ΜΕ 2-0 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ…

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για τη σημερινή μεγάλη μέρα που έχουμε διπλή εθνική και θρησκευτική εορτή. Σήμερα μετράμε ακριβώς δύο αιώνες από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης και θεωρώ ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που δεν υπολόγισαν τίποτα, ούτε καν τη ζωή τους για την ελευθερία της χώρας. Θα τους θυμόμαστε, θα τους ευχαριστούμε και θα τους ευγνωμονούμε για πάντα… (Περήφανοι όλοι… με γενναία καρδιά…)

Στο στοίχημα τώρα σήμερα θα ασχοληθούμε με εθνικές ομάδες καθώς εκεί υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα. Η δική μας εθνική έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Ισπανία στο αποψινό ματς που διεξάγεται στη Γρανάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ καλή φουρνιά νέων παικτών, ειδικά στα χαφ. Η Ισπανία όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ομάδα και αυτό το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον περασμένο Νοέμβριο όταν συνέτριψε με 6-0 την εθνική Γερμανίας! Ας… παρακαλάμε λοιπόν απόψε να μην έχουν την ίδια… ευστοχία οι Ισπανοί παίκτες που θα αγωνιστούν. Εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω… βαρύ σκορ απόψε. Μου έχει… κολλήσει μάλιστα το σκορ 2-0 στο οποίο θα ρίξω και λίγα ψιλά για την… χαρά του παιχνιδιού.

Κατά τα άλλα το γεγονός της ημέρας είναι η επιστροφή του Ζλάταν Ιμπαϊμοβιτς στην εθνική Σουηδίας! Ο παίκτης – θρύλος που έχει πετύχει 62 γκολ στην εθνική του ομάδα, αποφάσισε να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια αποχής. Επαναλαμβάνω ότι για τους Σουηδούς αποτελεί το γεγονός της χρονιάς, το οποίο θα εορταστεί με νίκη επί της Γεωργίας. Αν και εφόσον αγωνιστεί ο Ζλάταν, θα παίξω ότι θα σκοράρει και εκείνος…

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι περιμένετε από εμένα να σας επιδείξω τα μεγάλα φαβορί της βραδιάς όπως είναι για παράδειγμα η Ιταλία, η Γερμανία κ.α. Πιστεύω ότι όλες αυτές οι ομάδες θα κερδίσουν.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα φαβορί λίγο υψηλότερων αποδόσεων τα οποία φοβάμαι. Η Ελβετία για παράδειγμα, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα, όπου έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη. Δεν  πιστεύω λοιπόν ότι θα έχει τόσο εύκολο έργο μέσα στη Σόφια, όσο τουλάχιστο δείχνει το 1.40 του διπλού. Οι Βούλγαροι με νέο προπονητή τον Πετρόφ, θα επιδιώξουν ένα νέο ξεκίνημα και τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε σε αυτή την αναμέτρηση.

Το Ισραήλ έχει πραγματοποιήσει ποδοσφαιρικά βήματα προόδου και απόψε αναμένεται να βάλει… δύσκολα στη Δανία. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι φημίζονται για τις επιθετικές τους ικανότητες, αλλά το διπλό δεν είναι για 1.70 κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά θα επιλέξω τα 2-3 γκολ. (1.95 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Αναφορικά με τα ματς των ομάδων u21, αν παιχτεί σε τριάδα η Ρωσία, η Γαλλία και η Αγγλία, αποφέρει μια πολύ καλή απόδοση. Οι Ρώσοι έχουν παίκτες που αγωνίζονται ως βασικοί στις ομάδες της χώρας τους, οπότε θεωρούνται έμπειροι για την ηλικία τους. Σήμερα παίζουν στην Ουγγαρία με την Ισλανδία που δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να επιδείξει.

Στην ίδια χώρα θα λάβει… χώρα και η αναμέτρηση Γαλλία – Δανία. Οι πιτσιρικάδες των Γάλλων είναι εξαιρετικοί και σίγουρα υπερέχουν έναντι των Δανών.

Το Αγγλία – Ελβετία U21 θα διεξαχθεί στη Σλοβενία. Οι Άγγλοι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν από τους Ελβετούς.

Θα κλείσουμε την βραδιά με κάποια σημεία από την Κολομβία. Αρχικά κρατάω δύο άσσους που είναι της Ντεπορτίβο Πάστο και της Λα Εκιδάδ. Η Ντεπορτίβο διανύει περίοδο φόρμας, σε αντίθεση με την Πατριότας η οποία έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Τον ίδιο ακριβώς απολογισμό έχει έως τώρα μακριά από την έδρα της…

Η Λα Εκιδάδ υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της (5-1-0 με τέρματα 8-2), την ουραγό Πετρολέρα η οποία παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην κατηγορία. Έχει τη χειρότερη άμυνα και επίθεση, ενώ έρχεται από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 0-13!

Στον αγώνα της Αγκίλας Ντοράντας με την Λος Μιγιονάριος τέλος, αρχικά επιλέγω το under και ακολούθως το 2 DNB. Οι φιλοξενούμενοι έχουν έξι στα έξι under εκτός και οι γηπεδούχοι 5 στα 6 under εντός. Το 2 DNB προκύπτει από το γεγονός ότι η Αγκίλας δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη στην έδρα της σε έξι παιχνίδια. Η Λος Μιγιανάριος αντιθέτως, έχει ήδη τρία διπλά στο ενεργητικό της.

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (1.20 – 8.75 – 19.00)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και τα δύο σημερινά παιχνίδια των Εθνικών μας. (και των ανδρών και των u21)

Με πάνω από 400 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 21.45μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ