ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΝ…

Καλημέρα. Στον Β όμιλο της Super League της Κίνας η Γκουοάν Πεκίνου έρχεται από τρεις σερί νίκες. Σήμερα φιλοξενεί την Τιαντζίν με την οποία διατηρεί εξαιρετική πρόσφατη παράδοση, έχοντας επτά σερί νίκες και στις δύο έδρες. Θεωρώ λοιπόν ότι η παράδοση αυτή θα συνεχιστεί…

Για τον ίδιο όμιλο η πρωτοπόρος Σανγκάι Πορτ φιλοξενείται από την ουραγό Γουχάν που παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στον όμιλο. Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και αποτυπώνεται και στη μεταξύ τους παράδοση. Το διπλό υποχωρεί και κάποιοι το συνδυάζουν και με το over διότι η Σανγκάι έχει την καλύτερη επίδοση και στα δύο γκρουπ.

Το πρωτάθλημα του Ιράν στη Division 1 τελειώνει και οι τρεις πρωτοπόροι που έχουν από 57 (!) βαθμούς εννοείται πως σήμερα θα διεκδικήσουν τη νίκη και μόνο τη νίκη. Μην… τολμήσετε όμως να κοιτάξετε αποδόσεις γιατί οι δύο από τις τρεις προσφέρονται στο 1.10! Η μόνη που συνοδεύεται από κάτι παραπάνω (1.50) είναι η Μπαντεράν Τεχεράνης που φιλοξενείται από την αδιάφορη Μαλαβάν. Μη έχοντας πολλά περιθώρια επιλογών θα στραφούμε και εκεί…

Στη Φινλανδία η Ίντερ Τούρκου η οποία διαθέτει την καλύτερη έδρα έως τώρα στο πρωτάθλημα (5-1-0) παίζει με την Χέλσινγκφορς που δεν σκοράρει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Η παράδοση είναι ευνοϊκή για τους γηπεδούχους καθώς η πρόσφατη (από το 2016) είναι 10-4-0.

Στην Ισλανδία η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ μετρά μόνο μία ήττα σε 12 αγωνιστικές. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με την Κέφλαβικ η οποία έχει ήδη έξι ήττες σε 11 παιχνίδια. Και εδώ υπάρχει ευνοϊκή παράδοση για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν τρία σερί διπλά εκεί μέσα.

Στη Σουηδία τέλος, θα ποντάρω στον συνδυασμό του άσσου με το over στην αναμέτρηση της Τζουργκάρντεν με τη Σίριους διότι οι φιλοξενούμενοι έχουν μια άμυνα… τρύπια. Τις τελευταίες δύο φορές που η Τζουργκάρντεν την υποδέχθηκε της έριξε από 4 γκολ. Την τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν φέτος σε ένα φιλικό όπου η Τζουργκάρντεν επικράτησε με σκορ 6-2! Και εδώ η παράδοση είναι καθοριστική, καθώς είτε σε φιλικά είτε σε επίσημα, η Τζουργκάρντεν κερδίζει για 8 συνεχόμενα παιχνίδια.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ