ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ…

Καλημέρα. Απόψε διεξάγεται ο πρώτος τελικός των ιταλικών play off ανάμεσα στην Παλέρμο (φωτο) και τη Φροζινόνε. Θα ακολουθήσει το Σάββατο αγώνας – ρεβάνς. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και δεν υπάρχει παράταση. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, τότε την άνοδο θα κερδίσει η Φροζινόνε επειδή είχε τερματίσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτό λοιπόν ουσιαστικά σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον οι φιλοξενούμενοι βολεύονται μια χαρά με το Χ και δεύτερον οι γηπεδούχοι χρειάζονται μόνο νίκη, διότι στο ενδεχόμενο ισοπαλίας θα είναι αναγκασμένοι το Σάββατο να πάνε για το διπλό.

Από τα ματς που έχουν δώσει έως τώρα στα play off οι δύο ομάδες η Παλέρμο δείχνει να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και με τη στήριξη των 30.000 περίπου φανατικών οπαδών της, αναμένεται έστω και με… μισό – μηδέν να επικρατήσει. Η πρώτη μου επιλογή όμως θα είναι το under και το Χ του ημιχρόνου, διότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν προσοχή και έμφαση στην άμυνά τους. Ένα σκορ της τάξεως του 1-0 με το νικητήριο γκολ να σημειώνεται στο δεύτερο ημίχρονο, δεν θεωρώ ότι αποτελεί μια παράλογη επιλογή…

Στην Εσθονία η Φλόρα Τάλιν που διανεύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, λογικά δεν θα σκοντάψει απέναντι στη ντεφορμέ Τάρτου Ταμέκα. Το εύλογο διπλό θα συνδυαστεί με το over διότι η Φλόρα σκοράρει μέσο όρο τέσσερα γκολ ανά αναμέτρηση στα εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος!

Στη Λευκορωσία η φορμαρισμένη Σόλιγκορσκ συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς ήττα. Σήμερα υποδέχεται την Τορπέντο που παραμένει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Ο άσσος μπορεί να συνδυαστεί με το under, καθώς οι φιλοξενούμενοι μετρούν 9 στα 10. Η δε Σόλιγκορσκ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Οι μπουκ θεωρώ ότι αδικούν με τις αποδόσεις τους την εξαιρετική Διναμό Μινσκ που μακριά από το γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 9-1! Φιλοξενείται από την Ντιναμό Μπρεστ που τις τελευταίες έξι αγωνιστικές κέρδισε μόνο την Βίτεμπσκ.

Στην Ισλανδία η πρωτοπόρος Βαλούρ ξαναβρήκε τη φόρμα της και το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει σαφώς ανώτερες ομάδες από την προτελευταία Βεστμαναέιαρ.

Στη Βραζιλία τόσο η Παρανά όσο και η Κρουζέιρο έχουν πάψει προ πολλού να σκοράρουν σε πρώτα ημίχρονα. Κρατάω λοιπόν το 0-0 του ημιχρόνου εδώ.

Η Γκρέμιο για μια ακόμη φορά θα παίξει το γνωστό παιχνίδι της που στηρίζεται στην καλή της άμυνα. Φιλοξενείται από τη Σπορτ Ρεσίφε που μετρά 4 under σε 5 παιχνίδια στην έδρα της. Η δε Γκρέμιο έχει συνολικά 9 στα 11 και για μια ακόμη φορά βλέπω λίγα γκολ.

Η Ιντερνασιονάλ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένεται να επικρατήσει της υποδεέστερης Βάσκο που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, οπότε αυτό αποτελεί ένα ακόμα… ενθαρρυντικό στοιχείο για τον άσσο.

Στις ΗΠΑ τέλος, η Νέα Υόρκη που είναι παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της, λογικά θα επικρατήσει του Σιάτλ που αποδυναμώνεται όταν απομακρύνεται από το γήπεδό του.

Τον φαβοριτισμό του Κολοράντο όμως αδυνατώ να τον κατανοήσω, διότι μιλάμε για μια ομάδα που έρχεται από 10 διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Δεν ξέρω αν το Σικάγο είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα οι αποδόσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Εναλλακτική επιλογή πάντως αποτελεί και το οver καθώς το μεν Σικάγο έχει 6 στα 6 εκτός και το δε Κολοράντο έξι στα επτά εντός.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το καινούριο μας site το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Σήμερα καλωσορίζουμε στο bookenemy τη νέα και πολλά υποσχόμενη στοιχηματική εταιρία [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”]! Εξερευνήστε την διότι με κάθε εγγραφή υπάρχουν μεγάλα ειδικά μπόνους και προσφορές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ