ΜΟΝΟ UNDER ΚΑΙ NO GOAL ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Η 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Ατρόμητος. Το timing εννοείται ότι δείχνει διπλό, αφού η Κρητική ομάδα έρχεται από 8 σερί ήττες με… αναρίθμητα γκολ στην πλάτη της. Η ομάδα του Περιστερίου αντιθέτως, από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εν γνώσει μου ότι ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα οι ομάδες που συμμετέχουν δεν έχουν τεράστια διαφορά δυναμικότητας, μάλλον θα ρισκάρω στο διπλό, καθώς ο Πλατανιάς κυριολεκτικά δεν βλέπεται… (2.25 η υψηλότερη απόδοση του διπλού στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Φούτμπολ Λιγκ τα Τρίκαλα (φωτο) φιλοξενούν τον νεοφώτιστο Απόλλωνα Πόντου ο οποίος πραγματοποιεί μια αξιοπρεπέστατη πορεία. Εγώ όμως θα σταθώ στις επιδόσεις των γηπεδούχων που συμπλήρωσαν 5 στα 5 under και no – goal μαζί. Στις πέντε πρώτες αγωνιστικές δηλαδή, έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ και έχουν δεχθεί τρία. Κρατάω λοιπόν το under και το no – goal που είναι τα αγαπημένα των Τρικάλων.

Στην Κύπρο αντιθέτως, τόσο η ΑΕΚ Λάρνακας όσο και η Ομόνοια βρίσκουν πανεύκολα τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Η ΑΕΚ διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση με 28 γκολ σε 13 αγωνιστικές, ενώ η Ομόνοια παραμένει η μοναδική ομάδα που έως τώρα φέρνει μόνο over μακριά από την έδρα της. Αν κοιτάξουμε τις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις θα δούμε ότι και οι έξι έληξαν στο γκολ – γκολ. Πέντε από αυτά τα ματς έληξαν στο over. Παραδόξως το over 2.5 γκολ κυκλοφορεί σε πολύ υψηλές τιμές… (2.20 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Για τους φίλους των over υπάρχει και η αναμέτρηση μεταξύ της Γιονγκ Αϊντχόφεν και της Φορτούνα για το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας. Οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετική επιθετική γραμμή και μετρούν από 11 over σε 15 αγωνιστικές.

Στην Ισπανία αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας, τότε η Χιρόνα έχει όντως το προβάδισμα απέναντι στην Αλαβές. Διατηρώ όμως επιφυλάξεις για το χαμηλό 1.50 του άσσου για δύο λόγους… Πρώτον επειδή η Χιρόνα είναι καλύτερη μακριά από την έδρα της και δεύτερον διότι η Αλαβές θα έχει νέο τεχνικό καθώς απολύθηκε ο Ιταλός Ντε Μπιάζι που πέρασε και δεν ακούμπησε. Ούτως ή άλλως, το… όνομα της Χιρόνα δεν δικαιολογεί αποδόσεις της τάξεως του 1.50. Δεν νομίζω δηλαδή ότι αν σπάσει αυτός ο άσσος πως θα… συζητιέται αύριο σε ολόκληρη την Ευρώπη…

Στην Τουρκία η φορμαρισμένη Τράμπζονσπορ είναι σε θέση να διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση κερδίζοντας για μια ακόμη φορά τη μέτρια Αντάλιασπορ που δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Προπονητής των γηπεδούχων είναι ο Καλιμπάι που μέχρι πριν από δύο μήνες ήταν στον πάγκο της Αντάλιασπορ. Εκτός από τον πιθανό άσσο πάντως, εξετάζουμε και το over, καθώς η ομάδα της Τραπεζούντας μετρά 6 στα 6 over στην έδρα της. (2.35 ο συνδυασμός στην [eafl id=”9215″ name=”netbet” text=”NETBET.GR”])

Στο άλλο τουρκικό παιχνίδι της ημέρας, πιστεύω ότι η Καϊσέρισπορ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της ελλιπέστατης Αλάνιασπορ. Οι γηπεδούχοι ουσιαστικά έχουν ξεμείνει από επιθετικές λύσεις μετά από τον τραυματισμό όλων των φορ! Η Καϊσέρισπορ από την άλλη μεριά, πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, καθώς έχει υποστεί τις λιγότερες (2) ήττες στο πρωτάθλημα. Μια προσιτή και λογική επιλογή θα μπορούσε να αποτελέσει το διπλό draw no bet χωρίς να υπολογίζεται δηλαδή η ισοπαλία. (2.00 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στην Ρουμανία η Ντιναμό Βουκουρεστίου έχει μείνει αρκετά πίσω και ψάχνει επειγόντως για βαθμούς. Τρεις από αυτούς μπορεί να τους βρει απόψε απέναντι στην ντεφορμέ Σέπσι που μετρά τις περισσότερες (13) ήττες στην κατηγορία. Σημειώστε ότι η Σέπσι έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση και η Ντιναμό την δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα…

Στην Χιλή τέλος, θεωρώ ότι ελλοχεύει η έκπληξη στον αγώνα της Κατόλικα με την Παλεστίνο. Το όνομα των γηπεδούχων μπορεί να είναι ηχηρότερο, η φετινή τους πορεία όμως δεν αιτιολογεί αυτές τις αποδόσεις. Η Κατόλικα δείχνει να τα έχει παρατήσει έχοντας ξεμείνει από στόχους, καθώς έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με συντελεστή 2-9. Η Παλεστίνο παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία και οι παίκτες της θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε επίσης πως η Κατόλικα που διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη εντός έδρας επίθεση, συμπλήρωσε 6 στα 6 under μέσα στο γήπεδό της. Το διπλό προσφέρεται στο ικανοποιητικό 3.60 από την [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ