ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ…

Καλημέρα. Κάθε εβδομάδα έχουμε και από ένα μεγάλο ντέρμπι τον τελευταίο καιρό στην Σούπερ Λίγκα. Απόψε στις 19.30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Φάληρο την ΑΕΚ και η έκβαση της αναμέτρησης ίσως κρίνει οριστικά την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Αυτό θα συμβεί μόνο αν οι ερυθρόλευκοι επικρατήσουν καθώς μετά θα απομακρυνθούν 8 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί δύο ντεσαβαντάζ. Πρώτον, την αρνητική ψυχολογία μετά την οριστική απώλεια του πρωταθλήματος και το 2-2 με την Ντιναμό και δεύτερον το ότι οφείλει να κρατήσει δυνάμεις για τη ρεβάνς στο Κίεβο. Η ΑΕΚ δεν είναι εύκολος αντίπαλος και είναι μια ομάδα που δέχεται πολύ δύσκολα το τέρμα. Διαθέτει μια από τις καλύτερες άμυνες σε ολόκληρη την Ευρώπη και μέχρι στιγμής έχει δεχθεί μόνο τέσσερα γκολ μακριά από την έδρα της. Ο άσσος κυκλοφορεί σε σχετικά χαμηλές τιμές και μόνο ελκυστικός δεν είναι. Αν δεν ακολουθούσε η ρεβάνς με τους Ουκρανούς θα ήμουν πιο… θερμός για τη νίκη του Ολυμπιακού. Τώρα όμως δεν είμαι και η αλήθεια είναι ότι βλέπω αρκετή ισοπαλία στο παιχνίδι.

Ο Πανιώνιος προέρχεται από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα καθώς γνώρισε την ήττα από τον ουραγό και υποβιβασμένο Απόλλωνα. Σαν να μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκαν και οι δύο ακραίοι μπακ του ο Κούρντι και ο Σαραμαντά. Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σήμερα έχει να δώσει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον φορμαρισμένο Άρη που διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη μετά από πάρα πολλά χρόνια. Στην αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες, δεν γίνεται να μην δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Λάρισα και η Ξάνθη τέλος, ενδέχεται να βολευτούν με την ισοπαλία. Ούτως ή άλλως η Ξάνθη είναι η ομάδα που έχει τα περισσότερα (8) Χ στο πρωτάθλημα. Η δε Λάρισα δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά τελευταία, αφού μέσα στο 2019 έχει κερδίσει μόνο τον Απόλλωνα.

Από την Κύπρο θα κρατήσω μόνο τον άσσο της ΑΕ Λεμεσού που βρίσκεται στη δεύτερη θέση διεκδικώντας τον τίτλο.

Στη Γερμανία δεν συμφωνώ με τον φαβοριτισμό της Άιντραχτ για τρεις λόγους. Πρώτον η Γκλάντμπαχ τα πηγαίνει πολύ καλά φέτος και έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο! Δεύτερον έχει πολύ καλή πρόσφατη παράδοση στη Φρανκφούρτη και τρίτον για την Άιντραχτ ακολουθεί ο αγώνας – ρεβάνς με τη Σαχτάρ για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη.

Στη Γ Γερμανίας η Σβικάου και η Ιένα έχουν δεχθεί μόλις από ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια τους κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου. Θα κρατήσω το Χ του ημιχρόνου λοιπόν και πάμε παρακάτω… (σε δυάρι το προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Στην Ιταλία η ομάδα με τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα είναι η Φιορεντίνα η οποία έφτασε τα επτά σε 12 ματς μακριά από τη Φλωρεντία. Ο σύλλογος που έχει τα περισσότερα εντός έδρας Χ είναι η ΣΠΑΛ (6 στα 11). Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε κανένα 1-1 όπως και πέρσι…

Η Ίντερ είναι σε θέση να κερδίσει τη ντεφορμέ Σαμπντόρια, αλλά επειδή η απόδοση είναι χαμηλή, σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. Αυτό επειδή η ομάδα του Μιλάνου δεν σκοράρει σε πρώτο ημίχρονο εδώ και δύο μήνες! Όλα της τα γκολ μπαίνουν από την ανάπαυλα και μετά!

Η Ουντινέζε βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού και έχει δύσκολο πρόγραμμα τις επόμενες αγωνιστικές. Το αποψινό παιχνίδι με την ουραγό Κιέβο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό για εκείνη. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας πετύχει μόλις μια νίκη (με την προτελευταία Φροζινόνε) σε 23 αγωνιστικές, έχουν αρχίσει να το παίρνουν απόφαση ότι του χρόνου θα αγωνίζονται στη Β κατηγορία…

Στην Ελβετία επειδή η Σιόν παίζει πολύ επιθετικά θα ρισκάρω στον συνδυασμό του άσσου με το over στον αγώνα με τη Βασιλεία. Θυμίζω ότι η Σιόν μετρά 16 over σε 20 παιχνίδια με 9 στα 10 μακριά από την έδρα της!

Στην Ισπανία η Βαλένθια έχει θέσει ως βασικό στόχο την έξοδο στο Champions League. Το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει αγωνιστικά και σήμερα υποδέχεται την Εσπανιόλ που περίπου… εξαφανίζεται όταν απομακρύνεται από τη Βαρκελώνη. Η Βαλένθια έχει και την παράδοση με το μέρος της καθώς συμπλήρωσε 61 νίκες σε 89 παιχνίδια (61-18-10).

Το 1.60 της Μπέτις δεν συμβαδίζει με την πραγματικότητα διότι η Αλαβές κάνει μια πολύ καλή σεζόν φέτος. Οι γηπεδούχοι την προσεχή Πέμπτη έχουν τον αγώνα ρεβάνς με τη Ρεν και σίγουρα αυτό θα επηρεάσει την απόδοσή τους. Προσοχή για την έκπληξη λοιπόν εδώ…

Στην Ολλανδία η αγωνιστική συμπεριφορά τόσο της Ντε Γκράαφστσαπ όσο και της Ουτρέχτης μας οδηγούν στο over 2.5 και 3.5 γκολ. Το τελευταίο διάστημα φέρνουν σχεδόν κάθε αγωνιστική over και ελπίζω το ίδιο να πράξουν και σήμερα…

Στην Τουρκία η αποδυναμωμένη Κασίμπασα έχει πάρει για τα καλά την κατηφόρα… Σήμερα φιλοξενεί την συμπολίτισσά της Γαλατά που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αγωνιστικά. Εδώ υπάρχει και μια πολύ ευνοϊκή παράδοση για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετρούν 24 διπλά σε σύνολο 33 αναμετρήσεων.

Πολύ καλή παράδοση έχει και η Ακαντέμικα απέναντι στην Φαρένσε, καθώς μετρά 12 νίκες και μια ισοπαλία σε 13 παιχνίδια! Οι γηπεδούχοι διεκδικούν την άνοδο στην Πορτογαλία και οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στη Δανία η Κοπεγχάγη παραμένει αήττητη για 10 σερί παιχνίδια. Έρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 20-3! Σήμερα φιλοξενείται από τη Ράντερς και είμαι ανάμεσα στο διπλό και το Over. Δεν αποκλείεται στο τέλος να τα συνδυάσω αυτά τα δύο…

Στην Αργεντινή τέλος, για την Ταγιέρες προέχει ο τρίτος προκριματικός γύρος του Κόπα Λιμπερταδόρες και ο αγώνας της Τρίτης με την Παλεστίνιο. Η ομάδα θα κατέβει με τα… δεύτερα και αυτό είναι ένα στοιχείο που οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπόψη μας. Απόψε υποδέχεται την Ουρακάν η οποία έχει υποστεί μόνο τρεις ήττες σε 18 αγωνιστικές.

Καλή τύχη και  για ότι άλλο προκύψει τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Ολυμπιακός-ΑΕΚ με 360+ στοιχήματα στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] και μηδενική γκανιότα*.

Τα ντέρμπι συνεχίζονται σερί στη Super League όπου οι δύο μονομάχοι του Φαλήρου επικεντρώνονται στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο Ολυμπιακός μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Τούμπα και με Ντιναμό, θα επιδιώξει τη νίκη που θα του δώσει ψυχολογία αλλά και αέρα 8 βαθμών από την ΑΕΚ. Από τη μεριά της η Ένωση ξέρει ότι με διπλό μειώνει στους 2 και μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ενδεκάδα του, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο με την Ένωση και θα ήθελε όσο τίποτα να σκοράρει στο ντέρμπι. Το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] μάλιστα προσφέρει σε ελκυστική απόδοση να βάλει γκολ ο Χριστοδουλόπουλος με προσπάθεια έξω από την περιοχή, κάτι που το επιχειρεί συχνά.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης, ο Μανόλο Χιμένεθ θα στηριχθεί επιθετικά στον δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος που έχει ήδη 13 γκολ. Ο λόγος για τον Εζεκίελ Πόνσε ο οποίος έχασε το παιχνίδι του α’ γύρου με τον Ολυμπιακό και δήλωσε ότι περιμένει πώς και πώς το σημερινό ντέρμπι για να σκοράρει. Το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] σε ένα από τα εκατοντάδες ειδικά του στοιχήματα, προσφέρει σε ενδιαφέρουσα απόδοση τον Πόνσε να σκοράρει με κεφαλιά.

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ