ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ…

Καλημέρα. Απόψε στις 21.45 η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ. Πριν από ένα μήνα χάσαμε από την ίδια ομάδα εκτός έδρας με 2-1 σε ένα ματς που δεν αποδώσαμε καλά. Δεν ξέρω αν η ήττα αυτή αποτελεί πισωγύρισμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μας προβλημάτισε αρκετά. Το μόνο βέβαιο είναι πως αν δεν κερδίσουμε απόψε, θα δυσκολέψει πολύ η θέση μας στον όμιλο. Η νίκη λοιπόν απέναντι στους Μαγυάρους αποτελεί μονόδρομος και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος, εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Το κακό όμως είναι πως έχουμε πολλές απουσίες, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών παίκτες όπως οι Χριστοδουλόπουλος, Τοροσίδης, Δώνης, Μάνταλος, Φορτούνης, Σταφυλίδης, Ρέτσος, Παπαδόπουλος κ.α. Το καλό όμως είναι ότι στην εθνική μας ομάδα πλέον δεν υπάρχουν αναντικατάστατοι ποδοσφαιριστές…

Οι αντίπαλοί μας από την άλλη μεριά, πραγματοποιούν ριζική ανανέωση καθώς οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίζονται εκεί είναι πιτσιρικάδες. Αυτό είναι και καλό και κακό, γιατί από τη μια απουσιάζει η εμπειρία, αλλά από την άλλη περισσεύει ο ενθουσιασμός.

Στοιχηματικά το παιχνίδι μου είναι αδιάφορο κυρίως λόγω απόδοσης. Θεωρώ δηλαδή ότι το 1.70 του άσσου δεν αντικατοπτρίζει και δεν αποδίδει τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε απόψε. Μια δίκαιη απόδοση θα ήταν ένα… στρογγυλοποιημένο δυάρι και γι΄αυτό το λόγο θα το αφήσω το ματς για το live bet

Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσω την πάγια τακτική όταν βλέπω ότι αγωνίζεται το Βέλγιο… Θα συνδυάσω δηλαδή τη νίκη αυτής της εξαιρετικά επιθετικής ομάδας με τα πολλά τέρματα. Στην επέκταση του σκορ μπορεί να… συνδράμουν και οι Ελβετοί που στην πρεμιέρα έριξαν έξι γκολ στους Ισλανδούς. (2.25 στον [eafl id=”13143″ name=”stoiximan seri” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Αυστρία πάνω που πήγε να κάνει ένα… ξεπέταγμα πριν από λίγα χρόνια, ξανακύλησε στην ανυποληψία. Σήμερα υποδέχεται την βόρεια Ιρλανδία και κάτι αποδόσεις του 1.50 δεν συνάδουν με την ποιοτική και αγωνιστική διαφορά των δύο αντιπάλων.

Εντύπωση προξενεί το 2.60  του over στον αγώνα της Εσθονίας με τη Φινλανδία. (2.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Αν οι μπουκ γνωρίζουν κάτι που δεν ξέρω έχει καλώς…  Τέτοιες αποδόσεις σε over πάντως, δεν βλέπουμε ούτε στην Β Ιταλίας σε βολικά Χ των τελευταίων αγωνιστικών…

Το ντέρμπι της βραδιάς διεξάγεται στη Ριέκα όπου η Κροατία υποδέχεται την Αγγλία. Υπάρχουν σημαντικές απουσίες και στις δύο ομάδες, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων. Θυμίζω ότι η τιμωρία αυτή επεβλήθη επειδή σε ένα ματς απέναντι στους Ιταλούς υψώθηκε σβάστικα στις κερκίδες… Τείνω προς το Χ διότι θεωρώ ότι υπάρχει μία σχετική ισορροπία δυνάμεων…

Ας δούμε τώρα τι άλλο μπορούμε να αντλήσουμε από το σημερινό μικρό πρόγραμμα.

Στη βρετανική Λιγκ 2 η Τρανμίρ υποδέχεται τη Μάκλσφιλντ. Ομολογώ ότι είχα κυκλώσει και με τα… δύο χέρια τον άσσο της φορμαρισμένης Τρανμίρ, αλλά δυστυχώς ήρθε η απόλυση του Γέιτς που μου… χάλασε τα σχέδια. Όπως έχουμε ξαναπεί, ομάδα που αλλάζει προπονητή μετατρέπεται σε επικίνδυνη για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στην Β Ισπανίας επιλέγω το under και το Χ του ημιχρόνου στον αγώνα της Μάλαγα με την Αλμπαθέτε. Καταρχάς η Μάλαγα μέσα στο γήπεδό της δεν έχει δεχθεί ακόμα ούτε ένα τέρμα! Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημιχρόνων σε αυτές τις οκτώ αγωνιστικές έχει να δεχθεί γκολ από την πρώτη αγωνιστική στις 18 Αυγούστου στο ματς με τη Λούγκο! Η δε Αλμπαθέτε έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε πρώτο ημίχρονο από την αρχή της φετινής σεζόν. Το ένα από τα δύο μάλιστα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου…

Η Λα Κορούνια βρίσκεται σε ανοδική πορεία και σήμερα υποδέχεται την Έλτσε που πέτυχε την πρώτη της νίκη σε πρωτάθλημα μόλις την προηγούμενη αγωνιστική. Θα ήμουν πιο… θερμός με τον άσσο αν έπαιζε και ο Κίκε ο οποίος όμως είναι τιμωρημένος. Χωρίς τον παίκτη που έχει σκοράρει περισσότερα από τα μισά γκολ της ομάδας (6 στα 11) δεν ποντάρω στο χαμηλό 1.50. Προτιμώ και εδώ το Χ (0-0) του ημιχρόνου, καθώς η Λα Κορούνια σκοράρει σχεδόν αποκλειστικά από την ανάπαυλα και μετά. (2.40 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στη Β Ολλανδίας η φορμαρισμένη Ντεν Μπος είναι σε θέση να υποτάξει την ουραγό Ντόρντρεχτ που μακριά από την έδρα της μετρά τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αν κυνηγάτε εκπλήξεις και πολύ μεγάλες αποδόσεις, προσέξτε την αναμέτρηση της Γιονγκ Άλκμααρ με τη Γιόνγκ Ουτρέχτη. Και οι δύο αυτές ομάδες έχουν πετύχει μόλις μια νίκη από την αρχή της σεζόν και το 1.45 του άσσου δεν έχει καμία λογική. Ειδικότερα από τη στιγμή που από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν πέντε παίκτες λόγω της συμμετοχής τους στις εθνικές ομάδες νέων…

Παράλογος είναι και ο φαβοριτισμός της Βααλβάικ που έρχεται από πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Ος που καταφέρνει συχνά πυκνά να αποσπά θετικά αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό της.

Στις ΗΠΑ το Λος Άντζελες που κυνηγά την πρωτιά στον όμιλο της Δύσης, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα του το αδιάφορο Χιούστον που μακριά από το γήπεδό του έχει μόλις μια νίκη σε 15 παιχνίδια. Ο άσσος συνδυάζεται με το over καθώς το Λος Άντζελες διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στη Δύση.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, πιστεύω ότι η ισχυρή φέτος Γκοΐας μπορεί να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ζουβεντούδε. Τα δεδομένα άλλωστε βοηθούν σε αυτό τον συλλογισμό μου καθώς η μεν Γκοΐας είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με 7 διπλά στο ενεργητικό της και η δε Ζουβεντούδε είναι η ομάδα με τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις, έχοντας μόλις δύο νίκες σε 14 παιχνίδια.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ