ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΑ…

Καλημέρα. Σήμερα το έργο μας είναι πολύ δύσκολο καθώς διεξάγονται πολύ λίγα παιχνίδια. Θα ξεκινήσουμε από ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο στη Γ Γερμανίας. Η Λότε στις τελευταίες 8 αγωνιστικές δέχθηκε μόλις ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Υποδέχεται τη Μπραουνσβάιγκ που στα τελευταία 11 παιχνίδια της, η εστία της παραβιάστηκε μόλις δύο φορές κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Το ένα από τα δύο τέρματα μάλιστα σημειώθηκε με αυτογκόλ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πιστεύω ότι εκτός από το Χ του ημιχρόνου θα μπορούσαμε να πάμε και στο Χ τελικό διότι ο ένας βαθμός βολεύει κατά κάποιον τρόπο. Ούτως ή άλλως φέρνουν πολλές ισοπαλίες, καθώς μετρούν ήδη από 12 και 11 αντίστοιχα.

Στη Β Ισπανίας τόσο η Ταραγόνα όσο και η Μάλαγα φέρνουν πάρα πολλά under, καθώς συμπλήρωσαν από 22 και 21 αντίστοιχα! Αυτό μάλιστα που συμβαίνει με την Ταραγόνα φέτος είναι πραγματικά σπάνιο αφού τις τελευταίες 14 αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις ένα τέρμα κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου! Παρόμοιες σχετικά επιδόσεις έχει και η Μάλαγα που συνήθως σκοράρει στο 2ο ημίχρονο. Αν λοιπόν βλέπετε νίκη των ανώτερων φιλοξενούμενων ίσως θα έπρεπε να ρισκάρετε στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό, αλλιώς υπάρχει και το… σκέτο Χ του ημιχρόνου ή τα περισσότερα γκολ του δευτέρου 45λεπτου.  (2.12 και 2.02 τα προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Γρανάδα με όπλο την άμυνα που είναι η καλύτερη της κατηγορίας, ανέβηκε στην 2η προβιβάσιμη θέση και θα επιδιώξει να παραμένει εκεί. Απόψε υποδέχεται τη Λας Πάλμας η οποία αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς έχουν 12 νίκες και μία μόλις ήττα σε σύνολο 16 αναμετρήσεων. Τέλος να σημειώσουμε ότι ο διαιτητής του αγώνα κατάγεται από τη Γρανάδα…

Το Σπόρτινγκ Χιχόν – Οβιέδο αποτελεί τοπικό ντέρμπι και θεωρώ ότι οι μπουκ λανθάνουν με τις αποδόσεις τους διότι οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα από τα πιο «σκληρά» καρύδια της κατηγορίας. Ούτως ή άλλως σε τέτοιου είδους ντέρμπι μεγάλης αντιπαλότητας δεν υπάρχουν μεγάλα φαβορί και αουτσάιντερ. Προσοχή λοιπόν…

Όπως λέγαμε και στην εκπομπή της Παρασκευής, η Σπάρτα Ρότερνταμ ζήτησε από την ολλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου την αναβολή της σημερινής αναμέτρησης με τη Ναϊμέγκεν λόγω των κλήσεων στις εθνικές της πλειονότητας των βασικών παικτών της. Θα απουσιάσουν έξι βασικοί και αυτός προφανώς είναι και ο λόγος που από ότι διαπίστωσα στα πονταρίσματα έχει προτιμηθεί η Ναϊμέγκεν. Σίγουρα αποτελεί ένα σπουδαίο ντέρμπι, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες δεν ποντάρεται το 1.80 του άσσου.

Στο Γκόου Αχέντ – Τβέντε θα προτιμήσω το over διότι οι φιλοξενούμενοι διατηρούν την παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση με 33 γκολ στο ενεργητικό τους. (1.70 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Το Ρόντα – Μάαστριχτ υπό… νορμάλ συνθήκες δεν πρέπει να το ακουμπήσει κανείς. Επειδή όμως η Ρόντα άλλαξε προπονητή απολύοντας τον Μολενάαρ ο οποίος ήταν πλέον ανεπιθύμητος, θα της δώσω ένα μικρό προβάδισμα διότι πιστεύω ότι θα έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Η αλήθεια όμως είναι ότι θα προτιμήσω να αφήσω το παιχνίδι αυτό για το live.

Στη Β Δανίας η πρωτοπόρος Βίμποργκ λογικά θα επικρατήσει της προτελευταίας Χέλσινγκορ η οποία έχει μόλις ένα διπλό σε 11 παιχνίδια. Πρόκειται για την ομάδα που διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση και θεωρώ ότι ο άσσος θα μπορούσε να συνδυαστεί με το no – goal…

Με εθνικές ομάδες για μια ακόμη φορά δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ. Με την πρώτη ματιά πάντως εντόπισα δυσαναλογία αποδόσεων σε τρία παιχνίδια. Στο Ουγγαρία – Κροατία, στο Σλοβενία – ΠΓΔΜ και στο Βόρεια Ιρλανδία – Λευκορωσία.

Όσο για το… 1.05 (!) της Πολωνίας με τη Λετονία, αυτό αποτελεί ένα πρωτόγνωρο εφεύρημα, αφού ούτε η Πολωνία είναι υπερομάδα, αλλά ούτε η Λετονία τελείως του…. πεταματού.

Για οτιδήποτε νεότερο καθώς και για τα παιχνίδια στο Live θα τα πούμε κατά τη διάρκεια της ημέρας στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη…

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]: ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (EURO 2020)

Το ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει το να σκοράρει ο Ντεπάι σε ενισχυμένες αποδόσεις (Ολλανδία – Γερμανία).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ