ΜΕ Χ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕΣ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε από τα ελληνικά παιχνίδια της ημέρας…

Καταρχάς πιστεύω ότι η Ξάνθη είτε εύκολα είτε δύσκολα, είτε με το καλό είτε με το… κακό θα κερδίσει τη Λαμία. Οι Θρακιώτες βλέπετε, έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, αφού θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ στην έδρα τους. Αν δε νικήσουν δηλαδή τη Λαμία, πολύ δύσκολα θα τα καταφέρουν να τερματίσουν έκτοι.

Στο Βόλος – Αστέρας, θα ρισκάρω στο 2 DNB, λόγω της σημαντικής αγωνιστικής βελτίωσης των φιλοξενούμενων. Η ομάδα της Τρίπολης πραγματοποιεί σαφώς καλύτερες εμφανίσεις με τον Ράσταβατς και δεν έχει να φοβηθεί κάτι από τον μέτριο Βόλο. Ο Αστέρας εκτός του ότι είναι πολύ πιο έμπειρος, θεωρώ ότι υπερτερεί αν συγκρίνουμε τα ρόστερ των δύο ομάδων… (1.87 έχει ο συνδυασμός στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός και το Άρης – ΑΕΚ τέλος, δεν πρόκειται να με απασχολήσουν στοιχηματικά, αν και ομολογώ ότι δεν αποκλείω πιθανή έκπληξη στο ΟΑΚΑ… Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι πιθανό το Χ, αλλά όπως προανέφερα, δεν έχω σκοπό να ποντάρω…

Μιας όμως και αναφερθήκαμε στα Χ, ας δούμε μερικά ματς από το πρωτάθλημα της Β Ισπανίας…

Καταρχάς από όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αυτό που συγκεντρώνει τις περισσότερες ισοπαλίες είναι το συγκεκριμένο. Παρακάτω παραθέτω αριθμούς και στατιστικά στοιχεία για μερικές από τις ομάδες που αγωνίζονται σήμερα…

Η Μιραντές συμπλήρωσε επτά ισοπαλίες σε 13 παιχνίδια στην έδρα της. Έρχεται μάλιστα από πέντε σερί Χ! Στην ουσία δηλαδή, μέσα στο 2020 φέρνει μόνο ισοπαλίες!

Η Πονφεραντίνα έχει επτά στα 14 Χ στην έδρα της! Ακριβώς τα μισά δηλαδή παιχνίδια της λήγουν χωρίς νικητή!

Η Σανταντέρ είναι η… πρωταθλήτρια των ισοπαλιών με 15 στα 27 και με οκτώ στα 13 στην έδρα της! Απόψε υποδέχεται τη Σπόρτινγκ Χιχόν με την οποία φέρνει συνεχώς ισοπαλίες την τελευταία δεκαετία όσες φορές έχουν συναντηθεί. Ακόμα και στον πρώτο γύρο Χ έφεραν…

Η Βαγιεκάνο έχει 14 στα 26 Χ με οκτώ στα 13 μακριά από την έδρα της! Έρχεται μάλιστα από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Σήμερα φιλοξενείται από την Τενερίφη που και αυτή φέρνει πολλά Χ μέσα στο γήπεδό της.

Η Μάλαγα έχει 13 στα 27 και εκτός έδρας μετρά 13 στα 14 under! Το σημερινό ματς με την Κάντιθ αποτελεί γειτονικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Τα παραπάνω στοιχεία σας τα παρέθεσα προκειμένου να βγάλετε τα δικά σας σημεία και συμπεράσματα. Οι αριθμοί πάντως είναι εντυπωσιακοί, καθώς σπανίως βρίσκουμε τόσες πολλές ισοπαλίες σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Αφήνουμε τους ισπανούς για να περάσουμε στους Γερμανούς…

Η Μάιντζ συνεχίζει τον χορό των over καθώς συμπλήρωσε 18 σε 21 παιχνίδια! Το αξιοσημείωτο είναι ότι σε αυτά τα 21 ματς έχει 14 ήττες και επτά νίκες. Ούτε μια ισοπαλία δηλαδή! Στο αποψινό ματς με τη Σάλκε θα επιλέξω για μια ακόμη φορά το over, ενώ τείνω και προς το διπλό καθώς οι φιλοξενούμενοι διατηρούν πολύ καλή παράδοση εκεί μέσα. Γενικότερα δεν χάνει εύκολα από τη Μάιντζ, αφού ανεξαρτήτως έδρας μετρά μόνο τέσσερις ήττες στα τελευταία 23 παιχνίδια τους.

Στην Β Γερμανίας η Ντάρμσταντ μετρά επτά ισοπαλίες σε 10 παιχνίδια στην έδρα της! σήμερα υποδέχεται τη Σαντχάουζεν που έχει εννέα στα 21 Χ, καθώς και εννέα στα 10 under μακριά από το γήπεδό της. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και σκέφτομαι να ρισκάρω στην… αγαπημένη τους ισοπαλία…

Στη Γ Γερμανίας η πρωτοπόρος Ντούισμπουργκ είναι σε θέση να φύγει αλώβητη από τη μέτρια έδρα της Σβικάου. Επειδή πάντως οι γηπεδούχοι πετυχαίνουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία, σκέφτομαι και το over σε συνδυασμό με το goal – goal εδώ. Ούτως ή άλλως και η Ντούισμπουργκ το τελευταίο διάστημα φέρνει πολλά G-G στα παιχνίδια της. Για την ακρίβεια μετά και το 1-1 με τη Μπράουνσβαϊγκ έφτασε τα έξι  σερί.

Στο Μανχάιμ – Ιένα, αν δούμε τον βαθμολογικό πίνακα θα πάμε κατευθείαν στον άσσο… Αν όμως εξετάσουμε προσεχτικά τις επιδόσεις της Μανχάιμ θα διαπιστώσουμε το εξής παράδοξο:

Εκτός έδρας είναι αήττητη σε 12 παιχνίδια, με θετικό συντελεστή τερμάτων 11 γκολ. Εντός έδρας όμως, έχει μόνο τρεις νίκες σε 11 αγωνιστικές με -2 τέρματα. Η Ιένα μπορεί να είναι ουραγός αλλά το τελευταίο διάστημα τα πηγαίνει αρκετά καλά. Για μένα αυτό το 1.50 του άσσου δεν αποτελεί ένα από τα… σταθερότερα σημεία της ημέρας.

Στην Σκωτία θα επιλέξω το over στο Αμπερντίν – Σέλτικ καθώς οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν μέσο όρο τρία γκολ ανά αναμέτρηση! Τις τελευταίες έξι αγωνιστικές όπου σημείωσαν ισάριθμες νίκες, πέτυχαν από τρία έως και πέντε τέρματα! Μέσα στην έδρα της Αμπερντίν η Σέλτικ έχει έξι σερί διπλά και σκέφτομαι να συνδυάσω τη νίκη τους με τα πολλά γκολ. (2.20 το προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Ιταλία η φόρμα της Βερόνα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η ομάδα παραμένει για 8 οκτώ σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους. Θυμίζω ότι τις δύο προηγούμενες είχε πάρει ισοπαλίες εκτός έδρας από Λάτσιο και Μίλαν. Δεν νομίζω λοιπόν ότι έχει κάτι να φοβηθεί από τη ντεφορμέ Ουντινέζε η οποία έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του Καμπιονάτο δεν με… εμπνέουν στοιχηματικά. Αλλά δεν μπορώ να μην υπενθυμίσω ότι η Σασσουόλο παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που εντός έδρας μετρά μόνο over. Έχει 11 στα 11 και σήμερα ίσως συμπληρώσει ντουζίνα στην αναμέτρηση με την Πάρμα.

Στη Β Ιταλίας ας μη σπεύσουμε να ποντάρουμε στο 1.70 της Έμπολι, καθώς το ματς με την Πίζα αποτελεί τοπικό ντέρμπι της Τοσκάνης. Οι δύο ομάδες έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις (7-9-7), ενώ ακριβώς τα μισά εντός έδρας παιχνίδια της Έμπολι (6 στα 12) έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Στην Ολλανδία υπάρχει παράδοση στα Χ στις αναμετρήσεις Φίτεσε – Χέρενφεν, αφού τα 12 από τα 21 τελευταία παιχνίδια και στις δύο έδρες έληξαν χωρίς νικητή. Στην έδρα της Φίτεσε τελείωσαν στο Χ, τα επτά από τα 10 πιο πρόσφατα. Επειδή καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι στα… καλά της, δεν αποκλείεται τελικά ένας ακόμα συμβιβασμός.

Στη Β Ολλανδίας επιλέγω το over στην αναμέτρηση της Μάαστριχτ με τη Γκόου Αχεντ, καθώς πρόκειται για δύο επιθετικές ομάδες που σκοράρουν και δέχονται εύκολα το τέρμα. Να σημειώσουμε ότι έχουν παράδοση στα over, αφού την τελευταία δεκαετία όσες φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες στην έδρα της Μάαστριχτ σημειώθηκαν από τρία γκολ και πάνω. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει ο Γκόου Αχεντ με σκορ 3-2…

Στο Βέλγιο στην παρούσα φάση, η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν είναι για 1.60… Η ομάδα συμπλήρωσε πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια και σε αυτά τα πέντε ματς δέχθηκε 15 γκολ και σημείωσε μόλις ένα! Η Μουσκρόν έχει νέο προπονητή και δεν τα πηγαίνει και τόσο άσχημα μακριά από την έδρα της…

Στην Πορτογαλία η Μαρίτιμο συμπλήρωσε εννέα ισοπαλίες σε 20 αγωνιστικές. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, δεν αποκλείεται ο ένας βαθμός να βολέψει τόσο εκείνη όσο και την Πάκος Φερέιρα στην προσπάθεια που καταβάλουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στην Ελβετία βρίσκω υπερβολικό τον φαβοριτισμό της Σερβέτ η οποία απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη Ζυρίχη. Δεν πρόκειται να κοντράρω σε αυτή την απόδοση την ομάδα που έχει δεχθεί τα λιγότερα εκτός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα!

Στην Β Ελβετίας η ισχυρή Βαντούζ που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση υποδέχεται την ουραγό Κιάσο η οποία συμπλήρωσε 14 ήττες σε 21 αγωνιστικές. Η Κιάσο έχει τη χειρότερη άμυνα, ενώ η Βαντούζ μετρά 16 over σε 21 παιχνίδια! Θα συνδυάσω τη νίκη της με το over. (2.00 στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στον ίδιο συνδυασμό θα προβώ και στην αναμέτρηση της Σίλκεμποργκ με την Άαλμποργκ για το πρωτάθλημα Δανίας. Η Σίλκεμποργκ που παραμένει ουραγός, όχι μόνο δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά, αλλά έχασε τους καλύτερούς της παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση. Μέσα στην έδρα της έχει επτά ήττες σε εννέα παιχνίδια και οκτώ over! Η Άαλμποργκ λοιπόν δεν έχει να φοβηθεί κάτι από αυτήν την ομάδα και ίσως υπάρξει μια επανάληψη του αποτελέσματος του πρώτου γύρου όταν είχε επικρατήσει με σκορ 3-1.  (2.60 ο συνδυασμός του διπλού με το over στην [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στην Τουρκία τέλος, θα ποντάρω στις τρεις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος που είναι η Τράμζονσπορ, η Γαλατά, και η Αλάνιασπορ. Αν η Τράμπζονσπορ κερδίσει τη Σίβασπορ θα σκαρφαλώσει για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε έξοχη κατάσταση και μπορούν να τα καταφέρουν.

Η Γαλατά έρχεται από πέντε σερί νίκες με συντελεστή τερμάτων 17-2! Υποδέχεται τη ντεφορμέ Μαλάτιασπορ, που το ίδιο διάστημα των πέντε αγωνιστικών είχε τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία.

Η Αλάνιασπορ τέλος, έρχεται από πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Φιλοξενεί τη μετριότατη Γκεντζ/λιγκι που συμπλήρωσε τέσσερις ήττες σε πέντε αγωνιστικές.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ