ΟΙ… ΚΟΥΑΝΓΚΤΣΟΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Καλημέρα. Περνάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε σήμερα στο πρόγραμμα…

Στην Κολομβία, το Μπουκαραμάνγκα – Ντεπορτίβο Κάλι αποτελεί αμφίρροπο ντέρμπι και το μόνο που έχω να πω είναι ότι τα 18 από τα 25 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια, έληξαν στα 2-3 γκολ. Επίσης, στα 11 πιο πρόσφατα στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα, εμφανίστηκαν έξι άσσοι και πέντε Χ. Τείνω περισσότερο προς την ισοπαλία μιας και είναι πρεμιέρα και για να το… τραβήξω ακόμα περισσότερο, συνδυάζοντας τη λογική με την παράδοση στο σκορ 1-1… (6.50 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Κίνα, η Κουανγκτσόου Εβεργκράντε (φωτο), βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, καθώς έφτασε τις οκτώ σερί νίκες, με συντελεστή τερμάτων 23-6! Υπολογίσιμος αντίπαλος η Ντάλιαν, αλλά στην… ξέφρενη κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι, το μόνο που  μπορώ να κάνω, είναι να συνδυάσω τον άσσο με τα πολλά τέρματα…

Τον ίδιο συνδυασμό, σκάφτομαι και για την άλλη… Κουανγκτσόου, τη ΡΦ. Έχει καλή έδρα (5-2-1) καθώς και την 2η παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Μέσα στο γήπεδό της, πετυχαίνει μέσο όρο, περίπου τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Η δε παράδοση είναι με το μέρος της, αφού συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Τιαντζίν… (2.35 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Αντιθέτως, για τον χαμηλό σε απόδοση (1.50) άσσο της Σανχάι Σένχουα, θα μου επιτρέψετε να εκφράσω τις αντιρρήσεις μου. Μπορεί το… «brand name» της να είναι μεγαλύτερο από αυτό της Χενάν, αλλά το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να κοιτάμε και να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας όταν εξετάζουμε μία ομάδα, θεωρώ ότι πρέπει να είναι η πορεία και η φόρμα της. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με έναν σύλλογο που μετρά μόλις τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές. Που εδώ και τρεις μήνες κατάφερε να πάρει μόνο μια νίκη και αυτή με το… ζόρι. (1-0 στο φινάλε).

Μιλάμε για την ομάδα που έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. (1-1-5). Εν τω μεταξύ, τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι, η Χενάν Τζιάνγε, έφυγε νικηφόρα από εκεί μέσα! Γενικότερα διατηρεί αρκετά καλή παράδοση, καθώς ανεξαρτήτως έδρας, έχει υποστεί μόνο τέσσερις ήττες στα 18 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια!

Επαναλαμβάνω λοιπόν, πως αν δεν λάβουμε υπόψη μας την… «ονομαστική αξία» των δύο αντιπάλων, τότε αυτό το 1.50 του άσσου, δεν προκύπτει από πουθενά. Ή ρισκάρουμε λοιπόν στην κόντρα, ή απλώς, δεν παίζουμε τίποτα εδώ…

Πάμε να περάσουμε τώρα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…

Στο Σαμπουρτάλο – Σερίφ Τίρασπολ, το απροσδόκητο έως και… αλλόκοτο σκορ του πρώτου αγώνα (0-3) αναγκάζει τους μολδαβούς να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο… δευτερόλεπτο και από εκεί και πέρα, όπου τους βγάλει. Θεωρώ λοιπόν ότι το over αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη επιλογή. Επειδή (ασχέτως του σκορ του πρώτου αγώνα) η Σερίφ είναι ποιητικότερη και εμπειρότερη ομάδα, βλέπω με καλό… μάτι και το διπλό. Αν μάλιστα το ψάξουμε συνδυαστικά, τότε προκύπτει μία πολύ καλή απόδοση της τάξεως του 3.65 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Ελσίνκι, επειδή είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη  της Τορσάβν, πιστεύω ότι μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της μέσα στις νήσους Φερόες. Το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στους γηπεδούχους και έτσι αναμένω ένα αρκετά ελεύθερο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ακριβώς αυτό που…. βολεύει την Ελσίνκι δηλαδή. (1.72 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στα υπόλοιπα ματς οι αποδόσεις των φαβορί είναι… ανύπαρκτες οπότε δεν θα μπω στη διαδικασία καν, να ασχοληθώ. Στο Βαλέτα – Ντούντελανζ τέλος, προσωπικά δεν βλέπω τίποτα απολύτως, αλλά οφείλω να ενημερώσω, ότι από χθες, πέφτει η απόδοση του άσσου σχεδόν σε όλους τους μπουκ…

Στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τέλος, το σκορ του πρώτου αγώνα (3-0) ευνοεί το over στην αναμέτρηση της Μπάναντς από την Αρμενία, με την Κουκαρίκι από τη Σερβία…

Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι πολύ ανώτερη της Τίτογκραντ και αυτό είναι κάτι που αποδείχθηκε άλλωστε και στην έκταση του σκορ του πρώτου αγώνα, όταν οι βούλγαροι πέτυχαν τέσσερα γκολ μέσα σε 32 λεπτά! Θεωρώ πολύ πιθανό να επαναλάβουν την επιτυχία τους, αλλά αν θέλουμε να αποκτήσει ένα κάποιο… ενδιαφέρον η απόδοση, αυτό θα συμβεί, μόνο εάν συνδυαστεί με το over. (2.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Καλή τύχη και η συνέχεια επί της… οθόνης των υπολογιστών και των κινητών, στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ