ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ

Καλημέρα. Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν οι αγώνες των εθνικών ομάδων under 21 που διεξάγονται για τα προκριματικά του Euro 2017. Με τους πιτσιρικάδες συνήθως ασχολούμαι μόνο στο live και η αλήθεια είναι ότι μας έχουν πληρώσει αρκετές φορές. Σήμερα όλα τα φαβορί βρίσκονται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις και δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Αναζητώντας κάποιες υψηλότερες τιμές, θεώρησα ότι αξίζει να ρίξουμε μια δεύτερη και… τρίτη ματιά στο 2.40 του διπλού της Ολλανδίας, στο διπλό των Ισλανδών και στο over της αναμέτρησης Φινλανδία – Αυστρία.

Οι πιτσιρικάδες των Ολλανδών είναι ανώτεροι από τους… άντρες τους οποίους τους παρακολουθήσαμε χθες κόντρα στην δική μας εθνική. Δεν θέλω να μειώσω τη νίκη της ομάδας μας, αλλά αυτή η εθνική Ολλανδίας από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό μου θύμιζε ομάδα της ελληνικής football league… Μηδέν πάθος, μηδέν φαντασία, μηδέν δημιουργικότητα, μηδέν ενέργεια και όλη την ώρα να προσπαθούν με κάτι γιόμες της κακιάς ώρας να βρουν κάνα ξεχασμένο παίκτη μπροστά μπας και κάνει καμία κουτουλιά… Αυτό το «πράγμα» που είδα χθες θέλει πάρα πάρα πολύ δουλειά για να μπορέσει να διορθωθεί. Η ομάδα Under 21 όμως είναι αρκετά καλή και θεωρώ ότι μπορεί να περάσει νικηφόρα από την έδρα της μέτριας Λευκορωσίας…

Οι Ιρλανδοί με πέντε ήττες και μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια έχουν ήδη αποκλειστεί και σήμερα υποδέχονται τους Ισλανδούς οι οποίοι έχουν ελπίδες ακόμα και για την πρωτιά του τρίτου ομίλου. Παρεμπιπτόντως, θεωρώ ότι οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις Ισλανδικές εθνικές, που μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να χτίσουν πολύ καλές ομάδες οι οποίες διακρίνονται με τις επιδόσεις και τις αποδόσεις τους.

Στο Φινλανδία – Αυστρία τέλος, επέλεξα το over του 1.85 διότι μου έδωσαν το… δικαίωμα οι δύο ομάδες. Ειδικά οι αυστριακοί έχουν εξαιρετική επιθετική γραμμή, αλλά είναι αρκετά… απρόσεχτοι πίσω. Και οι Φινλανδοί όμως δεν κλείνονται ποτέ. Παίζουν επιθετικά και η έκβαση των αναμετρήσεών τους είθισται να εξαρτάται τόσο από την ευστοχία των δικών τους επιθετικών, όσο και από αυτή των αντιπάλων τους.

Να δούμε όμως και τι άλλο περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στη Β Πολωνίας είδα ότι κοντράρονται η Πονμπεσκίτζιε με την Κατοβίτσε και θυμήθηκα ότι αυτές οι δύο ομάδες έχουν 6 στα 6 under εως τώρα στο πρωτάθλημα.

Στην Ιρλανδία η Ντέρι ούσα αήττητη εδώ και 8 αγωνιστικές, έχει αναρριχηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σήμερα υποδέχεται τη μέτρια Γκάλγουεϊ η οποία φαίνεται να έχει ξεμείνει από στόχους, καθώς απέχει 17 βαθμούς από την Ευρώπη και 12 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες και αποδυναμώνονται όταν απομακρύνονται από την έδρα τους.

Στην Β Ιρλανδίας, οι φίλοι των over μπορούν να κοιτάξουν τις αναμετρήσεις Καμπίντελι – Γιου Σι Ντι και Σέλμπορν – Άθλοουν Τάουν. Η Γιου Σι Ντι έχει 16 over σε 22 παιχνίδια και απανωτά γκολ – γκολ εδώ και πολύ καιρό. Η αντίπαλός της δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία το τέρμα το τελευταίο διάστημα. Η δε Άθλοουν Τάουν συμπλήρωσε 17 over σε 22 παιχνίδια και 9 στα 11 μακριά από την έδρα της. Πρόκειται για την ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στη Β Βραζιλίας η Λουβερντένσε και η Παϊσαντού ισοβαθμούν στους 28 πόντους απέχοντας 6 βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού. Συμπτωματικά  είναι οι δύο ομάδες που έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (από 10 σε 22 παιχνίδια). Αν απόψε φέρουν… άλλη μία δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν δυσαρέσκειες.

Φίλες και φίλοι, όσο και αν… προσπάθησα να μπόρεσα να βρω κάτι άλλο για σήμερα. Την ίδια δυσκολία θα αντιμετωπίσουμε και κατά τη διάρκεια και των προσεχών ημερών καθώς όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Θα πάμε λοιπόν σε ένα μάλλον… χαλαρό Σαββατοκύριακο, στο οποίο θα αναζητήσουμε κάποιες λιγοστές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Καλή τύχη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ