ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΑ… ΧΑΡΤΙΑ!

Καλημέρα. Απόψε διεξάγονται τα δύο μεγαλύτερα και παραδοσιακότερα ντέρμπι των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης. Στις 18.30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Άρη και με το που λήξει αυτό το ματς, θα ξεκινήσει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Κάποιες… άλλες εποχές θα μιλάγαμε για δύο αμφίρροπα ντέρμπι όπου τα πάντα είναι πιθανά. Τώρα όμως δεν ισχύει αυτό  καθώς ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δύο χρόνια είναι κυρίαρχοι στη Σούπερ Λίγκα. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη και δεδομένη διαφορά δυναμικότητας και γι΄αυτό άλλωστε βλέπουμε τόσο χαμηλές αποδόσεις στα φαβορί. Για να είμαι ειλικρινής, αφενός δεν βλέπω εκπλήξεις, αλλά αφετέρου δεν είμαι διατεθειμένος να ποντάρω σε τιμές της τάξεως του 1.40.

Ίσως αν συνδυάζαμε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ το διπλό με το over θα αποκτούσε όντως ένα μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον το ματς. Παρεμπιπτόντως ο συνδυασμός αυτός δεν πληρώνει καθόλου άσχημα καθώς τον βρίσκουμε στο 2.35 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]

Τον ΠΑΟΚ θα προτιμούσα να τον ποντάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό διότι πιστεύω ότι η άμυνα του Άρη μπορεί να αντέξει 45 λεπτά στην Τούμπα. Για παραπάνω όμως το βλέπω δύσκολο… (3.65 το προσφέρει ο  [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Τσάμπιονσιπ η Γουέστ Μπρομ που παραμένει η μοναδική αήττητη στην κατηγορία, έχει το προβάδισμα απέναντι στην τραγική Χάντερσφιλντ που συμπλήρωσε έξι ήττες και μια ισοπαλία σε επτά παιχνίδια. Η έλευση του Κόουλι δεν βελτίωσε ιδιαίτερα τα πράγματα αφού η ομάδα έχασε μέσα στην έδρα της από τη Σέφιλντ Γουέν.

Στη Γερμανία θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν την Άιντραχτ στο ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ διότι η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι ποιοτική και διατηρεί εξαιρετική παράδοση με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. Πιο συγκεκριμένα έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις  τελευταίες εννέα φορές που την φιλοξένησε…

Στην Ιταλία η ενισχυμένη Ρόμα τα πηγαίνει πολύ καλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Πρόκειται για μια ομάδα που σκοράρει πολύ εύκολα και γι΄αυτό θεωρώ ότι έχει τύχη μέσα στην έδρα της Μπολόνια. Η ομάδα του Μιχαίλοβιτς μπορεί να τα πηγαίνει καλά έως τώρα αλλά το σημερινό είναι το πρώτο δυνατό και δύσκολο παιχνίδι που δίνουν φέτος. (2.45 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Αταλάντα δεν πείθει για να την ποντάρω σε τιμές… γκράντε φαβορί κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Φιορεντίνα που την προηγούμενη αγωνιστική πήρε Χ (0-0) από τη Γιουβέντους. Οι Βιόλα διατηρούν καλή παράδοση στο Μπέργκαμο, αλλά αυτό ίσως δεν παίζει και τόσο μεγάλη σημασία αφού ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί στην ουδέτερη Πάρμα.

Αδικιών… συνέχεια και στην Ισπανία, αφού οι μπουκ για μια ακόμη φορά υποτιμούν τη Μαγιόρκα. Είναι η Χετάφε όμως ομάδα του 1.70; Υπενθυμίζω ότι στο πρωτάθλημα δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη, ενώ ενδέχεται να παρουσιαστεί κουρασμένη και από το ματς της Πέμπτης με τη Τράμπζονσπορ.

Η Βαλένθια η οποία πήρε σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο από την Τσέλσι, έχει πλέον αναπτερωμένο υλικό. Απόψε υποδέχεται τη Λεγκανές που μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρά ισάριθμες ήττες με συντελεστή τερμάτων 1-7.

Το Μπιλμπάο – Αλαβές αποτελεί τοπικό ντέρμπι των Βάσκων αλλά φέτος η Μπιλμπάο έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα που δεν χάνει εύκολα από κανέναν. Στην έδρα της έχει 2 στα 2 με Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ και λογικά απόψε θα σημειώσει μια ακόμη νίκη…

Στη Β Ισπανίας αναβλήθηκε ο αγώνας της Φουενλαμπράδα με τη Σαραγόσα την περασμένη Τετάρτη, διότι οι παίκτες της Φουενλαμπράδα έπαθαν μαζική τροφική δηλητηρίαση! Θα έχουν προλάβει να… συνέλθουν μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες; Αμφιβάλλω… Η Τενερίφη  μπορεί να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες θεωρώ ότι είναι το φαβορί της αναμέτρησης. (1.82 ο άσσος στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])  

Η Οβιέδο αναμένεται να παρουσιαστεί βελτιωμένη τώρα που άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ο Ροθάδα. Την έχω λοιπόν ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Πονφεραντίνα η οποία φέρνει συνεχώς ισοπαλίες. Και σε αυτό το ματς θεωρώ ότι υπάρχει δυσαναλογία αποδόσεων.

Ούτε τον φαβοριτισμό της Λουγκάνο τον δέχομαι στην Ελβετία, διότι αφενός η ομάδα είναι ντεφορμέ (Τέσσερεις σερί ήττες) και αφετέρου θα είναι κουρασμένη από το ματς με τη Κοπεγχάγη για το Europa League. Να προσθέσουμε ότι από το 2015 που οι δύο αυτές ομάδες ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, η Λουκέρνη μετρά πέντε διπλά σε οκτώ επισκέψεις. Προσοχή λοιπόν… (3.25 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Εξαιρετική παράδοση διατηρεί στην Ολλανδία η Άλκμααρ μέσα στην έδρα της Ντεν Χααγκ καθώς συμπλήρωσε πέντε σερί διπλά με συντελεστή τερμάτων 3-10! Από το 2010 έχει επτά νίκες σε εννέα παιχνίδια εκεί μέσα! Πάντως επειδή γενικότερα και οι δύο αυτές ομάδες αρέσκονται στα over και προκειμένου να ανεβάσουμε την απόδοση, θεωρώ ότι αξίζει να ρισκάρουμε στον συνδυασμό του διπλού με το over, αφού τα… εμπεριέχει όλα μαζί. Και παράδοση και φόρμα και φετινές επιδόσεις…

Στο Βέλγιο διεξάγεται το κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Άντερλεχτ αλλά οι αποδόσεις θυμίζουν κάτι από… Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Εδώ όμως δεν υφίσταται τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας για να δικαιολογούνται αυτές οι τιμές. Προσωπικά λοιπόν ουδόλως θα εκπλαγώ αν σπάσει από το 1.45 του άσσου…

Πλέον τις έχω… μάθει καλά τις τουρκικές ομάδες και δεν τις ποντάρω σε χαμηλές τιμές κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Στη Γαλατά αναφέρομαι όπου το διπλό της προσφέρεται στο 1.75. Η Μαλάτιασπορ όμως είναι… σκληρό καρύδι και σας θυμίζω ότι πέρσι και πρόπερσι την είχε κερδίσει και μάλιστα εύκολα τη Γαλατά…

Στη Δανία αν το δούμε βάσει φόρμας τότε η Μπρόντμπι είναι το φαβορί απέναντι στην προτελευταία Έσμπιεργκ η οποία φέτος έχει κερδίσει μόνο τη Λίνγκμπι. Ανασταλτικός παράγοντας για το διπλό είναι η αλλαγή τεχνικού για τους γηπεδούχους και γι΄αυτό το λόγο αποφάσισα να το αφήσω για το live. Πάντως υπάρχει μεταξύ τους προηγούμενο το οποίο μπορείτε να το πληροφορηθείτε μέσα από τη Στήλη «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ».

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Φινλανδίας είναι η Κουόπιο που συμπλήρωσε πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 13-1! Διεκδικεί στα ίσα τον τίτλο και είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα περισσότερα (20) εκτός έδρας τέρματα. Η αποψινή αντίπαλός της η Μάριεχαμν είναι εκείνη που είχε υποστεί τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν και την παράδοση με το μέρος τους θα διεκδικήσουν με πάθος τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε… τροχιά τίτλου. Το διπλό το βρίσκουμε στο αξιοπρεπές 1.96 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Στη Σουηδία απομένουν μόλις επτά αγωνιστικές για το φινάλε και η φορμαρισμένη Μάλμε που διεκδικεί τον τίτλο λογικά δεν θα σκοντάψει απέναντι στην παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά Έλφσμποργκ. Η Μάλμε έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 11 παιχνίδια μακριά από την έδρα της και μέσα στην έδρα της Έλφσμποργκ συμπλήρωσε πέντε διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις της!

Η Χέλσινγκμποργκ με νέο τεχνικό τον Όλοφ Μέλμπεργκ δίνει απόψε ένα πολύ κρίσιμο για την επιβίωσή της παιχνίδι απέναντι στην αδύναμη ΑΦΚ. Πιστεύω ότι θα κερδίσει για δύο λόγους. Πρώτον διότι διαθέτει πολύ βαριά φανέλα και δεύτερον διότι η ΑΦΚ είναι ανύπαρκτη μακριά από την έδρα της (1-1-9).

Στη Νορβηγία μαζεύτηκαν αρκετά φαβορί με καλές αποδόσεις που μπορούν να ζητηθούν και σε σύστημα. Η Μπόντο Γκλιμτ που βρίσκεται στη 2η θέση φιλοξενείται από την προτελευταία Ρανχάιμ που τις τελευταίες 11 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο τη Χάουγκεσουντ. Η Ρανχάιμ διαθέτει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα και η Μπόντο Γκλιμτ τη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία. (2.12 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η Ρόζενμποργκ που ενισχύθηκε επιθετικά με τον Γιόνσεν της Άλκμααρ δεν έχει κανένα περιθώριο πλέον απώλειας βαθμού. Θα πρέπει οπωσδήποτε να ψάξει για τη νίκη μέσα στην έδρα της μετριότατης Μιοντάλεν που μετρά μόλις τέσσερις νίκες σε 21 αγωνιστικές.

Η ομάδα με την καλύτερη έδρα στην κατηγορία είναι η Οντ με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες σε 11 παιχνίδια! Σήμερα λοιπόν υποδέχεται τη Σάρπσμποργκ που δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη μακριά από την έδρα της. Η Οντ διεκδικεί τίτλο και ο άσσος της προσφέρεται στο αρκετά καλό 1.85 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Βραζιλία η Ιντερνασιονάλ που είναι φορμαρισμένη παίζει με τη ντεφορμέ και συγκριτικά αδύναμη Σαπεκοένσε. Λογικά θα επιβληθεί, αλλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή σκέφτομαι να ρισκάρω τον συνδυασμό του άσσου με το no – goal. Η Ιντερνασιονάλ είναι εξαιρετική στην έδρα της (8-2-0) και η Σαπεκοένσε τους τελευταίους δύο μήνες σκοράρει πολύ δύσκολα.

Στην Αργεντινή τέλος, υπάρχουν αρκετοί γηπεδούχοι απόψε που έχουν το προβάδισμα για τη νίκη. Δυστυχώς όμως οι αποδόσεις που τους συνοδεύουν δεν είναι υψηλές. Αν έπρεπε να επιλέξω δύο από αυτές, θα ήταν η Νιούελς και η Λανούς. Η πρώτη υποδέχεται την Αλντοσίβι που μακριά από την έδρα της μετρά μόνο ήττες.

Η φορμαρισμένη Λανούς φιλοξενεί την Κολόν Σάντα Φε που μακριά από την έδρα της δεν έχει πετύχει γκολ. Αρωγός της Λανούς είναι και η πρόσφατη παράδοση καθώς συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΑΟ-ΟΣΦΠ & ΠΑΟΚ-Άρης με Fantasy & 700+ στοιχήματα στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Η Κυριακή των ντέρμπι όπως δεν την έχεις ξαναζήσει! Αμέτρητες ειδικές επιλογές, Fantasy τουρνουά αλλά και Football: Champions Cup στο Casino του Stoiximan.gr.

Σήμερα  μέσα σε δύο ώρες διεξάγονται δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Στις 18:30 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Άρη, ενώ στις 20:30 στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το αιώνιο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. (το τελευταίο προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή)

Για τα δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει συνολικά πάνω από 700 στοιχήματα και ειδικές επιλογές που αφορούν μεταξύ άλλων τους σκόρερ, τις κάρτες και τα κόρνερ. Παράλληλα έχει ετοιμάσει Fantasy τουρνουά αποκλειστικά για τα ΠΑΟΚ-Άρης & Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, πέρα από το γενικό της 4ης αγωνιστικής!

Τα ντέρμπι της Κυριακής όμως δεν περιορίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς η… απόλυτη Λίβερπουλ με 5/5 στην Premier League, αγωνίζεται στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι στις 18:30.

Όπως και για τα σπουδαία παιχνίδια της Super League, το Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει εκατοντάδες επιλογές, ενώ προσφέρει και Fantasy τουρνουά αποκλειστικά για τον αγώνα του Στάμφορντ Μπριτζ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ