ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ “ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ”…

Καλημέρα. Ξεκινάμε όπως κάθε Σάββατο, από τα βρετανικά πρωταθλήματα…

Στην Πρέμιερ ξεχωρίζει το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι. Τα προγνωστικά περιττεύουν, αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι τα τέσσερα από τα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή. Δεν αποκλείω αυτή η μίνι παράδοση που πάει να δημιουργηθεί να συνεχιστεί.

Το 1.50 της Γουότφορντ αδικεί τη φορμαρισμένη Μπέρνλι που έρχεται από τρεις σερί νίκες. Η Γουότφορντ μπορεί να βρίσκεται αρκετά ψηλά στη βαθμολογία, διαθέτει όμως μια από τις πιο ευάλωτες έδρες στο πρωτάθλημα, αφού έχει υποστεί πέντε ήττες σε 11 παιχνίδια. Πέρσι πήρε διπλό εκεί μέσα η Μπέρνλι και δεν αποκλείω να φύγει και φέτος με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από την Τσάμπιονσιπ το μόνο που ίσως κράταγα είναι ο άσσος της Μίντλεσμπρο απέναντι στη Μίλγουολ που δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα απολύτως όταν απομακρύνεται από το Λονδίνο. Εδώ να σημειώσουμε ότι η μεν Μίντλεσμπρο διαθέτει με εννέα γκολ διαφορά την καλύτερη άμυνα και η δε Μίλγουολ με 25 γκολ παθητικό είναι η κάτοχος της 4ης χειρότερης εκτός έδρας άμυνας. (1.87 ο άσσος στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη ΛΙΓΚ 1, την πήρε για τα καλά η… κατηφόρα την Όξφορντ, η οποία έπεσε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Έχει κάκιστη έδρα (Επτά ήττες σε 13 παιχνίδια) και αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα, απέναντι στην πρωτοπόρο Πόρτσμουθ, που διαπρέπει μακριά από το γήπεδό της. Πιο συγκεκριμένα, οι επιδόσεις της εντοπίζονται στο 9-3-1 και είναι οι καλύτερες σε όλη τη Βρετανία! (2.30 το διπλό στο ανανεωμένο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

Κοντά στην επικράτηση, θεωρώ ότι βρίσκεται και η Τσάρλτον, που φιλοξενεί την Άκρνγκτον. Οι λονδρέζοι ξαναβρήκαν τη φόρμα τους και μέσα στην ισχυρή έδρα τους (9-3-2) είναι σε θέση να επιβληθούν ενός κατώτερου αντιπάλου, που συμπλήρωσε έξι ήττες στα εννέα πιο πρόσφατα. (1.87 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Φαβορί είναι και η ανεβασμένη Μπάρνσλεϊ, η οποία αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και απόψε παίζει με την ουραγό Γουίμπλεντον, που έχει τη χειρότερη επίθεση…

Προβάδισμα θα δώσω και στην Ντόνκαστερ, που υποδέχεται την Μπέρτον. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, διαθέτει ισχυρή έδρα και φιλοξενεί μία ομάδα που χάνει πολλή από τη δυναμικότητα της, όταν απομακρύνεται από το σπίτι της. Σε αυτήν την αναμέτρηση πάντως, βρίσκω πιθανό και το over, λόγω της επιθετικής… διάθεσης και των δύο αντιπάλων… (Υψηλός στο 2.40 ο άσσος στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στη ΛΙΓΚ 2 το πρόγραμμα δεν είναι ευνοϊκό, επειδή οι… «καλές» ομάδες που διεκδικούν άνοδο, είτε  κοντράρονται μεταξύ τους, (Κόλτσεστερ – Μάνσφιλντ, Φόρεστ Γκριν – Μπέρι), είτε παίζουν στις έδρες τους με υποδεέστερος αντιπάλους, χωρίς όμως να πληρώνουν ικανοποιητικά για τα δεδομένα της κατηγορίας (Λίνκολν – Γκρίμσμπι, Μίλτον – Κρου). Λίγο υψηλότερα  μπορούμε να βρούμε τον άσσο της Καρλάιλ η οποία έρχεται από έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές.

Υποδέχεται τη μέτρια φέτος Τσέλτεναμ και έχει και την παράδοση με το μέρος της, αφού σε σύνολο έντεκα αναμετρήσεων στην έδρα της, παραμένει αήττητη… Κατά τ΄άλλα τίποτα το ιδιαίτερο σε αυτήν την 29η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας στην Αγγλία…

Δυστυχώς, ούτε και στη Νάσιοναλ Λιγκ είναι θελκτικό το σημερινό πρόγραμμα, αφού η πλειονότητα των ομάδων που βρίσκονται μέσα στην πρώτη δεκάδα, παίζουν μεταξύ τους! Προσωπικά σκέφτομαι να συνδυάσω τον άσσο με το over στην αναμέτρηση της Σάλφορντ με την Γκέιτσχεντ, διότι αφενός οι ανώτεροι και ποιοτικότεροι γηπεδούχοι διαθέτουν – με διαφορά – την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι δεν συνηθίζουν να κλείνονται πίσω, όποιον και αν έχουν αντίπαλο.

Βάσει φόρμας, έχει πιθανότητες και η Μπρόμλεϊ να φύγει χωρίς ήττα από την μέτρια έδρα της Ντόβερ, που έχει επτά ήττες σε 14 παιχνίδια. Η Μπρόμλεϊ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, όπως είναι η Ρέξαμ, η Φίλντε και η Σάτον…

Αγώνες πρωταθλήματος Σκωτίας δεν διεξάγονται λόγω κυπέλλου οπότε πάμε να ρίξουμε μια ματιά στην υπόλοιπη Ευρώπη ξεκινώντας από τα δικά μας…

Καταρχάς δεν βλέπω εκπλήξεις. Ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός λογικά θα κερδίσει τον μέτριο ΠΑΣ που δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά. Οι ερυθρόλευκοι το τελευταίο διάστημα σκοράρουν εύκολα, ενώ οι ηπειρώτες αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ διατηρεί μια πραγματικά απίστευτη παράδοση απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς συμπλήρωσε 34 νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 37 παιχνίδια μέσα στην Τούμπα! Δεν θα σταθώ όμως στον άσσο του 1.15 και θα προτιμήσω να επιλέξω τα 2-3 γκολ. Ο «δικέφαλος» βλέπετε, επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο στοίχημα των τερμάτων συνεχώς το τελευταίο διάστημα. Για την ακρίβεια τις τελευταίες 10 αγωνιστικές εμφανίστηκε σε 9 παιχνίδια!

Στη Γερμανία εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων στο Άουγκσμπουργκ – Φορτούνα. Δεν γίνεται να δίνεις 1.75 σε μια τόσο ντεφορμέ ομάδα που έχει πετύχει μόνο μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια στην έδρα της! Η Φορτούνα από την άλλη μεριά, έρχεται από τρεις σερί νίκες εκ των οποίων η μία ήταν κόντρα στην πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Αυτή είναι και η μοναδική έως τώρα ήττα της Ντόρτμουντ στο πρωτάθλημα!

Στο Άιντραχτ – Φράιμπουργκ επιλέγω το over διότι η ομάδα της Φρανκφούρτης μετρά τα περισσότερα (13) στο πρωτάθλημα. Μέσα στην έδρα της μάλιστα, έχει 7 στα 8…

Στην Ιταλία ο αγώνας της Ίντερ με τη Σασσουόλο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Το στοίχημα που επιλέγω είναι τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και αυτό οφείλεται στην αγωνιστική συμπεριφορά των γηπεδούχων οι οποίοι έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ σε 19 αγωνιστικές σε πρώτο ημίχρονο! Η δε Σασσουόλο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της έβαλε και δέχθηκε συνολικά 22 γκολ. Τα 17 από αυτά σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. (1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Ουντινέζε – Πάρμα επιλέγω το Χ του ημιχρόνου. Αν δούμε τα τελευταία έξι παιχνίδια των δύο ομάδων, θα διαπιστώσουμε ότι η μεν Ουντινέζε έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο και η δε Πάρμα κανένα… (1.97 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Ισπανία η Ατλέτικο θυμήθηκε τις παλιές καλές συνήθειές της και άρχισε πάλι τις νίκες με… μισό – μηδέν. Εκτός έδρας έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε εννέα παιχνίδια και έχει 8 στα 9 under. Σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Ουέσκα που μετρά μόλις δύο νίκες σε 19 αγωνιστικές, διατηρώντας τη χειρότερη άμυνα. Για μία ακόμη φορά θα συνδυάσω τη νίκη με το under των Μαδριλένων. (Υψηλό το 3.25 του συνδυασμού στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Γαλλία οι ομάδες που έχουν τα περισσότερα under μέχρι στιγμής απόψε παίζουν μεταξύ τους. Η Ρεμς με 15 στα 20 υποδέχεται τη Νις που έχει 16 στα 20 under και 9 στα 10 μακριά από την έδρα της. Εκτός από τα λίγα γκολ θα δώσω τύχη και στην ισοπαλία διότι ειδικά το τελευταίο διάστημα φέρνουν πολλά Χ. Πιο συγκεκριμένα αν δούμε τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, θα διαπιστώσουμε ότι έχουν φέρει από τέσσερις ισοπαλίες η καθεμία…

Στο Βέλγιο θεωρώ ότι ελλοχεύει η έκπληξη στον αγώνα της Έουπεν με τη Λόκερεν.

Πού το στηρίζω αυτό; Στις εντός έδρας επιδόσεις της Έουπεν που είναι οι χειρότερες στην κατηγορία. Πιο συγκεκριμένα έχει υποστεί τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες, ενώ έχει δεχθεί και τα περισσότερα (19) γκολ.

Στην Τουρκία η Κόνιασπορ πάει να δημιουργήσει ένα νέο… πανευρωπαϊκό ρεκόρ με τα οκτώ συνεχόμενα 0-0 ημιχρόνων! Της εύχομαι να τα… χιλιάσει για να πληρωνόμαστε και εμείς! (2.40 στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

Η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Μαλάτιασπορ μπορεί να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της και απέναντι στη μέτρια Γκιεζντέπε που έχει υποστεί τις περισσότερες (7) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο υψηλό 2.40 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Β Πορτογαλίας δεν βλέπω εκπλήξεις από τους δύο πρωτοπόρους. Η Πάκος Φερέιρα που έχει έξι διπλά σε οκτώ παιχνίδια φιλοξενείται από τη Μπράγκα Β η οποία έχει υποστεί τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα.

Η Φαμαλικάο που παραμένει η μοναδική χωρίς εντός έδρας ήττα στον πρώτο γύρο, υποδέχεται την υποδεέστερη Φαρένσε που ξέμεινε από νωρίς από στόχους.

Στο Μεξικό τέλος, η ισχυρή και φιλόδοξη Μόντερεϊ μπορεί να αποφύγει το εμπόδιο της Κερετάρο που ξεκίνησε αρνητικά με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και με έναν εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο από την Ντοράδος που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία…

Καλή τύχη και τα λέμε στη συνέχεια της ημέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ