ΜΕ Χ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Στη Β Γερμανίας μετά και από τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, φαντάζει πλέον βολικό το Χ στο Γκρόιτερ Φιρτ – Κολωνία (φωτο) καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα αποφύγουν τον υποβιβασμό και οι δε φιλοξενούμενοι θα «κλειδώσουν» την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι η Γκρόιτερ Φιρτ μετρά 8 ισοπαλίες σε 15 παιχνίδια στην έδρα της. Πάνω από τα μισά δηλαδή έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Στη Γ Γερμανίας η Φορτούνα Κολωνίας μόνο με νίκη επί της βαθμολογικά αδιάφορης Μέπεν θα εξακολουθεί να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία. Εν γνώσει μου ότι οι γερμανοί δεν… πολυχαρίζονται, σκέφτομαι να ρισκάρω διότι ούτως ή άλλως το πρόγραμμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογών.

Στην Ιταλία η Μίλαν που έχει μείνει πίσω στην κούρσα για την έξοδο στο Champions Leaague, μπορεί ακόμα να τα καταφέρει διότι έχει βατό και εύκολο πρόγραμμα έως το φινάλε απέναντι σε μέτριους και – κυρίως – βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Η αρχή όμως πρέπει να γίνει στο αποψινό παιχνίδι με την Μπολόνια, αφού αν δεν κερδίσει ούτε σήμερα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλους τους τομείς…

Στη Β Γαλλίας η Λοριάν που διεκδικεί άνοδο μέσω των play off θα επιδιώξει να πάρει το διπλό στην έδρα της μέτριας και αδιάφορης Νιόρ που μετρά μόλις πέντε νίκες σε 17 παιχνίδια στην έδρα της. Η Λοριάν έχει ήδη 8 διπλά στο ενεργητικό της και αυτή είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην κατηγορία.

Στην Πορτογαλία το Χ μάλλον θα βολέψει τόσο τη Σετούμπαλ όσο και τη Μποαβίστα, αφού δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε έχουν από 33 και 35 βαθμούς, με τη γραμμή του υποβιβασμού να είναι στους 31. Εδώ να πούμε ότι η Σετούμπαλ με 12 Χ έχει τα περισσότερα μετά από τη Μπελενένσες…

Στην Τουρκία τέλος, η φόρμα της Τράμπζονσπορ δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη. Πραγματοποιεί έναν απίστευτο δεύτερο γύρο και εννοείται πως έχει το προβάδισμα απέναντι στην ντεφορμέ και αδιάφορη Καϊσέρισπορ.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”] είναι εδώ!

Με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, πλούσιο live streaming* και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

To νέο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”], η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ κάνει δυναμική είσοδο στην εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ