ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ COPA AMERICA…

Καλημέρα. Ήδη από χθες ξεκίνησε το 46ο Κόπα Αμέρικα που θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουλίου στα γήπεδα της Βραζιλίας. Οι ομάδες που συμμετέχουν εκτός από τις 10 της Νοτίου Αμερικής, είναι και οι φιλοξενούμενες Ιαπωνία και Κατάρ (Eurovision το έκαναν το Κόπα Αμέρικα).

Τα φαβορί είναι τα… κλασικά (Βραζιλία και Αργεντινή). Από κοντά βέβαια έρχεται και η Ουρουγουάη η οποία είναι και η πολυνίκης του θεσμού με 15 τρόπαια στη συλλογή της. (ακολουθεί με 14 η Αργεντινή).

Προσωπικά δεν δηλώνω «φαν» του Κόπα Αμέρικα διότι μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως οι μεγάλοι παίκτες κάνουν αγγαρεία. Η αλήθεια είναι πως μετά από μια τόσο κοπιαστική σεζόν θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν μέσα στο κατακαλόκαιρο, από τη στιγμή που οι περισσότεροι από αυτούς θα προτιμούσαν να βρίσκονται σε κάποια παραλία.

Απόψε διεξάγεται το ντέρμπι του 2ου ομίλου ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία και αν το δούμε καθαρά «παικτικώς» τότε η Αργεντινή έχει το προβάδισμα από τη στιγμή που μπροστά βρίσκονται παίκτες όπως ο Μέσι, ο Αγουέρο και ο Ντιμπάλα. Δεν… ψήνομαι όμως ιδιαίτερα για το λόγο που σας προανέφερα. Εδώ τον Μέσι τον έχουμε δει να μην «τραβάει» στα μουντιάλ. Στο Κόπα Αμέρικα θα τους εμπιστευτούμε; Αν έχετε όρεξη για… ξενύχτια τότε καλή διασκέδαση και καλή τηλεθέαση να έχετε. Στο στοίχημα όμως καλό θα ήταν να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο…

Στην Ισπανία για παράδειγμα διεξάγεται ο αγώνας – ρεβάνς των Play off ανόδου ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Λα Κορούνια. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με σκορ 4-2 υπέρ της Λα Κορούνια και έτσι η Μάλαγα καλείται να πετύχει τουλάχιστο δύο γκολ για να διατηρήσει τις ελπίδες της. Αυτό σημαίνει επιθετικό ποδόσφαιρο και το επιθετικό ποδόσφαιρο συνήθως συνοδεύεται από πολλά γκολ. Επειδή το over κυκλοφορεί σε πολύ καλές αποδόσεις (2.25 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]), ίσως αξίζει ένα μικρό ρίσκο.

Η Β Σουηδίας θεωρώ ότι προσφέρεται κυρίως για τους κυνηγούς των εκπλήξεων. Η Νόρμπι για παράδειγμα δεν έχει χάσει ακόμα μακριά από την έδρα της. Γιατί να την κοντράρω στο 1.50 κόντρα στην πρωτοπόρο μεν, ελλιπέστατη δε Βάρμπεργκ, από την οποία θα απουσιάσουν τρεις βασικοί μέσοι λόγω τιμωρίας;

Η μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στην έδρα της είναι η Έστερ που σήμερα υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το 1.70 του άσσου δεν έχει καμία απολύτως στοιχηματική αξία.

Η Μπράγκα είναι στα… κάτω της και η Τρέλεμποργκ στα… πάνω της. Γενικότερα η Τρέλεμποργκ είναι μια ομάδα που παραδοσιακά «σκοντάφτει» με τους μικρούς και τα πηγαίνει καλύτερα με τους μεγαλύτερους. Ή αποφύγετέ το, ή κοντράρετε το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση…

Στην Ισλανδία η Ακουρέρι με την Γκριντάβικ συμπλήρωσαν 13 σερί over και γκολ – γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες. Λόγω παράδοσης λοιπόν, σκέφτομαι να κυνηγήσω το over που πληρώνει το εξαιρετικό 1.91 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στο Καζακστάν η ουραγός Ακτόμπε θεωρείται ήδη υποβιβασμένη καθώς οι αφαιρέσεις βαθμών συνεχίζονται λόγω των μεγάλων χρεών. Εκτός από αυτό βέβαια, η ομάδα έχει αγωνιστικά χάλια καθώς έρχεται από πέντε ήττες και μία ισοπαλία με συντελεστή τερμάτων 2-15. Απόψε υποδέχεται την φορμαρισμένη Τομπόλ Κοστονάι που έχει ήδη τέσσερα διπλά σε 6 παιχνίδια. Η Τομπόλ μετρά τρία σερί διπλά εκεί μέσα και λογικά απόψε θα κλείσει καρέ…

Στην Εσθονία η παράδοση δείχνει σχεδόν αποκλειστικά άσσο σε συνδυασμό με over στα παιχνίδια της Νόμε Κάλιου με την Τρανς Νάρβα. Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 14 νίκες και δύο ισοπαλίες στα 16 πιο πρόσφατα. Μετρούν 7 σερί νίκες με τον… εξωφρενικό συντελεστή τερμάτων 31-5! Μέσο όρο δηλαδή αυτό το διάστημα πετυχαίνουν πάνω από 4 γκολ ανά αναμέτρηση! Για μία ακόμη φορά λοιπόν είμαι πρόθυμος να συνδυάσω τον άσσο με το over, καθώς ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα σκοράροντας αδιάκοπα.

Θα κλείσουμε με κάποια πρωινά ματς από την Ιαπωνία και τη Νότιο Κορέα…

Στην Ιαπωνία η Γιοκοχάμα διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας καθώς έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της έχει 4 διπλά σε 7 αγωνιστικές και σήμερα στις 12.00 ώρα Ελλάδας φιλοξενείται από την ουραγό Σιμίζου που έχει τη χειρότερη άμυνα. Αρωγός των φιλοξενούμενων η παράδοση καθώς συμπλήρωσαν πέντε σερί νίκες στην έδρα της Σιμίζου, με συντελεστή τερμάτων 2-12!

Στο Νότιο Κορέα το διπλό της πρωτοπόρου Γέονμπουκ θα το συνδυάσω με το no goal διότι η ουραγός Ιντσεον Γιουνάιτεντ διαθέτει με μεγάλη διαφορά τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, καθώς έχει πετύχει μόλις 8 γκολ.

Από το ίδιο πρωτάθλημα θα προσθέσω τον άσσο της Ούλσαν που έχει πολύ δυνατή έδρα. Η ομάδα είναι φορμαρισμένη καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και σήμερα παίζει με την ντεφορμέ Πόχανγκ η οποία μετρά 5 ήττες σε 7 παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχοντας σημειώσει τα λιγότερα (3) γκολ.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]: ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] προσφέρει σε μηδενική γκανιότα τον νικητή του αγώνα ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ για το Κόπα Αμέρικα. (έναρξη: 04.00πμ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ