ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ… ΞΑΝΑΡΘΑΝΕ!

Καλημέρα και καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε. Σήμερα διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική στις μικρές κατηγορίες της Βρετανίας και οι προτάσεις μου από αυτά τα πρωταθλήματα θα είναι επιγραμματικές, διότι θεώρησα ότι δεν χρειάζεται να προβώ σε περιττές… κουραστικές αναλύσεις. Όλα τα σημεία που επέλεξα αφορούν ομάδες οι οποίες «καίγονται» για τη νίκη και που κοντράρονται με βαθμολογικά αδιάφορους, ή… άνετους αντιπάλους. Θυμίζω ότι απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της Τσάμπιονσιπ, της Λιγκ 1 και της Λιγκ 2 και μόλις δύο για το τέλος της Νάσιοναλ Λιγκ!

Ας δούμε λοιπόν πρώτα τα 17 συνολικά σημεία από αυτές τις τέσσερις αγγλικές κατηγορίες και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε και στο υπόλοιπο πρόγραμμα…

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ  1

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΝΤΣ  2

ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ  2(Χ)

ΝΤΕΡΜΠΙ – ΚΠΡ  1

ΣΤΟΟΥΚ – ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ  2(Χ)

ΧΑΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ  2(Χ)

ΛΙΓΚ 1

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ  Χ

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ  1

ΛΙΓΚ 2

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΚΑΡΛΑΪΛ  2

ΚΡΟΟΥΛΙ – ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ  2(Χ)

ΜΙΛΤΟΝ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ  1

ΜΠΕΡΙ – ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ  1

ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΚΕΜΠΡΙΤΖ  1

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΛΙΓΚ

ΕΜΠΣΦΛΙΤ – ΝΤΟΒΕΡ  1

ΙΣΤΛΙΧ – ΜΕΪΝΤΕΝΧΕΝΤ  1

ΣΑΛΦΟΡΝΤ – ΦΙΛΝΤΕ  1

ΧΑΛΙΦΑΞ – ΡΕΞΑΜ  2

Πάμε τώρα να δούμε και μερικά ακόμα παιχνίδια…

Στην Πρέμιερ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για δύο από τις τέσσερις θέσεις του Champions League και δεν τίθεται θέμα γκέλας εντός έδρας με υποδεέστερους αντιπάλους. Στην Τσέλσι αναφέρομαι που την επόμενη αγωνιστική έχει το δύσκολο και καθοριστικό ματς στο Μάντσεστερ με τη Γιουνάιτεντ. Σήμερα υποδέχεται την βαθμολογικά άνετη Μπέρνλι και αναμένεται να επικρατήσει. Επειδή όμως η απόδοση είναι χαμηλή, θα προτιμήσω να ποντάρω στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου που τα επιβεβαιώνει η Τσέλσι σχεδόν κάθε αγωνιστική εδώ και περίπου δύο μήνες.

Στο γερμανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Βόλφσμπουργκ και την Άιντραχτ επιλέγω το γκολ – γκολ και το over. Θυμίζω ότι η Άιντραχτ είναι η ομάδα με τα περισσότερα (21) over στο πρωτάθλημα, ενώ από κοντά έρχεται και η Βόλφσμπουργκ που μετρά 10 στα 14 στην έδρα της. (ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Β Ισπανίας σκέφτομαι να ρισκάρω στο ξερό Χ στην αναμέτρηση της Έλτσε με την Οσασούνα διότι θεωρώ ότι βολεύει. Η Έλτσε βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει φέρει 13 ισοπαλίες έως τώρα. Η Οσασούνα μπορεί να είναι πρωτοπόρος, αλλά αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι και οι επτά ήττες της έχουν σημειωθεί μακριά από το σπίτι της. Το πλέον… σπάνιο όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων (-5) μακριά από την έδρα της. Πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που προπορεύεται έχοντας αρνητικό συντελεστή τερμάτων…

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα καθώς παραμένει αήττητη στον δεύτερο γύρο με οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη εβδομάδα επιβλήθηκε της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ, ενώ είχε προηγηθεί η επτάρα (!) επί της Ρίζεσπορ. Η ομάδα της Πόλης διεκδικεί έξοδο στο Champions League και σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Σίβασπορ που μετρά μόλις μία νίκη σε επτά αγωνιστικές.

Στη Β Ολλανδίας, η φόρμα δείχνει το διπλό της Αλμίρε Σίτι, καθώς η ομάδα έρχεται από έξι σερί νίκες, με συντελεστή τερμάτων 14-1!

Ανάποδο σετ αποδόσεων θεωρώ ότι έχουμε στον αγώνα της Τέλσταρ με τη Ρόντα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν με το μέρος τους και το κίνητρο της εισόδου στα play off, αλλά και τη φόρμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι η Τέλσταρ διαθέτει μία από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα, με επτά ήττες, σε 17 παιχνίδια…

Στη Δανία πιστεύω ότι οι δύο πρωτοπόροι που διεκδικούν τον τίτλο θα βρουν τον τρόπο είτε εύκολα είτε δύσκολα να επικρατήσουν των αντιπάλων τους. Αναφέρομαι στην φορμαρισμένη Κοπεγχάγη που φιλοξενείται από τη Νόρτζελαντ και στη Μίντιλαντ η οποία υποδέχεται τη μέτρια φέτος Μπροντμπι.

Στη Νορβηγία η κατάσταση έχει φτάσει στο… απροχώρητο για την νταμπλούχο Ρόζενμποργκ που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Απόψε υποδέχεται τη μέτρια Στρόμσγκοντσετ και θα πρέπει επιτέλους να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Μόλντε.

Φαβορί είναι και η Μιοντάλεν απέναντι στην κακή εως τώρα Τρόμσο που δέχεται εύκολα το τέρμα. Οι γηπεδούχοι έχουν και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους, αλλά στην προκειμένη περίπτωση εκτός από τον άσσο μπορούμε να δούμε και το over.

Στη Β Νορβηγίας τέλος, η Σάντεφιορντ είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στην ανίσχυρη Τρομσντάλεν που αποδυναμώθηκε αισθητά φέτος. Αυτό είναι κάτι που αποτυπώθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο την προηγούμενη αγωνιστική όπου συνετρίβη με το απίστευτο 0-8(!) μέσα στην έδρα της από την Ούλενσακερ.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ