no – goal.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ανεβασμένος αγωνιστικά και γι΄αυτό θα του δώσω πρώτο λόγο για τη νίκη στην αναμέτρηση με τον ελλιπή ΟΦΗ. Η ομάδα της Αρκαδίας έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις τελευταίες μεταξύ τους 10 αναμετρήσεις και θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν δίνοντας ως πρώτο σημείο τον άσσο σε αυτή την αναμέτρηση. Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να μειώσουμε το ρίσκο ποντάροντας στο 2 DNB που πληρώνει στο υψηλό 2.25 στην ανανεωμένη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Καλή τύχη και τα λέμε στο live.

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΜΙΛΑΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1.44 – 3.25)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό του Ολυμπιακού για τη Euroleague. (21.45μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ