ΜΟΝΟ UNDER Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ξεκινώντας από το ελληνικό ματς της ημέρας τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Παναιτωλικός με 5 στα 5 είναι η μοναδική ομάδα που μέχρι στιγμής μετρά μόνο under. Μέσα στο Περιστέρι διατηρεί καλή παράδοση, καθώς στις τελευταίες οκτώ επισκέψεις του έχει υποστεί μόνο δύο ήττες. Ο Ατρόμητος είναι αναξιόπιστος και φέτος και από το χαμηλό 1.70 του άσσου θα προτιμήσω τόσο το under όσο και το X του ημιχρόνου (2.02 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι ο Ατρόμητος έχει δεχθεί συνολικά 9 γκολ στο πρωτάθλημα. Και τα εννέα αυτά τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο! Ο δε Παναιτωλικός έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου 45λέπτου. (στην φωτο η νέα προσθήκη στην ομάδα του Παναιτωλικού, ο  Κροάτης επιθετικός Γιάκολης)

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ θα επιδιώξει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά από το… πατατράκ του 3-3 (από 3-0) με τη Γουεστ Χαμ. Αντιμετωπίζει την αρνητική έως τώρα Μπέρνλι που παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Βέβαια, επειδή η Τότεναμ και τα over είναι δύο έννοιες συνυφασμένες, μπορούμε να δούμε το διπλό συνδυαστικά με τα πολλά τέρματα…

Η Μπράιτον προσφέρεται σε… ακραίες τιμές φαβορί της τάξεως του 1.60. Ποιος όμως θα ρισκάρει να ποντάρει σε μια ομάδα η οποία έχει αρνητικό ρεκόρ στην έδρα της 0-1-5; Η Γουεστ Μπρομ παρουσιάζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και προσωπικά τουλάχιστο δεν πρόκειται να εκπλαγώ αν τα καταφέρει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από εκεί μέσα…

Στη Γ Γερμανίας και τα έξι φετινά ματς της Μόναχο 1860 έληξαν στο g-g και είναι η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει αυτό. Επειδή και η Ουντερχάκινγκ είναι ομάδα… επιθετικής φιλοσοφίας, θεωρώ ότι η προτιμότερη επιλογή είναι το g-g και το over στην αποψινή τους αναμέτρηση.

Στην Ιταλία είχε πολλά χρόνια να ξεκινήσει τόσο καλά η Μίλαν η οποία τα πηγαίνει περίφημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Στο Καμπιονάτο έχει 4 στα 4 με συντελεστή τερμάτων 9-1. Έρχεται από δύο σπουδαίες νίκες με Ίντερ και Σέλτικ και είναι εμφανές ότι ο Ιμπραΐμοβιτς της έχει αλλάξει όλη την ψυχολογία. Σέβομαι τη Ρόμα και τις δυνατότητές της, αλλά στη φάση που βρίσκεται η Μίλαν θεωρώ ότι δικαίως κερδίζει την πλειονότητα των στοιχημάτων των παικτών. Η απόδοση του άσσου πληρώνει 2.02 στo [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Ισπανία η Θέλτα από το 2012 που βρέθηκε στην ίδια κατηγορία με τη Λεβάντε, μετρά έξι διπλά σε επτά παιχνίδια! Η αποψινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ λόγω… ανακαίνισης και επειδή ούτως ή άλλως οι γηπεδούχοι δεν μου… γεμίζουν το μάτι, θα ρισκάρω στο 2 DNB που πληρώνει ικανοποιητικά (2.00 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]).

Στη Ρουμανία δεν βλέπω έκπληξη στον αγώνα της Στεάουα με την Χέρμανσταντ, καθώς οι γηπεδούχοι αναμένεται να εκμεταλλευτούν για μια ακόμη φορά την ισχυρότατη έδρα τους. Επειδή η Στεάουα διαθέτει και την παραγωγικότερη επίθεση, θα συνδυάσω τον άσσο με το over προκειμένου να αυξήσω τη συνολική απόδοση…

Στη Ρωσία η φετινή ενίσχυση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς καθώς η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο κατακτώντας βαθμούς. Έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια και λογικά σήμερα δεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην Άρσεναλ Τούλα που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία.

Στην Σουηδία η Έλφσμποργκ που παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, παραμένει η ομάδα που έχει υποστεί τις λιγότερες (3) ήττες στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Βάρμπεργκς που έρχεται από τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Το διπλό το βρίσκουμε στο πολύ καλό 2.10 από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Β Σουηδίας η φόρμα και το κίνητρο συνηγορούν υπέρ των τριών σημερινών φιλοξενούμενων. Πιο συγκεκριμένα, η Λιουνγκσκίλε συνεχίζει την αγωνιστική… κατηφόρα αφού μετρά τρείς μόνο νίκες σε 23 αγωνιστικές. Υποδέχεται την ανεβασμένη Σούντσβαλ που έρχεται από τέσσερις νίκες σε 6 παιχνίδια, διατηρώντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση. Η Λιουνγκσκίλε διατηρεί τη χειρότερη άμυνα. (2.22 πληρώνει το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Γιόνσεπινγκ διεκδικεί άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια και αδιάφορη Μπράγκε η οποία έχει ξεμείνει από στόχους. Το κίνητρο παίζει σημαντικό ρόλο έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε και σκέφτομαι να ρισκάρω στο διπλό που πληρώνει 1.97 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Η Ούμεα τέλος, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία με αυτές τις κάκιστες επιδόσεις. Έχει μόνο μία νίκη σε 12 παιχνίδια στην έδρα της, ενώ συμπλήρωσε και εννιά σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει τη χειρότερη επίθεση, τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα και οι παίκτες της δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Εδώ οι αποδόσεις του διπλού είναι ακόμα υψηλότερες και θα μπορούσε να παιχτεί ακόμα και το 2 DNB που πληρώνει 1.72 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]. Ούτως ή άλλως εδώ που έφτασαν τα πράγματα ο ένας βαθμός δεν θα αρκούσε στους γηπεδούχους στην… επίπονη προσπάθεια που καταβάλουν για παραμονή στην κατηγορία.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ