ΜΠΑΚΑ ΚΑΙ… ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ

Καλημέρα. Οι αγώνες πρωταθλήματος που διεξάγονται σήμερα είναι σαφώς πολύ λιγότεροι συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες μέρες που γινόταν χαμός… Θα προσπαθήσουμε λοιπόν από αυτά τα λίγα ματς να βρούμε 2-3 σημεία.

Στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ έχει ένα δυνατό και αξιόλογο ρόστερ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Ο Μπάκα και ο Μπακαμπού (φωτο) βάλαν μπρος τις μηχανές και πιστεύω ότι έχουν πολλά γκολ ακόμα να σκοράρουν. Σήμερα υποδέχεται την κακή έως τώρα Εσπανιόλ που μετρά τρεις ήττες και μια ισοπαλία με τη Σεβίλλη. Συγκρίνοντας την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, πιστεύω ότι η Βιγιαρεάλ θα διατηρήσει τη θετική παράδοση και ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Κοντά στην επικράτηση θεωρώ ότι είναι και η Θέλτα η οποία μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα βρήκε τα πατήματά της πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες. Η Χετάφε… ζορίζει τους αντιπάλους της, αλλά στο τέλος κάτι γίνεται και σχεδόν πάντα χάνει. Ελπίζω να διατηρήσει τις συνήθειές της.

Στη Β Γερμανίας η Νυρεμβέργη άστραψε και βρόντηξε το Σάββατο, όπου συνέτριψε εκτός έδρας την Ντούισμπουργκ με το απίστευτο 1-6! Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η ψυχολογία των παικτών έχει ανέβει στα… ουράνια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να συντελέσει στο να πετύχουν ακόμα μία νίκη κόντρα στην μέτρια Μπόχουμ. Επειδή όμως με τους Γερμανούς ποτέ δεν μπορείς να είσαι βέβαιος, δεν είμαι διατεθειμένος να προβώ σε μεγάλα ανοίγματα…

Δυσαναλογία αποδόσεων εντόπισα στο Τουν – Γκρασχόπερς καθώς θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι δεν δικαιούνται τιμές κάτω του 2.0. Το μόνο… σχεδόν βέβαιο είναι ότι οι θεατές που θα βρεθούν απόψε στο γήπεδο θα χορτάσουν από φάσεις και γκολ. Η Τουν βλέπετε, είναι μια ομάδα που παίζει το κλασικό σύστημα… όσα βάλουμε και όσα φάμε. Αν ρίξετε μια ματιά στα αποτελέσματά της, τη μία αγωνιστική βάζει τέσσερα και την άλλη τρώει τέσσερα. Επειδή και η Γκρασχόπερς είναι της ίδιας φιλοσοφίας, το πιθανότερο είναι να σημειωθούν πάνω από δύο γκολ σε αυτή την αναμέτρηση. Για μεγαλύτερο κέρδος θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και στο over 3.5. Αν εν τω μεταξύ ψάξουμε τα μεταξύ τους παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι έχουν φέρει 7 συνεχόμενα over τα τελευταία χρόνια! 

Στη Β Ελβετίας η Βόλεν συμπλήρωσε πέντε ήττες και μια ισοπαλία έχοντας δεχθεί συνολικά 16 γκολ σε αυτό το διάστημα. Σήμερα υποδέχεται την ανώτερη και εμπειρότερη Βαντούζ που φέτος τα πηγαίνει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας.

Στην Σουηδία η ΑΙΚ Στοκχόλμης είναι η ομάδα με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με 7 διπλά και 2 μόνο ήττες σε 11 παιχνίδια! Σήμερα φιλοξενείται από τη Σούντσβαλ που μέσα στο γήπεδό της έχει μόλις τρεις νίκες σε 11 αγώνες. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που διατηρεί τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα. Η ΑΙΚ διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη και έχει τρία σερί διπλά εκεί μέσα. Ελπίζω απόψε να κλείσει καρέ…

Στη Ρουμανία η ισχυρή Άστρα που έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ έως τώρα, φιλοξενείται από την Γκαζ Μετάν που έχει τόσο τη χειρότερη άμυνα όσο και τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Η ομάδα συμπλήρωσε 5 σερί ήττες και θεωρώ ότι η έκβαση του ματς θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την ευστοχία ή μη των παικτών των φιλοξενούμενων.

Στην Ισλανδία η Χαφνάρφιορντουρ ξαναβρήκε τη φόρμα της καθώς συμπλήρωσε τρεις σερί νίκες. Παραμένει ακόμα η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που δεν έχει υποστεί ήττα μακριά από την έδρα της. Απόψε στις 19.30 φιλοξενείται από την Φιολνίρ η οποία εδώ και 8 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μια παράδοση εξαιρετικών αποτελεσμάτων, καθώς ανεξαρτήτως έδρας, συμπλήρωσαν 12 νίκες στα 13 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Με κύπελλα για μια ακόμη φορά… αρνούμαι να ασχοληθώ και αν κρίνω από τα έως τώρα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών, μάλλον… δικαιώνομαι για αυτήν μου την απόφαση.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ