ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΑΔΕΣ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα πρωινά της Κίνας, έχει παιχτεί μια δυάδα διπλών που έχουν να κάνουν με την Σενζέν και την Γκουανγκζού Σίτι. Η φορμαρισμένη Σενζέν φιλοξενείται από τη ντεφοιρμέ Κινγκντάο η οποία έρχεται από τρεις σερί ήττες με τέρματα 0-10! Η Γκουανγκζού Σίτι φιλοξενείται από την επίσης ντεφορμέ Τσονγκουίνγκ η οποία είναι ουραγός στο γκρουπ Α με τη χειρότερη άμυνα και στους δύο ομίλους. Αυτή η δυάδα έχει παιχτεί πολύ στην Κίνα και μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί…

Μια ακόμη δυάδα έχουμε από το Μαρόκο, όπου διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική. Η Γιουσούφια και η FUS Ραμπάτ ψάχνουν για βαθμούς σωτηρίας και υποδέχονται αδιάφορους αντιπάλους. Κάποιοι… ανυποψίαστοι μπουκ άνοιξαν τους δύο αυτούς άσσους σε αποδόσεις της τάξεως του 2.40 και τώρα πλέον έχουν πέσει στο 1.40!

Τόσο τα δύο κινέζικα, όσο και τα δύο Μαροκινά, επειδή συνοδεύονται από μέτριες έως χαμηλές αποδόσεις, μόνο αν παιχτούν δυάδες αξίζει να ασχοληθούμε…

Στη Β Σουηδίας δεν ξέρω ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της Χέλσινγκμποργκ, αλλά αν φιλοδοξεί σε κάτι καλό, τότε ομάδες τύπου Φάλκενμπεργκ που κερδίζουν μια φορά στις τόσο, οφείλει να τις καθαρίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εδώ οι αποδόσεις είναι καλύτερες αφού ο άσσος πληρώνει 1.95 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”].

Αν το δούμε βάσει φόρμας, τότε έχει προβάδισμα και η φορμαρισμένη Γιόνσεπινγκ έναντι της μέτριας Έστερς. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε έρχονται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία και είναι οι κάτοχοι της δεύτερης παραγωγικότερης επίθεσης μετά από την πρωτοπόρο Λαντσκρόνα. Η πρόσφατη παράδοση δείχνει πέντε σερί νίκες για τη Γιόνσεπινγκ.

Πάμε τώρα να δούμε και κάποια  ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου υπάρχουν ομάδες οι οποίες θα κληθούν να ανατρέψουν σκορ που δύσκολα… ανατρέπονται.

Η Φερεντσβάρος επικράτησε με 2-0 στην Ουγγαρία και θα πάει χαλαρή στο Βίλνιους για το ματς με τη Ζαλγκίρις. Οι γηπεδούχοι είναι υποχρεωμένοι να επιτεθούν και ίσως αυτό το πληρώσουν για 2η σερί εβδομάδα, διότι οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν ποιοτικά και εμπειρικά.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν για την αναμέτρηση της Φλόρα Ταλίν με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Μπορεί στο πρώτο ματς οι Πολωνοί να δυσκολεύτηκαν γιατί κέρδισαν στις καθυστερήσεις, νωρίτερα όμως είχαν χάσει αρετές ευκαιρίες για να σημειώσουν ένα τέρμα. Η Λέγκια είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα που δεν πιστεύω ότι θα πάει στην Εσθονία παίζοντας παθητικό και αμυντικό ποδόσφαιρο.

Στην Europa Conference League τέλος, παρατήρησα ότι ποντάρεται και πέφτει ο άσσος της Μπούντουσνοστ. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Τορσάβν στα Φερόες (0-0 ημίχρονο), οι ελπίδες της ομάδας από το Μαυροβούνιο είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Αυτό όμως φαίνεται ότι δεν πτοεί τους παίκτες του στοιχήματος οι οποίοι βλέπουν με καλό μάτι τον άσσο του 1.62 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν η Μπούντουσνοστ θα καταφέρει να κάνει το θαύμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι μια τιμητική έστω νίκη μπορεί να την πάρει απέναντι σε έναν θεωρητικά υποδεέστερο αντίπαλο.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ