ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΤΩΝ… ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Ελβετία, επειδή και εδώ το πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε του, η ιστορική Γκρασχόπερς που διεκδικεί άνοδο, οφείλει να ελαχιστοποιήσει τις γκέλες στην έδρα της αν θέλει να τερματίσει δεύτερη πίσω από τη Λωζάνη και να δοκιμάσει την τύχη της στα μπαράζ. Σήμερα υποδέχεται τη μέτρια Ααράου, η οποία ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Η Ααράου τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη και ο άσσος προσφέρεται στο 2.06 από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Στην 1η Ελβετίας η Γιουνγκ Μπόις η οποία παραμένει η μοναδική χωρίς ήττα στην έδρα της, φιλοξενεί τη ντεφορμέ – πριν από τη διακοπή – Ζυρίχη. Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση μαζί με τη Σεν Γκάλεν και θα συνδυάσω τον άσσο με το over διότι η Σιόν δέχεται εύκολα το τέρμα. Η Γιουνγκ Μποις έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με τέρματα 15-0! Ανεξαρτήτως έδρας, η πρόσφατη παράδοση είναι 13-4-0 υπέρ της!

Στη Γ Γερμανίας οι Κίκερς Βουρζουνδίας υποδέχονται την αρνητική Τσέμνιτσερ που δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση μετά από την επιστροφή του πρωταθλήματος αφού συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες. Θα πάω λοιπόν με το φαβορί που χρειάζεται βαθμούς προκειμένου να διεκδικήσει μέχρι εσχάτων την άνοδο στην Β κατηγορία.

Στην Πορτογαλία η Γκιμαράες διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη, Σήμερα παίζει με τη Μορεϊρένσε με την οποία διατηρεί πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 10-2!

Στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ η οποία δεν… καταλαβαίνει από έδρες αφού έχει υποστεί μόνο δύο ήττες στις 13 εξορμήσεις της, σήμερα παίζει σε μια από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία. Η Ανκαραγκούτσου βλέπετε, μετρά μόνο τρεις νίκες σε 13 παιχνίδια μέσα στο γήπεδό της. Η Μπασακσεχίρ είναι ανώτερη και ποιοτικότερη και η πρόσφατη παράδοση ανεξαρτήτως έδρας είναι 6-1-0 υπέρ της.

Στην Ισλανδία διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική και πιστεύω ότι θα διατηρηθεί η παράδοση που θέλει την Κεφλάβικ να συνδυάζει τις νίκες της με τα over στα παιχνίδια με την Αφτουρέλντινγκ. Θυμήθηκα και το περσινό 5-0 που είχε διαμορφωθεί έτσι ως το 58ο λεπτό… Επίσης αρκετά καλά, πληρώνει και ο άσσος από τα ημίχρονο. (2.32 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Για το ίδιο πρωτάθλημα θα αναμετρηθούν η Θροτούρ με τη Λέικνιρ και οι φιλοξενούμενοι βάσει ρόστερ αλλά και προϊστορίας έχουν το προβάδισμα. Πιο συγκεκριμένα η πρόσφατη παράδοση ανεξαρτήτως έδρας είναι 14-2-1 υπέρ τους! (1.80 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Κλείνουμε με το πρωτάθλημα των Β ομάδων της Λευκορωσίας

Η Γκοροντέγια Β εξακολουθεί να σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο, καθώς συμπλήρωσε 12 ήττες και μια ισοπαλία σε 13 αγωνιστικές. Θα συνδυάσω λοιπόν τον άσσο της Μπρεστ Β με τα πολλά τέρματα και το over. Πέρσι η Μπρεστ είχε κυριολεκτικά διαλύσει την Γκοροντέγια Β καθώς είχε επικρατήσει με το απίστευτο 11-1!

Στον ίδιο συνδυασμό (άσσου με over) θα προβώ και στην αναμέτρηση της Ντιναμό Μινσκ Β με την Ενερτζέτικ Β. Οι γηπεδούχοι που παραμένουν οι μοναδικοί αήττητοι στο πρωτάθλημα, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και η Ενερτζέτικ είναι μια ομάδα που δεν κλείνεται ποτέ. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της έληξαν στο over.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ