ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ… ΦΟΡΜΑ!

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τα δικά μας και τα δύο σημερινά ματς (Λαμία – ΟΦΗ και Βόλος – Άρης) είναι αμφίρροπα και προσωπικά κλίνω περισσότερο προς το Χ. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ο Άρης μετά από τον προχθεσινό αποκλεισμό του στο Europa League, απέλυσε τον προπονητή Ένινγκ…

Στην Πρέμιερ είμαι ανάμεσα στον άσσο και το over στον αγώνα της Λέστερ με τη Μπέρνλι και ίσως τελικά προβώ σε συνδυασμό. Η Λέστερ στην πρεμιέρα συνέτριψε εκτός έδρας τη Γουεστ Μπρομ με 3-0 και φροντίζει να μας αποδεικνύει αρκετά συχνά ότι από τη χρονιά που κατέκτησε τον τίτλο, κάτι άλλαξε και απέκτησε τη στόφα μεγάλης ομάδας…

Στη Λιγκ 1 η Πόρτσμουθ που αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, ταξιδεύει σε μια έδρα από την οποία έφυγε με διπλό τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι. Η Ροτσντέιλ είναι ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό και το ματς είναι στα χέρια, ή καλύτερα στα… πόδια των παικτών της Πόρτσμουθ.

Στη Σκωτία η Αμπερντίν έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και σήμερα θα πάρει για την πέμπτη κόντρα στην Μάδεργουελ που δεν έχει σημειώσει ακόμα γκολ μακριά από την έδρα της. Ο άσσος πληρώνει 1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Στη Γερμανία η Μάιντζ ακόμα… μετράει τα γκολ που έφαγε πέρσι από τη Λειψία, καθώς η ομάδα είχε γνωρίσει τη συντριβή με σκορ 8-0! Η Λειψία εξακολουθεί και είναι μια ομάδα με εξαιρετικό ρόστερ και θα συνδυάσω τον άσσο με το over.

Η Βόλφσμπουργκ αναμένεται να έχει δύσκολο έργο στο αποψινό ματς με τη Λεβερκούζεν και ανάμεσα στα άλλα έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα απουσιών. Δεν περνά επίσης απαρατήρητο το γεγονός ότι η Λεβερκούζεν κερδίζει για τέσσερα σερί χρόνια εκεί μέσα!

Στην Κύπρο δεν αποκλείω τη μίνι έκπληξη στον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕΚ Λάρνακας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολύ καλή ομάδα και η Ομόνοια αυτή τη στιγμή ασχολείται αποκλειστικά με τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό για το Champions League. Υπενθυμίζω επίσης ότι η ΑΕΚ Λάρνακας έφυγε με τέσσερα διπλά στις 8 τελευταίες επισκέψεις της εκεί.

Στην Ιταλία, η Νάπολι είναι ικανή να ξεκινήσει νικηφόρα τη φετινή της πορεία, αφού διαθέτει σαφώς καλύτερο ρόστερ από την Πάρμα η οποία χρειάζεται επειγόντως μεταγραφική ενίσχυση.

Στη Β Ισπανίας η Εσπανιόλ που επιδιώκει την άμεση επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία, διαθέτει καλό και έμπειρο ρόστερ και είναι το φαβορί απέναντι στη μέτρια Μαγιόρκα.

Στη Γαλλία η Μονπελιέ έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Λυών και σήμερα αντιμετωπίζει την ασταθή Ανζέ. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν αν συγκρίνουμε τα ρόστερ τους και ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις. (στο 2.05 το προσφέρει η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στο Βέλγιο πιστεύω ότι η αλλαγή προπονητή θα συμβάλει στην επιστροφή στις νίκες για τη Γκενκ η οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση απέναντι στη ντεφορμέ Μαλίν.

Στο Σταντάρ Λιέγης – Κορτράικ επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου και εξηγώ αμέσως το λόγο… Και οι δύο αυτές ομάδες τις πρώτες πέντε αγωνιστικές έβαλαν και δέχθηκαν συνολικά 19 γκολ. Από αυτά μόλις τα τρία σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου!

Στην Ελβετία δεν θα έπαιζα ποτέ στο 1.45 τον άσσο της Σεν Γκάλεν η οποία φέτος αποδυναμώθηκε. Για την ομάδα ακολουθεί το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ για το Europa League και η Σιόν μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτές τις συγκυρίες…

Στη Ρωσία η Ούφα που τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αντιμετωπίζει την φορμαρισμένη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το διπλό περνά σε πρώτο πλάνο. Σημειώστε ότι από το 2014 που η Ούφα ανέβηκε κατηγορία, δεν έχει κερδίσει ποτέ την ΤΣΣΚΑ!

Η μοναδική αήττητη ομάδα όμως στη Ρωσία ήταν και παραμένει η Σότσι η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη. Σήμερα φιλοξενείται από την Άρσεναλ Τούλα που σε επτά παιχνίδια έχει πετύχει μόνο μία νίκη. Οι αποδόσεις είναι καλές και το 2 DNB πληρώνει 1.93 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στην Νορβηγία η Μπόντο Γκλιμτ (φωτο) απλά κάνει… πλάκα σε όλους τους υπόλοιπους. Η ομάδα μετρά 15 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 17 αγωνιστικές με μέσο όρο τερμάτων σχεδόν τα τέσσερα γκολ! Είναι αξιοσημείωτο και αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι και τα 17 φετινά της παιχνίδια έληξαν στο over! Σήμερα παίζει με τη Μπραν που την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από τη Βαλερέγκα! Δεν γίνεται λοιπόν – για μια ακόμη φορά – να μην συνδυάσω τη νίκη της Μπόντο με το over. (1.83 το έχει η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Ρόζενμποργκ έχει μείνει πίσω και θα χρειαστεί τους βαθμούς απέναντι στη μέτρια Χάουγκεσουντ που δέχεται εύκολα το τέρμα. Η Ρόζενμποργκ σκοράρει πολύ συχνά εσχάτως και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Στο Σταρτ – Κρίστιανσουντ τέλος, θα επιλέξω το over διότι η μεν Κρίστιανσουντ έχει 13 στα 17 και η δε Σταρτ έχει δεχθεί συνολικά 15 γκολ τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές.

Στην Ιαπωνία τέλος, το Τόκυο είναι σε θέση να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην αρνητική Σεντάι που είναι μια από τις πιο ντεφορμέ ομάδες της κατηγορίας. Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι από το 2012 που η Σεντάι ανέβηκε κατηγορία, έχει υποστεί 7 ήττες στις 8 επισκέψεις της στο Τόκυο.

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ