ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα Play off της Κίνας και το ντέρμπι της Σανγκάης η ΣΠΓ είναι ανώτερη της Σένχουα και λογικά θα διατηρηθεί η παράδοση και θα επικρατήσει. Στα υπόψη πάντως είναι και το αγαπημένο under των φιλοξενούμενων.

Στη Β Αυστρίας η αήττητη έως τώρα Λιέφερινγκ παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο. Σήμερα αντιμετωπίζει τη μέτρια Φλοριντσντόρφερ που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από την Κλάγκενφουρτ. Από το 2014 που παίζουν στην ίδια κατηγορία, η παράδοση είναι 13-4-3 υπέρ της Λιέφερινγκ ανεξαρτήτως έδρας. Το διπλό γνωρίζει πτώση και πιστεύω ότι θα υποχωρήσει και άλλο η τιμή του…

Στη Β Ολλανδίας για μια ακόμα εβδομάδα τα φαβορί συνοδεύονται από χαμηλές αποδόσεις. Αναφέρομαι βέβαια στις Ντε Γκράαφστσαπ, Φόλενταμ και Καμπούρ, οι οποίες το μόνο που κοιτούν φέτος είναι η επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία. Είναι σαφώς ανώτερες των αποψινών τους αντιπάλων, αλλά για να ανεβάσουμε την απόδοση θα συνδυάσουμε τις νίκες τους με το over. Θυμίζω ότι η Καμπούρ έρχεται από 4 σερί νίκες με τέρματα 19-3!

Η Φόλενταμ τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έβαλε από έξι και πέντε γκολ. Αντιμετωπίζει την Ντόρντρεχτ που στις τελευταίες τέσσερις ήττες της δέχθηκε συνολικά 14 τέρματα. Η δε Ντε Γκράαφστσαπ όταν βρεθεί σε καλή μέρα βάζει από… τέσσερα και πάνω. Υποδέχεται τη Γιόνγκ Αϊντχόφεν η οποία συμπλήρωσε επτά στα οκτώ over και g-g μαζί.

Τέλος οι φετινές αποδόσεις της Γιόνγκ Άλκμααρ με οδηγούν… αυτομάτως στο g-g και το over 3.5 στην αποψινή αναμέτρηση με την ΦΚ Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι βλέπετε, έχουν τη χειρότερη άμυνα, αλλά ταυτόχρονα και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Τα έξι από τα οκτώ φετινά τους παιχνίδια έχουν λήξει στο over 4.5 γκολ!

Στη Ρουμανία η πρωτοπόρος Κραϊόβα έχει επτά στα επτά και είναι το απόλυτο φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση με την Κλιντσένι η οποία από την αρχή της σεζόν κατάφερε να κερδίσει μόνο την Γκαζ Μετάν.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας το πρώτο φαβορί για την άνοδο φέτος είναι η Χαρτς η οποία φρόντισε να μας το… επιβεβαιώσει στην πρεμιέρα όταν συνέτριψε με 6-2 τη Νταντί! Σήμερα φιλοξενείται από τη συγκριτικά αδύναμη Άρμπροουθ και για μια ακόμη φορά θα προβώ σε συνδυασμό της νίκης του φαβορί με τα πολλά τέρματα.

Η φετινή έκπληξη της πρέμιερ στην Αγγλία δεν είναι άλλη από την Άστον Βίλα η οποία έχει το απόλυτο των επιτυχιών εως τώρα. Μια από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας της σημειώθηκε στις 4 Οκτωβρίου όταν διέλυσε με το ανεπανάληπτο 7-2 την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ. Στην κατάσταση που βρίσκεται θεωρώ ότι ο άσσος της θα έπρεπε να βρίσκεται κάτω από το 2.00  στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λιντς. Παρόλα αυτά στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] πληρώνει 2.20

Στη Γαλλία δύο είναι οι ομάδες που δεν έχουν χάσει μέχρι στιγμής. Η Λιλ και η Ρεν… Σήμερα η Ρεν φιλοξενεί την Ανζέ η οποία διαθέτει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία. Ο άσσος λοιπόν έχει τύχη και τον βρίσκουμε στο 1.77 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”]

Στην Ιταλία αντιθέτως, προσωπικά διαφωνώ με τον ακραίο φαβοριτισμό της Σασσουόλο. Οι μπουκ είναι σαφώς επηρεασμένοι από τις τρεις συνεχόμενες νίκες, οι οποίες όμως ήταν κόντρα σε αδύναμους αντιπάλους. Η Τορίνο μπορεί να μην ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αλλά πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να στρώνει. Μέσα στην έδρα της Σασσουόλο διατηρεί πολύ καλή παράδοση, καθώς έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις 11 επισκέψεις της την τελευταία δεκαετία που η Σασσουόλο ανέβηκε κατηγορία. Αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το λάβουμε υπόψη μας και να… αναθεωρήσουμε τη γνώμη μας για το 1.50 του άσσου.

Στην Β Βραζιλίας η Σαπεκοένσε συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της, καθώς παραμένει αήττητη για 11 αγωνιστικές. Το… αξιοθαύμαστο είναι ότι σε αυτά τα 11 ματς δέχθηκε μόλις τρία τέρματα. Σήμερα υποδέχεται την ντεφορμέ Οπεράριο που τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές κέρδισε μόνο την ουραγό Οέστε με σκορ 1-0…

Στο Μεξικό τέλος, η ομάδα που μέχρι στιγμής… θριαμβεύει είναι η πρωτοπόρος Κλαμπ Λεόν (φωτο) η οποία έρχεται από εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες! Σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική το τελευταίο διάστημα Μοντερέι που μετρά 8 ήττες σε 11 παιχνίδια. Η φόρμα είναι ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων και ελπίζω να φύγουν νικηφόρα όπως τα κατάφεραν τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι. Το διπλό πληρώνει 1.80 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΠΑΓΕΡΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2.15 – 1.86)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρεται από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη Euroleague. Και με πάνω από 250 στοιχήματα προς επιλογήν… (21.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ