ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ… ΖΕΒΡΕΣ

Καλημέρα. Ξεκινάμε την περιήγησή μας από τα γαλλικά πρωταθλήματα. Στην πρώτη κατηγορία η εξαιρετική και απίστευτα φορμαρισμένη Μονακό δεν νομίζω ότι μπορεί να χάσει βαθμούς από την αδύναμη Μπαστιά που έχει τις λιγότερες νίκες στην κατηγορία. Οι Μονεγάσκοι με όπλο την επίθεσή τους που είναι με τεράστια διαφορά από την δεύτερη η καλύτερη στην κατηγορία, μπορούν να περάσουν και από την Κορσική και να συλλέξουν τρεις ακόμα βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλουν για να επιστρέψουν στην κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου. Απλά επειδή το σημείο από μόνο του δεν έχει να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, θα το συνδυάσω με το over μιας και η Μονακό πετυχαίνει μέσο όρο τρία γκολ ανά αναμέτρηση φέτος!

Για το πρωτάθλημα της Β Γαλλίας τα έχουμε ξαναπεί και δεν έχει αλλάξει κάτι. Οι ομάδες δεν έχουν μεγάλη απόκλιση δυναμικότητας και σπανίως προκύπτει κάποιο καλό πρώτο σημείο. Προσωπικά για μια ακόμη φορά, μόνο σε ισοπαλίες θα πήγαινα. Αν ρίξουμε μια ματιά στον βαθμολογικό πίνακα θα διαπιστώσουμε ότι στις αναμετρήσεις Γκάζελεκ – Νιόρ και Ερυθρός Αστέρας – Στρασβούργο, μπορεί ο ένας βαθμός να αποδειχθεί βολικός και για τις τέσσερις ομάδες. Η Γκάζελεκ πάντως, συμπλήρωσε έξι Χ σε 12 παιχνίδια στην έδρα της. Ακριβώς τα μισά δηλαδή… Η δε Νιόρ έφτασε τις 9 ισοπαλίες σε 25 παιχνίδια. Πάνω από το 1/3. 

Ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε να παίρνει και πάλι ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα και από την αρχή της σεζόν έχει 8. Το Στρασβούργο είναι ανεβασμένο αγωνιστικά. Το… παλεύει για την άνοδο αλλά μακριά από την έδρα του δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό καθώς έχει μόνο τρία διπλά σε 12 παιχνίδια.

Άλλη μια ομάδα που φέρνει πολλά Χ μακριά από το γήπεδο της είναι η Ρεμς που έφτασε τις επτά ισοπαλίες σε 13 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από την Κλερμόν  που έχει πέντε Χ σε 12 παιχνίδια στην έδρα της.

Κανονικά θα έπρεπε πρώτα από όλες να επιλέξουμε τη Βαλενσιέν που έχει και τα περισσότερα (12) Χ στην κατηγορία. Δεν θα την ακολουθήσω όμως διότι θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Αμιάν που προέρχεται από επτά σερί over. Αυτή αποτελεί σπάνια επίδοση για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και συμβαίνει διότι η ομάδα του Πελισιέ παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς να δίνει προσοχή και έμφαση στην άμυνα. Τέτοιου είδους ομάδες τις φοβάμαι…

Στη Β Ιταλίας θα επισημάνουμε για μία ακόμη φορά την… δεινότητα που έχει στα Χ η ομάδα της Λατίνα, η οποία συμπλήρωσε οκτώ ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια στην έδρα της! Τα 11 από τα 12 αυτά παιχνίδια έληξαν στο under! Απόψε υποδέχεται την Νοβάρα που μπορεί βάσει βαθμολογίας να έχει το προβάδισμα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο αν δούμε και τις εκτός έδρας επιδόσεις της που αποτελούν από τις χειρότερες στην κατηγορία (1-3-8). Δεν υπάρχει λοιπόν φαβορί και η Λατίνα οδεύει για ένα ακόμα Χ…

Στη Γερμανία η Άουγκσμπουργκ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν και ομολογώ ότι μου προξένησαν εντύπωση οι αδικαιολόγητα υψηλές τιμές του over. Σας υπενθυμίζω ότι η Λεβερκούζεν συμπλήρωσε 14 over σε 20 παιχνίδια και ότι αυτή είναι η τρίτη μεγαλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Αν σας ενδιαφέρουν και οι παραδόσεις, πρέπει να σας πω ότι από το 2011 που η Άουγκσμπουργκ ανέβηκε κατηγορία, οι δύο ομάδες μετρούν πέντε σερί over 3.5 γκολ!

Στην Β Γερμανίας η Χαϊντενχάιμ υποδέχεται τη Στουτγάρδη και εδώ θα προτιμήσω το γκολ – γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και οι γηπεδούχοι μια από τις παραγωγικότερες εντός. Δεν μπορούμε να μην τονίσουμε το γεγονός ότι η Χαϊντενχάιμ σκοράρει για 10 διαδοχικές αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι θα παίξουν επιθετικά και δεν πρόκειται να φοβηθούν τη Στουτγάρδη την οποία είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο με 1-2. Αυτή ήταν η μία από τις δύο μόνο φετινές γκέλες των πρωτοπόρων μέσα στο γήπεδό τους. (1.80 στην GOALBET το γκολ – γκολ)

Στην τρίτη κατηγορία η ουραγός Μάιντζ έκανε την έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα και κέρδισε την δεύτερη Όσναμπρικ! Θα πετύχει δεύτερη σερί νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο Ντούισμπουργκ; Το βρίσκω πολύ δύσκολο για μια ομάδα που έως την περασμένη αγωνιστική όχι μόνο δεν κέρδιζε αλλά ούτε καν σκόραρε. Σας υπενθυμίζω ότι στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της είχε πετύχει μόλις ένα τέρμα! Η δε Ντούισμπουργκ διατηρεί ένα αήττητο 10 αγωνιστικών και στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με σκορ 4-0. Θα πάω με τις «Ζέβρες» μιας και το διπλό πληρώνει υψηλότερα από ότι ανέμενα. (2.40 στην INTERWETTEN.GR)

Στο πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας όπως τα έχουμε ξαναπεί. Over και μόνο over. Επειδή όμως το έχουν πάρει… χαμπάρι οι μπουκ, χαμήλωσαν αρκετά τις αποδόσεις. Η υψηλότερη που βλέπω σήμερα έχει να κάνει με το ντέρμπι ανάμεσα στη Φόλενταμ και τη Φένλο. Δεν έχω καμία… απροθυμία να το ακολουθήσω, μιας και αυτές οι δύο ομάδες σκοράρουν συνεχώς και αδιαλείπτως… (1.80 στην GOALBET)

Στο Μεξικό αντιθέτως, τόσο η Βέρακρουζ όσο και η Τίγκρες που κοντράρονται απόψε φέρνουν πολλά under. Για την ακρίβεια η μεν Βερακρουζ έχει τρία στα τρία στην έδρα της με συντελεστή τερμάτων 4-0 και η δε Τίγκρες έχει τρία στα τρία εκτός με συντελεστή τερμάτων 0-4… Το under και το Χ του ημιχρόνου φαντάζουν ως οι ιδανικότερες επιλογές.

Στην Παραγουάη τέλος, οι δύο αποψινές φιλοξενούμενες είναι ανώτερες των αντιπάλων τους και θεωρώ ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τις έδρες τους. Η πρωταθλήτρια Γκουαρανί ενισχύθηκε μεταγραφικά και έχει καλή παράδοση απέναντι στην Χένεραλ Ντίας, καθώς μετρά τρία διπλά στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της εκεί.

Ενισχυμένη θεωρείται και η Λουκένιο, η οποία σήμερα φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη και άπειρη Τρινιντένσε που επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Αυτά τα δύο διπλά θα μπορούσαν να τοποθετηθούν ως ζητούμενα σε κάποιο σύστημα.

Υ.Γ. Δυστυχώς… ξενερώσαμε χθες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που με εξέπληξε και με δυσαρέστησε περισσότερο από όλα, είναι το γεγονός ότι ούτε οι μεν, ούτε οι δε, έπαιξαν με πάθος, αγωνιστικότητα και τσαμπουκά σε αυτές τις δύο τόσο σπουδαίες και σημαντικές αναμετρήσεις. Ο Μπέντο (που κατ’ εμέ είναι ένας εξαιρετικά μέτριος προπονητής) απέκτησε το… ακλόνητο άλλοθι του ότι η ομάδα του έπαιζε με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ίβιτς όμως δεν έχει καμία δικαιολογία. Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε – αποκλείστηκε δίκαια.

Το 0-0 του Φαλήρου αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, αλλά αν οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά στην Τουρκία, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν αυτή την παθιασμένη, αποφασιστική και σκληροτράχηλη Οσμάνλισπορ…. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ