ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ… ΠΑΛΙΑ

Καλημέρα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος και ακόμα η ήττα… αγνοείται για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει 13 νίκες και δύο ισοπαλίες με τέρματα 42-6. Μέσο όρο δηλαδή πετυχαίνει πάνω από τρία γκολ ανά αναμέτρηση. Πρόκειται για μια σπάνια επίδοση που είναι μια από τις καλύτερες σε όλον τον πλανήτη.

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι υποδεέστερος συγκριτικά με τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θα επιδιώξει μια νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον πρωταθλητή. Σίγουρα αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και τα μέχρι στιγμής πονταρίσματα είναι έστω και οριακά υπέρ των γηπεδούχων. Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να κοντράρω τον Ολυμπιακό διότι αφενός είναι αήττητος και αφετέρου έχει σκοράρει σε όλα του τα φετινά παιχνίδια. Επειδή η δεύτερη παραγωγικότερη επίθεση της Σούπερ Λίγκα είναι του ΠΑΟΚ, θα προτιμήσω να συνδυάσω το g-g με το over, με την ελπίδα να ανοίξει νωρίς το σκορ. Όποιος προηγηθεί νωρίς, είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέρματα και από τις δύο πλευρές…

Περνάμε στο Ολλανδικό πρωτάθλημα όπου η Φένλο έφτασε τα 12 σερί over! Η ομάδα αυτή έχει τη χειρότερη άμυνα, αλλά και μια αξιοπρεπέστατη επίθεση. Σκεφτείτε ότι τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, μόνο κόντρα στη Φέγενορντ δεν σκόραρε. Επειδή και η άμυνα της Ντεν Χάαγκ είναι κάκιστη, για μια ακόμη φορά θα ακολουθήσω τη λύση του συνδυασμού του over με το g-g.

Ούτε και στην αναμέτρηση της Αϊντχόφεν με την Άλκμααρ θα πρωτοτυπήσω, αφού και εδώ έχουμε να κάνουμε με τις δύο από τις τρεις καλύτερες επιθέσεις στην Ολλανδία. Εδώ βέβαια σκεφτόμουν και τον άσσο διότι η Αϊντχόφεν βρίσκεται στα καλύτερά της από την αρχή της σεζόν, ενώ παραμένει μια ομάδα  με εξαιρετικά… βαριά φανέλα. Επειδή όμως και η Άλκμααρ έχει καλή ομάδα, θα το αφήσω το παιχνίδι για το live όπου στα πρώτα 10 με 15 λεπτά θεωρώ θα έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι ποια από τις δύο στέκεται καλύτερα στο γήπεδο.

Στην Πρέμιερ η Τότεναμ επανήλθε στις νίκες με την τριάρα επί της Λιντς και λογικά θα κάνει δεύτερη σερί νίκη κόντρα στην συμπολίτισσα Φούλαμ, η οποία το μόνο που ξέρει εδώ και καιρό είναι να παίρνει ισοπαλίες. Ο Μουρίνιο γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει είτε με το καλό είτε με το… κακό να το πάρει, καθώς το επόμενο άμεσο διάστημα έχει πολλά ντέρμπι μπροστά του όπως με τη Λίβερπουλ, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι. Αρωγός της Τότεναμ είναι η προϊστορία, καθώς η πρόσφατη ανεξαρτήτως έδρας είναι 10-2-1 υπέρ της.

Στη Γ Γερμανίας η Ίνγκολσταντ παραμένει σταθερά καλή από την αρχή της σεζόν. Η απόδοσή της δηλαδή δεν παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και έτσι η ομάδα βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας διεκδικώντας άνοδο. Απόψε φιλοξενείται από την Σβικάου, που με έξι ήττες σε εννέα ματς, διαθέτει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα. Πέρσι η Ίνγκολσταντ πέρασε «αέρα» με σκορ 0-3 από εκεί μέσα και ευελπιστώ το ίδιο να πράξει και φέτος. Το διπλό πληρώνει 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Είχα σκοπό να αναφερθώ και σε 2-3 ακόμα παιχνίδια αλλά δυστυχώς αναβλήθηκαν, οπότε σήμερα – προς το παρόν τουλάχιστο – θα την βγάλουμε μόνο με αυτά τα ολίγα. Ελπίζω στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] να παρουσιαστούν περισσότερες και καλύτερες στοιχηματικές ευκαιρίες.

Καλή τύχη.

Υ.Γ. Κοίταζα τα ειδικά στοιχήματα της ανανεωμένης [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] και βρήκα ένα το οποίο μου τράβηξε αμέσως την προσοχή διότι οφείλω να ομολογήσω πως δεν έχω δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Αν λοιπόν κλικάρετε στην «πολιτική» υπάρχει μια κατηγορία που μας ζητάει να βρούμε ποιες ακριβώς λέξεις ή φράσεις θα χρησιμοποιήσει ο Μπάιντεν στο λόγο ορκωμοσίας που θα εκφωνήσει!!! Ανάμεσα στις πολλές αυτές λέξεις που προτείνει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] υπάρχει και το όνομα του Τραμπ. Αναρωτιέμαι λοιπόν: μετά από όλα αυτά τα τραγικά και τα αίσχη που συνέβησαν στο Καπιτώλιο, πως γίνεται ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να μην αναφέρει καθόλου το όνομα του ηθικού αυτουργού Ντόλαντ Τραμπ. Σε περίπτωση που το αναφέρει στον λόγο του έστω και μια φορά, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] θα πληρώνει 2.00 απόδοση.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ