ΜΕ Χ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η αποψινή και πάμε να ξεδιπλώσουμε κάποιες σκέψεις…

Στον 1ο όμιλο η Ντούντελανζ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η ομάδα του Λουξεμβούργου μέχρι στιγμής φέρνει μόνο over στην Ευρώπη! Το ίδιο ισχύει και για την Καραμπάγκ η οποία απόψε παίζει στη Σεβίλλη.

Στον 2ο όμιλο η Κοπεγχάγη θα ψάξει για βαθμούς στο ουδέτερο Σεν Γκάλεν στο ματς με τη Λουγκάνο. Οι Ελβετοί δεν έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης και μάλλον θα εμπιστευτώ τους ανώτερους και εμπειρότερους Δανούς. (2.63 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στον 3ο όμιλο η Τράμπζονσπορ θα κατέβει με τα «δεύτερα» διότι έχει στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με τη Γαλατά που ακολουθεί. Θυμίζω ότι και την προηγούμενη αγωνιστική στο Europa league κατέβηκε με πιτσιρικάδες κόντρα στην Κράσνονταρ από την οποία ηττήθηκε. Αυτό είναι κάτι που ασφαλώς ευνοεί τη Χετάφε και γι΄αυτό θα ποντάρω στο διπλό.

Η Κράσνονταρ που ισοβαθμεί με τη Χετάφε στη 2η θέση, υποδέχεται τη Βασιλεία η οποία έχει ήδη προκριθεί. Από τη στιγμή που οι Ελβετοί είναι αδιάφοροι βαθμολογικά θα ποντάρω στους Ρώσους. (1.87 ο άσσος της Κράσνονταρ στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στον 4ο όμιλο η ουραγός και αδιάφορη Ρόζενμποργκ ασχολείται πλέον με την τελευταία αγωνιστική της Νορβηγίας που διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή. Απόψε υποδέχεται τη Λίντσερ που καίγεται για βαθμούς και για μια ακόμη φορά θα προτιμήσω την ομάδα που έχει κίνητρο… (1.70 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στον 6ο όμιλο η παραπαίουσα Άρσεναλ προσφέρεται σε τιμές… «γκράντε φαβορί» απέναντι στην ισχυρή Άιντραχτ. Προσωπικά θεωρώ ότι το ματς κρύβει παγίδες διότι αυτή που καίγεται για βαθμούς είναι η γερμανική ομάδα και όχι η βρετανική. Προσοχή λοιπόν!

Στον 8ο όμιλο η Εσπανιόλ προκρίθηκε και μαθηματικά. Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στην Φερεντσβάρος να πάρει την πολύτιμη νίκη που θα την διατηρήσει ζωντανή για την πρόκριση. Οι Ισπανοί θα κατέβουν με αλλαγές στη σύνθεσή τους και ο άσσος πληρώνει 2.55 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στον 10ο όμιλο ο αγώνας της Βακ Πέλετς με τη Γκλάντμπαχ θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Γκρατς. Η Γκλάντμπαχ η οποία προπορεύεται στο γερμανικό πρωτάθλημα με οκτώ νίκες σε 12 αγωνιστικές, είναι σε θέση να επικρατήσει ενός κατώτερου και ντεφορμέ αντιπάλου και να βάλει τα θεμέλια για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα εμπιστευτώ τους φιλοξενούμενους λοιπόν. (1.80 το διπλό στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Στον 11ο όμιλο έχουμε μια βολικότατη ισοπαλία στο Μπράγκα – Γουλβς (φωτο), καθώς αν το ματς λήξει χωρίς νικητή, οι δύο ομάδες θα περάσουν χέρι – χέρι στην επόμενη φάση, χωρίς να τις απασχολεί το αποτέλεσμα της Σλόβαν Μπρατισλάβας η οποία την ίδια ώρα παίζει στην Πόλη με τη Μπεσίκτας… (2.90 το Χ στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στον 12ο όμιλο τέλος, βρίσκω δυσαναλογία αποδόσεων στο Άλκμααρ – Παρτιζάν. Οι Σέρβοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση και επειδή είναι εγωιστές και… πεισματάρηδες τους έχω ικανούς να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Χάγη. (και αυτό το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο). Σέβομαι βέβαια την Άλκμααρ, αλλά δεν είναι για 1.50 αυτή η ομάδα…

Καλή τύχη και η συνέχεια πλέον θα δοθεί στο live, μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΥΓ. Η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] άνοιξε τα στοιχήματα για τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ, έχοντας πάρα πολλούς υποψήφιους! Επισκεφτείτε τη σελίδα και επιλέξτε τον… αγαπημένο σας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ