ΜΕ Χ, ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ…

Καλημέρα. Ξαναμπαίνουμε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς σήμερα και αύριο διεξάγεται η κρίσιμη 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στο 5ο γκρουπ, η Σάλτσμπουργκ είναι υποχρεωμένη να ψάξει για το «τρίποντο» μέσα στη Νάπολι, αν θέλει να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες που έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι θα παίξει επιθετικά, κάτι όμως που ούτως ή άλλως το συνηθίζει… Το over αποτελεί μία εύλογη επιλογή, αλλά εγώ θα ποντάρω στη νίκη των ιταλών που υπερέχουν ποιοτικά και εμπειρικά, έναντι μιας σχετικά… νεόπλουτης αντιπάλου. Ο άσσος της Νάπολι, προσφέρεται στο 1.90 από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα από την Γκενκ, αλλά εδώ μόνο σε… μαντεψιές τελικού σκορ μπορούμε να προβούμε. Επειδή ακολουθεί το τεράστιο και καθοριστικό ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, έχω την αίσθηση ότι οι «κόκκινοι» θα κρατήσουν δυνάμεις. Για αυτό το λόγο θα ποντάρω στα 2-3 γκολ. Με ένα σκορ της τάξεως του 2-0 νομίζω ότι θα μείνουμε όλοι… ικανοποιημένοι. (7.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στον 6ο όμιλο, η Σλάβια Πράγας πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις, αλλά μέσα στη Βαρκελώνη, απόψε δεν έχει τύχη. Νομίζω λοιπόν ότι εδώ θα επιβεβαιωθεί το άσσο ημίχρονο – άσσο τελικό…

Το Ντόρτμουντ – Ίντερ είναι ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι. Η έκβαση αυτής της αναμέτρησης, αναμένεται να κρίνει ποια από τις δύο θα ακολουθήσει τους καταλανούς στην επόμενη φάση. Οι μπουκ αδικούν τους ιταλούς που φέτος είναι σταθεροί και παίζουν ωραία μπάλα. Δεν πρόκειται να κοντράρω λοιπόν την Ίντερ και θα προτιμήσω να ρισκάρω στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου. Επειδή όπως προαναφέραμε πρόκειται για ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς, έχω την εντύπωση ότι οι προπονητές των δύο ομάδων, αυτό που θα επιδιώξουν πρωτίστως είναι να μη δεχτούν τέρμα και μετά να επιτεθούν… (2.00 απόδοση στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Ο 7ος όμιλος είναι ίσως ο πιο δύσκολος φετινός! Και οι τέσσερις ομάδες έχουν σχεδόν ισόποσες ελπίδες πρόκρισης και πραγματικά δεν μπορεί να βγει άκρη. Οφείλω όμως να ενημερώσω ότι χθες παιζόταν και έπεφτε ο άσσος της Λυών με την Μπενφίκα. Προσωπικά όμως δεν πρόκειται να παίξω τίποτα εκεί… Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, πιστεύω ότι με τη ισοπαλία θα μείνουν και οι δύο ικανοποιημένες, Η Ζενίτ βέβαια χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς από τη στιγμή που παίζει στην έδρα της, αλλά η Λειψία είναι μία πολύ καλή ομάδα που… διαπρέπει σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη. Δεν την κοντράρεις εύκολα, αυτήν την ομάδα. Θα ρισκάρω στο Χ!

Στον 8ο και τελευταίο όμιλο τέλος, φαντάζει λογική, πιθανή, αλλά και βολική η ισοπαλία στο Τσέλσι – Άγιαξ (φωτο). Οι δύο ομάδες προπορεύονται έχοντας από έξι βαθμούς και αν απόψε πάνε στους επτά, θα διατηρήσουν το προβάδισμα για την πρόκριση. Παρατήρησα βέβαια ότι η απόδοση του άσσου ακολουθεί πτωτική πορεία και πιθανολογώ ότι αυτό οφείλεται στην καλή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Τσέλσι. Και ο Άγιαξ από την άλλη μεριά όμως, ήταν, είναι και θα είναι μία πολύ ισχυρή ομάδα που δεν χάνει εύκολα από κανέναν! Χ και εδώ λοιπόν και αν έρθει, ήρθε…

Η Βαλένθια τέλος, πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει της Λιλ, η οποία παραμένει χωρίς νίκη στον όμιλο. Προσωπικά – εξαιρουμένης της Παρί –  δεν έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις γαλλικές ομάδες και θεωρώ ότι οι δυνατότητές τους είναι συγκεκριμένες και περιορισμένες. Η Λιλ μπορεί να ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές όμως, κατάφερε να νικήσει μόνο την Μπορντό. Μακριά από την έδρα της μάλιστα, δεν έχει ούτε ένα διπλό μετά από έξι αγωνιστικές… Ο άσσος της Βαλένθια, πληρώνει 1.86 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”].

Πάμε τώρα να δούμε κάποια λίγα σημεία και από το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο δυστυχώς δεν παρουσιάζει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Προσωπικά θα ασχοληθώ μόνο με τρία παιχνίδια από την αγγλική ΛΙΓΚ 1.

Εκεί όπου τον άσσο της Πόρτσμουθ θα το συνδυάσω με τα πολλά γκολ. Η Σάουθεντ δεν μπορεί με τίποτα να ορθοποδήσει, καθώς μετρά 13 ήττες σε 16 αγωνιστικές! Διαθέτει με μεγάλη διαφορά και τη χειρότερη άμυνα, με 44 γκολ παθητικό! (1.81 ο παραπάνω συνδυασμός στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Η Ίπσουιτς που εξακολουθεί να έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις με έξι νίκες σε οκτώ παιχνίδια, μπορεί να προσθέσει μία ακόμα επιτυχία στο ενεργητικό της, καθώς υπερέχει της μέτριας και ντεφορμέ Ρότσντεϊλ.

Στο Σριούσμπερι – Πιτέρμπορο επιλέγω το 2 DNB  διότι θεωρώ ότι η Πιτέρμπορο διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην κατηγορία. Η Σριούσμπερι δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο και οι φιλοξενούμενοι έχουν και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους, καθώς έχουν φύγει με τρία διπλά στις έξι τελευταίες επισκέψεις τους εκεί μέσα…

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]. Και με συνδυασμό πληθώρας επιλογών για το ίδιο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ