ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΡΕΑΛ!

Καλημέρα. Όπως χθες έτσι και σήμερα δεν έχω κανένα σκοπό να… πονοκεφαλιάσω ψάχνοντας να βρω τι θα παίξω στα δύο ματς του Champions League. Η απάντηση είναι ίδια με τη χθεσινή: Τίποτα απολύτως. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει παιχτεί πολύ και αυτό είναι πολύ λογικό διότι η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική πραγματικά κατάσταση. Η Γκλάντμπαχ αντιθέτως είναι πεσμένη αγωνιστικά και από τη στιγμή που το ματς θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη και όχι στη Γερμανία, το διπλό ενισχύεται ακόμα περισσότερο. Βέβαια στην απόδοση που βρίσκεται, μόνο αν συνδυαστεί με το over θα αποκτήσει στοιχηματική… υπόσταση. Η Σίτι δεν έχει καμία απουσία και θα πάει με όλα της τα όπλα στη Βουδαπέστη στο Πούσκας Αρένα.

Σίγουρα όμως το ντέρμπι της βραδιάς είναι το άλλο ματς ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Ρεάλ. Αυτό διεξάγεται στην Ιταλία, αλλά από τη στιγμή που είναι χωρίς θεατές, ουσιαστικά δεν υφίσταται παράγοντας έδρα. Η Ρεάλ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών και ο Ζιντάν κοντεύει να βρεθεί σε αδιέξοδο. Ο Μπενζεμά (φωτο) ήρθε να προστεθεί στη μεγάλη λίστα και όλες αυτές οι ελλείψεις χαρίζουν προβάδισμα στη γηπεδούχο Αταλάντα.

Εμένα όμως δεν θα με δείτε θερμό διότι στο ποδόσφαιρο παίζει μπάλα και η… «φανέλα». Πριν από λίγα χρόνια η Ρεάλ σήκωνε κούπες παντού και η Αταλάντα έπαιζε στη Β Ιταλίας… Σας θυμίζω επίσης ότι η ομάδα του Μπέργκαμο μετρά μόνο δύο νίκες στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια στο Champions League. Προτιμώ λοιπόν τα 2-3 γκολ διότι δεν νομίζω ότι θα μπουν περισσότερα στην αποψινή αναμέτρηση.

Πάμε όμως τώρα να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Στην Τσάμπιονσιπ παραπάει το… πράγμα με τη Μπρέντφορντ που συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες. Σκεφτείτε ότι τόσες ήταν οι υπόλοιπες ήττες της τις προηγούμενες 28 αγωνιστικές! Η ομάδα όμως παραμένει δεύτερη στη βαθμολογία και θεωρώ ότι απόψε θα επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην ανύπαρκτη μακριά από την έδρα της Σέφιλντ Γουεν. η οποία έφτασε τις 10 ήττες.

Η Σουόνσι μέσα στην Ουαλία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 15 παιχνίδια. Έχει δεχθεί μάλιστα μόλις έξι γκολ και αυτή η επίδοση είναι μια από τις καλύτερες σε ολόκληρη τη Βρετανία. Απόψε φιλοξενεί την Κόβεντρι που όπως η Σέφιλντ έτσι και αυτή, αποδυναμώνεται πάρα πολύ όταν απομακρύνεται από την έδρα της. Σε αντίθεση με τη Σουόνσι η άμυνα της Κόβεντρι δεν είναι καθόλου καλή, καθώς η ομάδα έχει δεχθεί 42 τέρματα. Ο άσσος των Ουαλών πληρώνει 2.05 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Βάσει φόρμας θα πάμε στο 2 DNB στην αναμέτρηση της Μπλάκμπερν με τη Γουότφορντ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις σερί ήττες και οι φιλοξενούμενοι από τρεις ήττες με τέρματα 10-1. Στα συν της Γουότφορντ το γεγονός ότι διαθέτει με πολύ μεγάλη διαφορά την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με εννιά γκολ παθητικό. Σε αυτό το ματς πάντως οφείλουμε να εξετάσουμε και το under διότι η Γουότφορντ συμπλήρωσε 13 στα 15 μακριά από το γήπεδό της!

Φέτος η οικολογική ομάδα της Βρετανίας η Φόρεστ Γκριν, έχει βάλει πλώρη για άνοδο στην Α κατηγορία και όλα δείχνουν ότι μπορεί να τα καταφέρει, αφού μετρά τις λιγότερες (5) ήττες στο πρωτάθλημα. Απόψε έχει ένα φαινομενικά εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη Σάουθεντ που βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού, διατηρώντας τη χειρότερη επίθεση.

Στην πρέμιερ Σκωτίας είδα ότι αρκετοί παίζουν Σεντ Μίρεν λόγω των πολλών απουσιών της Μάδεργουελ από την οποία θα λείψουν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές. Εγώ όμως θα προτιμήσω να το αφήσω για το Live διότι η Σεντ Μίρεν είναι πολύ καλύτερη στα εκτός από ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της. Για του λόγου το αληθές, οι εκτός έδρας νίκες της είναι ακριβώς διπλάσιες (6 έναντι τριών).

Στην Ολλανδία ο μεγάλος φαβοριτισμός της Βίλεμ δεν έχει καμιά λογική και αξία καθώς το ματς με τη Ντεν Χάαγκ αποτελεί ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ισόβαθμους αντιπάλους. Η Βίλεμ μετρά 7 ήττες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της, ενώ η πρόσφατη παράδοση δείχνει τέσσερα σερί διπλά για τη Ντεν Χααγκ. Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Βίλεμ δέχθηκε συνολικά 11 γκολ από Ουτρέχτη και Φέγενορντ. Σίγουρα επιμένουν οι… μπουκ για το 1.70 αυτού του άσσου;

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες τέλος, η Γκουαρανί είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην άσημη Ρουαγιάλ Παρί από τη Βολιβία, η οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι Παραγουανοί υπερέχουν τόσο αγωνιστικά όσο και εμπειρικά και θα πάνε για το διπλό στο Σάντα Κρουζ. (1.85 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το book.

[eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]: Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο

Δείτε τους bestsellers αγώνες μας σε μια ματιά! Γρήγορα και με άμεση ανανέωση.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ