ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ…

Καλημέρα. Τα μεγάλα και κλασικά ντέρμπι είθισται να λέμε ότι δεν έχουν φαβορί και αουτσάιντερ… Αν όμως κρίνουμε από τις αποδόσεις στο αποψινό ντέρμπι των αιωνίων, τότε υπάρχει φαβορί και μάλιστα… μεγάλο. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός τα δύο τελευταία χρόνια συνοδευόταν από τιμές της τάξεως του 1.30 και του 1.40 και έφερε ισάριθμες ισοπαλίες (1-1). Σίγουρα δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των ρόστερ των δύο ομάδων, ούτε βέβαια από τη συγκομιδή βαθμών, αφού ο αήττητος Ολυμπιακός έχει συλλέξει 26 πόντους περισσότερους. Το ματς όμως είναι αδιάφορο βαθμολογικά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών.

Ο φετινός Παναθηναϊκός δεν στηρίζεται στην επίθεση, αλλά στην άμυνα, αφού ο Δώνης στήνει πολύ καλά την ομάδα στον τομέα αυτό. Από την άλλη μεριά όμως ο Ολυμπιακός, διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στη Σουπερ Λίγκα. Μέσα στον Πειραιά σκοράρει περίπου τρία γκολ ανά αναμέτρηση και έτσι τα πράγματα αρχίζουν να… μπερδεύονται.

Προσωπικά δεν συνηθίζω να ποντάρω σε τέτοιου είδους ντέρμπι, αλλά αν θέλετε να σας πω τη γνώμη μου πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει αλλά όχι εύκολα. Για την ακρίβεια είμαι ανάμεσα στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό και στον συνδυασμό του άσσου με το under. Έτσι ως fun bet δηλαδή ίσως έπαιζα το τελικό σκορ 2-0 με 0-0 στο ημίχρονο… Το Χ ημίχρονο, άσσο τελικό πάντως, πληρώνει 4.00 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”].

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από την Ισπανία όπου η Βαλένθια διατηρεί εξαιρετική παράδοση με αντίπαλο την Οσασούνα. Πιο συγκεκριμένα συμπλήρωσε 11 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 12 μεταξύ τους παιχνίδια! Συνολικά έχει υποστεί μόνο δύο ήττες τις 40 φορές που την υποδέχθηκε! Οι γηπεδούχοι διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη και η Οσασούνα έχει ξεμείνει από στόχους. Ένας λόγος… παραπάνω δηλαδή για να διατηρηθεί αυτή η πολύ καλή παράδοση… (Αξιοπρεπές το 1.87 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] στον άσσο.)

Στη Β Γερμανίας αν η Όσναμπρικ κερδίσει σήμερα την παντελώς αδιάφορη Χόλσταϊν, τότε θα καθαρίσει οριστικά και αμετάκλητα με την υπόθεση – παραμονή στην κατηγορία. Ο άσσος έχει παιχτεί πολύ λόγω της αναγκαιότητας βαθμών των γηπεδούχων, αλλά προσωπικά θα το αφήσω για το live γιατί αν την ίδια ώρα η Καρλσρούη χάνει από την πρωτοπόρο Μπίλεφελντ, τότε η Όσναμπρικ βολεύεται μια χαρά και με την ισοπαλία. Βλέποντας και παίζοντας λοιπόν…

Στη Ρωσία η Λοκομοτίβ Μόσχας η οποία προσπαθεί να διατηρηθεί εντός θέσεων Champions League, υποδέχεται την υποδεέστερη Όρενμπουργκ που παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Οι Μοσχοβίτες δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών σε τέτοια ματς και πιστεύω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη.

Στην Αυστρία, η Στουρμ Γκρατς δεν δείχνει να ασχολείται σοβαρά με τα play off και έτσι είναι πιθανό να υποστεί μια ακόμα κολλητή ήττα από τη Λασκ από την οποία συνετρίβη με σκορ 4-0 την περασμένη Τετάρτη. Επειδή και οι δύο αυτές ομάδες παίζουν πολύ επιθετικά, θεωρώ ότι θα μπορούσαμε άνετα να συνδυάσουμε το διπλό με το over. (2.35 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Ραπίντ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με τέρματα 8-1. Τις τελευταίες 14 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ. Λογικά λοιπόν παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί απέναντι στη μετριότατη Χάρτμπεργκ που δέχεται με πολύ μεγάλη ευκολία το τέρμα. Αυτός είναι και ο λόγος που για μια ακόμη φορά θα προβώ σε συνδυασμό άσσου με over. Θυμίζω ότι η Χάρτμπεργκ δέχεται συνεχώς γκολ εδώ και 14 αγωνιστικές. Την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκε και μέσα στην έδρα της από τη Ραπίντ…

Στην Κροατία η Ριέκα η οποία κυνηγά έξοδο στο Champions League, είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της μέτριας Σλάβεν Μπέλουπο. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια τους και η Ριέκα έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς ανεξαρτήτως έδρας διατηρεί ένα αήττητο 30 σερί αγωνιστικών! Εδώ έχουμε να κάνουμε με επιδόσεις που πραγματικά σπανίζουν! (1.75 το διπλό στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στην Β Τσεχίας η Ντούκλα Πράγας   είναι μέσα στο team των πρωτοπόρων που διεκδικούν άνοδο. Επικρατεί έντονος ανταγωνισμός για την κατάληψη της 3ης θέσης και έτσι θα πρέπει να ψάξει για βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι με την ουσιαστικά αδιάφορη Προστέχοφ. Πιστεύω ότι μπορεί να τους… βρει. (1.87 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ουγγαρία η Κισβάρντα που κινδυνεύει με υποβιβασμό, έχει μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να συλλέξει πολύτιμους πόντους απέναντι στην υποβιβασμένη Κάποσβαρ που διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες… παγκοσμίως με 11 ήττες σε 15 παιχνίδια! Λόγω της κάκιστης άμυνας των γηπεδούχων, το διπλό μπορεί να παιχτεί συνδυαστικά με το over…

Στη Β Πολωνίας η Σταλ Μίελετς έχει να υποστεί ήττα μακριά από την έδρα της από τις 27 Οκτωβρίου. Μετρά τα περισσότερα (8) διπλά στην κατηγορία και σήμερα φιλοξενείται από μια σαφώς υποδεέστερη ομάδα που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το διπλό έχει παιχτεί και αυτό αποτελεί μια φυσιολογική εξέλιξη…

Τα ίδια – και περισσότερα – στοιχήματα έχει δεχθεί και το διπλό της πρωτοπόρου Ποντμπεσκίτζιε απέναντι στην ντεφορμέ Τίτσι η οποία συμπλήρωσε οκτώ σερί παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι τις τελευταίες 12 αγωνιστικές ηττήθηκαν μόνο από τη Σταν Μίελετς στην οποία αναφερθήκαμε μόλις πριν. Εδώ να προσθέσουμε ότι η Τίτσι με την Ποντμπεσκίτζιε θεωρούνται αδερφικά σωματεία… (Το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά στο 1.90 από τη SPORTINGBET.GR)

Κλείνουμε με ισλανδικό πρωτάθλημα και τον πιθανό άσσο της Χαφνάρφιορντουρ. Η ομάδα υπερέχει έναντι της Ακράνες, ενώ έχει και την παράδοση με το μέρος της, καθώς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, μετρά 19 νίκες στις 23 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια έχει και η Στιάρναν απέναντι στην Φιολνίρ. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε επτά νίκες σε οκτώ παιχνίδια έχοντας πετύχει συνολικά 23 γκολ!

Αυτά λοιπόν προς το παρόν. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε και θα τα… πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες το βράδυ κλείσαμε με 17 στα 20 σημεία!

Καλή τύχη…

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (1.48-4.79 – 8.35)

Σε μηδενική γκανιότα* προσφέρεται το ντέρμπι των αιωνίων από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Με πάνω από 360 στοίχηματα να επιλέξεις και τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ