ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ…

Καλημέρα. Σήμερα επιστρέφουν οι Τσέχοι μετά από αγωνιστική αποχή 2.5 μηνών και αν το πιάσουμε από εκεί που το… αφήσαμε, τότε εννοείται ότι η Μπάνικ Οστράβα διατηρεί σαφέστατο προβάδισμα απέναντι στην ουραγό Πρίμπραμ η οποία μετρά μόλις τρεις νίκες σε 24 αγωνιστικές.

Πριν από τη διακοπή μάλιστα είχε συμπληρώσει 13 ήττες και 4 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια! Τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές, είχε σημειώσει μόλις ένα τέρμα. Εδώ δηλαδή έχουμε να κάνουμε με μία ομάδα που είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη… Η Οστράβα από την άλλη μεριά, στα τελευταία 9 παιχνίδια της υπέστη μόνο μία ήττα. Στα υπόλοιπα 8 ματς μάλιστα, δέχθηκε μόλις δύο γκολ.

Βέβαια δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι μετά από τόσο καιρό ο παράγοντας φόρμα έχει… εξαφανιστεί. Η πλειονότητα των παικτών πάντως στηρίζει Οστράβα αν κρίνω από τις αποδόσεις που βρίσκονται σε πτώση. (2.37 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Β Τσεχίας η… Πρίμπραμ της κατηγορίας είναι η Βιτκόβιτσε με δύο νίκες σε 17 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενεί τη Ζίζκοφ που πριν από τη διακοπή ήταν μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία. Όπλο των φιλοξενούμενων είναι η εξαιρετική τους επιθετική γραμμή και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μόνο σε μια αγωνιστική από τις 17 που έχουν διεξαχθεί έως τώρα δεν έχουν σκοράρει. Από τις 11 του περασμένου Αυγούστου έως και τώρα, η Ζίζκοφ πετυχαίνει γκολ κάθε εβδομάδα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο!

Στον αγώνα της Βάρνσντορφ με τη Χράντετς Κράλοβε οι παίκτες προτιμούν το διπλό και αυτό είναι λογικό βάσει των φετινών τους αποδόσεων. Εγώ θα παραθέσω δύο στοιχεία στατιστικής: Η Βάρνσντορφ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, ενώ η Κράλοβε έχει φέρει δέκα 2-3 γκολ στις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Αν λοιπόν προσπαθήσουμε να προβούμε σε έναν συνδυασμό στατιστικής και λογικής, τότε ίσως θα μπορούσαμε να πάμε στο 1-2 τελικό σκορ, προκειμένου να… επιβεβαιωθούν όλα.

Στη Γερμανία πέφτει το διπλό της Γκλάντμπαχ αλλά προσωπικά θα επιλέξω για μία ακόμη φορά το στοίχημα που πληρώνει συνεχώς η φιλοξενούμενη ομάδα από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά. Ποιο είναι αυτό; Ο συνδυασμός του over με το γκολ – γκολ ο οποίος έρχεται για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές.

Σκέφτομαι να ποντάρω και στον άσσο της Λεβερκούζεν (φωτο) η οποία φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Θυμίζω ότι από τότε που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα έχει δύο στα δύο διπλά με επτά γκολ στο ενεργητικό της! Η Βόλφσμπουργκ δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αλλά αυτή τη στιγμή η Λεβερκούζεν δείχνει να έχει ένα σαφές προβάδισμα.  Πάντα όμως στα ματς τα δικά της πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και το over…

Με τη Β Γερμανίας δεν θα ασχοληθώ αλλά οφείλω να σας ενημερώσω ότι ο άσσος της Γκρόιτερ Φιρτ γνωρίζει πτώση σε όλους τους μπουκ. Ίσως να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα δέκα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη της Όσναμπρικ καθώς και η καλή παράδοση των γηπεδούχων.

Θα είναι πάντως ένα από τα ματς που θα παρακολουθήσουμε και στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

0% γκανιότα* από ΤΩΡΑ για τις 2 επόμενες αγωνιστικές σε ΟΛΑ τα ματς της Bundesliga στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!

Φεστιβάλ γκανιότας* στη Stoiximan με σούπερ αποδόσεις από τώρα για τα επόμενα 18 παιχνίδια της Bundesliga έως την 1η Ιουνίου!

Η [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δεν μεγαλώνει απλά τις αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος αλλά προσφέρει και την 0% γκανιότα* από… νωρίς. Η 28η και η 29η αγωνιστικής της Bundesliga έρχονται το επόμενο διάστημα και τα μέλη της Stoiximan μπορούν από ΤΩΡΑ να έχουν στη διάθεσή τους τις σούπερ αποδόσεις σε ΟΛΑ τα παιχνίδια.

Αυτό σημαίνει ότι από την Τρίτη (26/05) έως την άλλη Δευτέρα (01/06) έχει κάθε μέρα αγώνα στη Γερμανία πλην της Πέμπτης.

Φουλ δράση, φουλ μπάλα και 0% γκανιότα* στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]! Και μάλιστα το μεγάλο ντέρμπι τίτλου Ντόρτμουντ-Μπάγερν (26/05, 19:30) θα είναι διαθέσιμο με 0% γκανιότα ΚΑΙ ΣΤΟ LIVE*! Φυσικά θα μεταδοθεί και αυτό ζωντανά στη Stoiximan (LIVE STREAMING**) όπως όλες οι αναμετρήσεις της Bundesliga.

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη και στο Live της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

** Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ