ΝΤΕΡΜΠΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Καλημέρα. Απόψε στις 19.30 διεξάγεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, ο Άρης προηγείται του ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν. Παρόλα αυτά οι μπουκ έδωσαν 1.60 στον άσσο και 5.00 στο διπλό, αγνοώντας τόσο την εν γένει πορεία του Άρη, όσο και την πρόσφατη φόρμα του.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά δεν αποδίδει καλά φέτος και γι΄αυτό το λόγο υπάρχει έντονη κριτική και… μουρμούρα στην ομάδα. Στην Τούμπα βέβαια δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα αλλά από την άλλη μεριά και ο Άρης έχει 7 διπλά σε 12 ματς, διατηρώντας την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα αφού έχει δεχθεί μόλις επτά γκολ! Από το 2018 που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, στις τρεις επισκέψεις του στην Τούμπα, έφερε ισάριθμες ισοπαλίες. Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι η φετινή πορεία, η φόρμα των δύο ομάδων, αλλά και η πρόσφατη παράδοση, δεν δικαιολογούν αυτό το σετ των αποδόσεων. Για μένα είναι προτιμότερο είτε το under, είτε το Χ του ημιχρόνου.

Ο Παναιτωλικός έχει δεχθεί πάρα πολλά εγχώρια στοιχήματα και αυτό… υποψιάζομαι ότι δεν έχει να κάνει με τη δυναμικότητα των ομάδων, αλλά με την αναγκαιότητα της απόκτησης των βαθμών. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, παλεύουν για τη σωτηρία τους, ενώ οι παίκτες του Βόλου ετοιμάζονται για διακοπές, αν και εφόσον το επιστρέψει ο… κορωνοϊός. Προσωπικά δεν μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων τις προθέσεις των φιλοξενούμενων, αλλά η αλήθεια είναι ότι λόγω του ισχυρού κινήτρου των γηπεδούχων, βλέπω με θετικό… μάτι τον άσσο που πληρώνει αρκετά καλά. (2.05 η μεγαλύτερη τιμή στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Πρέμιερ μαζεύτηκαν όλες οι «φαβοράρες» του 1.40 και του 1.50, τύπου Τσέλσι, Τότεναμ κλπ. Τους τα… χαρίζω και πάω παρακάτω.

Στην Κροατία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ισοβαθμεί στην κορυφή με την Όσιγεκ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών μέσα στην έδρα της και έτσι πιστεύω ότι θα επικρατήσει της ντεφορμέ Ριέκα η οποία έρχεται από τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά. Η Διναμό αντιθέτως, διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση και μέσα στο Ζάγκρεμπ μέσο όρο σημειώνει τρία γκολ ανά αναμέτρηση!

Στη Γ Γερμανίας υποχωρεί η απόδοση του διπλού της Βέχεν και αυτό αποτελεί φυσιολογική εξέλιξη διότι η συγκεκριμένη ομάδα είναι η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος. Διεκδικεί άνοδο έχοντας υποστεί τις λιγότερες (5) στην κατηγορία. Φιλοξενείται από τη μέτρια Μπάγερν Μονάχου Β η οποία χάνει συχνά στην έδρα της. (2.45 το βρήκα στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ιταλία τώρα, έχει δεχθεί πολλά στοιχήματα ο άσσος της Νάπολι η οποία έχασε τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με τη Σασσουόλο μετά από τραγικό λάθος του Μανωλά, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή μόλις πέντε λεπτά νωρίτερα. Ο Ινσίνιε μετά το ματς τα… έσπασε όλα και οι παίκτες του συλλόγου έδωσαν το λόγο τους ότι απόψε θα επιστρέψουν στις νίκες. Μπορούν να τα καταφέρουν διότι η Μπολόνια έχει απουσίες και γενικότερα δεν τα καταφέρνει μακριά από την έδρα της.

Μιας και μιλάμε για απουσίες, να τονίσουμε και αυτές της Κροτόνε η οποία παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Έχει απανωτές ήττες, τη χειρότερη άμυνα, αλλά και τη χειρότερη έδρα με 8 ήττες σε 12 ματς! Το πιθανότερο λοιπόν είναι ότι η Τορίνο η οποία βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού θα διεκδικήσει οπωσδήποτε το διπλό μέσα σε μια ανύπαρκτη έδρα προκειμένου να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα…

Η Μίλαν εξακολουθεί να έχει απουσίες στην επίθεση με Μάντσουκιτς, Καχάν, αλλά κυρίως Ιμπραίμοβιτς ο οποίος έχει σημειώσει 14 γκολ σε 14 παιχνίδια. Θα την αποφύγω… διακριτικά λοιπόν στο αποψινό ματς με τη φορμαρισμένη Βερόνα που διαθέτει μια από τις ισχυρές έδρας της κατηγορίας.

Στην Ισπανία ποντάρεται η Μπιλμπάο λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών της Γρανάδα. Οι Βάσκοι προκρίθηκαν στον τελικό του κυπέλλου μετά από παράταση με τη Λεβάντε και εκτός των άλλων η ψυχολογία τους βρίσκεται στα… ουράνια. Η Γρανάδα είναι πολύ καλή εντός, αλλά πολύ μέτρια εκτός. Επίσης παρά το ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία αντιμετωπίζει μεγάλα αμυντικά προβλήματα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (42) γκολ στην κατηγορία…

Στη Β Ισπανίας αναμένω μια ακόμα νίκη από την πρωτοπόρο και φορμαρισμένη Μαγιόρκα. Υποδέχεται τη μετριότατη Καρταγένα που δεν μας έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο έως τώρα.

Στην Τουρκία λογικά θα διευρυνθεί η εξαιρετική παράδοση της Γαλατά η οποία συμπλήρωσε 14 συνεχόμενες εντός έδρας νίκες κόντρα στη Σίβασπορ! Όπως έχουμε ξαναπεί φέτος διεξάγεται μια τεράστια μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και η Γαλατά πλέον σπανίως χάνει βαθμούς στην έδρα της.

Αντιθέτως, βρίσκω αρκετά επίφοβο το 1.70 του άσσου της Καραγκουμρούκ. Η Ανκαραγκούτσου παλεύει για τη σωτηρία της και το τελευταίο διάστημα αρχίζει και ανεβαίνει αγωνιστικά. Δεν πρόκειται να πετάξει λευκή πετσέτα απέναντι σε έναν νεοφώτιστο αντίπαλο που αρχίζει να… ξεμένει από στόχους.

Στην Κολομβία η Ντεπόρτες Τολίμα που παραμένει αήττητη, έρχεται από πέντε σερί νίκες με τέρματα 12-2. Φιλοξενείται από την αρνητική εως τώρα Τσίκο που μετρά επτά ήττες σε εννιά αγωνιστικές. Το διπλό πληρώνει 1.95 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Στο Μεξικό τέλος, η Σάντος Λαγκούνα έχει πολύ καλή έδρα και περιμένω να την εκμεταλλευτεί για μία ακόμη φορά απέναντι στην αρνητική Νεκάξα που παραμένει χωρίς νίκη για 6 σερί παιχνίδια.

Το Πούμας – Κρουζ Αζούλ αποτελεί κλασικό τοπικό ντέρμπι, αλλά η εκ διαμέτρου φόρμα των δύο αντιπάλων, δίνει σαφές προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Θυμίζω ότι η πρωτοπόρος Κλουζ Αζούλ έρχεται από επτά σερί νίκες. Το ίδιο διάστημα η Πούμας είχε πέντε ήττες και μια ισοπαλία, έχοντας πετύχει μόλις ένα τέρμα.

Καλή τύχη ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]: ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ (1.85 – 3.72 – 5.15)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή και επιστροφή χρημάτων στο 0-0*, προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”] το σημερινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Και με πάνω από 300 στοιχήματα για επιλογή. (19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ