ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ Χ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις όπου οι αριθμοί μας οδηγούν σε πιθανές ισοπαλίες. Στο Λαμία – Βόλος για παράδειγμα, έχουμε μια γηπεδούχο ομάδα που μέσα στην έδρα της από την αρχή της σεζόν φέρνει μόνο Χ! Η Λαμία συμπλήρωσε τέσσερα στα τέσσερα ισόπαλα παιχνίδια και ίσως απόψε μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο ομάδες με τον ένα βαθμό.

Η Λαμία της… Γερμανίας είναι η Μπόχουμ που έφτασε τα 5 στα 5 over στην έδρα της. Το αξιοσημείωτο όμως  είναι ότι και τα πέντε αυτά ματς έληξαν στο over! Αυτό είναι ένα σπάνιο στατιστικό στοιχείο που δεν θα το βρείτε πουθενά σε ολόκληρο τον πλανήτη. Απόψε υποδέχεται τη Νυρεμβέργη της οποίας τα τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα έληξαν χωρίς νικητή.

Στη Β Ιταλίας τα μισά παιχνίδια της Κοζέντσα έχουν λήξει ισόπαλα. Σήμερα υποδέχεται την Κρεμονέζε που έφερε τρεις ισοπαλίες τις τελευταίες έξι αγωνιστικές…

Στη Β Γαλλίας η Νανσί σπάει όλα τα… κοντέρ στις ισοπαλίες καθώς έχει 8 σε 12 αγωνιστικές! Απόψε φιλοξενείται από τη Χάβρη που με έξι Χ σε 12 παιχνίδια είναι η ομάδα που ακολουθεί τη Νανσί στις ισοπαλίες.

Στην Πορτογαλία η Μποαβίστα συμπλήρωσε έξι ισόπαλα αποτελέσματα σε οκτώ αγωνιστικές. Φιλοξενείται από τη Σετούμπαλ που μέσα στην έδρα της έχει πέντε Χ, σε πέντε παιχνίδια. Αυτό που συμβαίνει φέτος με τη Σετούμπαλ είναι εντυπωσιακό καθώς ο συντελεστής τερμάτων σε αυτά τα πέντε ματς είναι 1-0!

Και η Μποαβίστα όμως δεν… πάει πίσω, αφού ο συνολικός συντελεστής τερμάτων της εντοπίζεται στο 7-5. Διατηρεί δηλαδή τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, αλλά ταυτόχρονα και μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία.

Στη Β Βραζιλίας η Σπορτ Ρεσίφε είναι η ομάδα που μετρά τις περισσότερες ισοπαλίες (14 στα 31). Απόψε φιλοξενείται από την Κοριτίμπα που και αυτή φέρνει πολλά Χ (τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα). Εδώ όμως θεωρώ ότι γενικότερα βολεύει η ισοπαλία καθώς οι δύο αυτές ομάδες βρίσκονται εντός τετράδας ανόδου. Απομένουν μόλις οκτώ αγωνιστικές και έχουν αποκτήσει μια διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες που τις καταδιώκουν…

Πάμε τώρα να δούμε και κάποια άλλα σημεία από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στη Β κατηγορία του εθνικού μας πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ που έρχεται από σπουδαίο διπλό στη Λιβαδειά υποδέχεται τον μέτριο Εργοτέλη ο οποίος συμπλήρωσε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και λογικά θα επικρατήσουν.

Στη Ρωσία η Σπαρτάκ Μόσχας έρχεται από σπουδαίο διπλό καθώς συνέτριψε τη Λοκομοτίβ με 3-0 στο ντέρμπι της Μόσχας. Φαίνεται ότι η έλευση του Τεντέσκο τη βελτίωσε αισθητά. Η ψυχολογία των παικτών ανέβηκε και πιστεύω ότι αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη απέναντι στη ντεφορμέ Άρσεναλ Τούλα που συμπλήρωσε επτά αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο». (1.80 ο άσσος στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στο Ουράλ – Όρενμπουργκ θα επιλέξω το over που πληρώνει 1.86 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]. Θυμίζω ότι η Ουράλ έχει οκτώ στα οκτώ over στην έδρα της και η Όρενμποργκ, έξι στα επτά μακριά από αυτήν…

Στο Κρίλια – Ρούμπιν Καζάν θα κρατήσω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς έτσι προστάζει η στατιστική. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, διατηρούν ανέπαφη την εστία τους σε πρώτο ημίχρονο τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Αυτό το διάστημα δέχθηκαν συνολικά οκτώ γκολ και όλα ήταν μετά από την ανάπαυλα!

Στην Πορτογαλία επιλέγω το under στην αναμέτρηση της Πορτιμονένσε με τη Σάντα Κλάρα. Ο λόγος είναι απλός… Η Σάντα Κλάρα έχει 8 στα 8 under και η Πορτιμονένσε διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Πάντως στην προκειμένη περίπτωση θα μπορούσαμε να εντάξουμε και αυτό το παιχνίδι στις προηγούμενες ισοπαλίες, καθώς τα τέσσερα από τα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή.

Στην Τσεχία λογικά η Βικτόρια Πλζεν θα πάρει το διπλό από τη ντεφορμέ Ζλιν η οποία έχει υποστεί τις περισσότερες (5) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Στη νίκη της Βικτόρια βοηθά και η καλή παράδοση.

Στην Πολωνία αντιλαμβάνεστε και μόνοι σας ότι οι αποδόσεις στο Σλασκ – Βίσλα Πλοκ είναι τελείως δυσανάλογες αν κρίνουμε και συγκρίνουμε από τις φετινές της επιδόσεις. Θυμίζω ότι η πρωτοπόρος Βίσλα έρχεται από έξι σερί νίκες έχοντας σκοράρει συνολικά 13 φορές. Η δε Σλασκ το ίδιο διάστημα κατάφερε να κερδίσει μόνο την προτελευταία Άρκα. Εν τω μεταξύ από το 2016 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Βίσλα δεν χάνει στην έδρα της Σλασκ…

Στη Δανία η παράδοση, η φόρμα, αλλά κυρίως οι κάκιστες εντός έδρας επιδόσεις της Σίλκεμποργκ, μας οδηγούν στον συνδυασμό του διπλού με το over.

Η Μπρόντμπι έρχεται από τρεις σερί νίκες, ενώ διατηρεί και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία με 30 γκολ σε 14 παιχνίδια. Η Σίλκεμποργκ από την άλλη μεριά, διαθέτει με τεράστια διαφορά τη χειρότερη άμυνα καθώς έχει δεχθεί 37 γκολ. Μέσα στην έδρα της έχει πέντε ήττες και μια ισοπαλία σε έξι παιχνίδια!

Στην Αργεντινή τέλος, η πρωτοπόρος Αρχεντίνος που μακριά από την έδρα της έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε πέντε αγωνιστικές, απόψε φιλοξενείται από τη Ντεφένσα η οποία όχι μόνο δεν έχει ακόμα κερδίσει, αλλά ούτε καν σκοράρει μέσα στο γήπεδό της! Οι εντός έδρας επιδόσεις της είναι επιεικώς απαράδεκτες, καθώς σε πέντε αγωνιστικές έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 0-6! Η Αρχεντίνος που μετρά 5 στα 5 under μακριά από την έδρα της είναι το φαβορί και σκέφτομαι να συνδυάσω το διπλό με το under. Ούτως ή άλλως το… αγαπημένο φετινό σκορ των φιλοξενούμενων είναι το 1-0. (8.00 απόδοση στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ