ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ…

Καλημέρα. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στο σημερινό πρόγραμμα…

Η Νότιγχαμ πήρε τα πάνω της με τις δύο σερί νίκες επί Λιντς και Γουίγκαν και δεν έχει πάψει να ενισχύεται μεταγραφικά. Τελευταίο απόκτημά της είναι ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Βόλφσμπουργκ, ο Μπρέντνερ. Η Άστον Βίλα δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στην Τσάμπιονσιπ και εξακολουθεί να έχει πολλούς αμφίβολους βασικούς ποδοσφαιριστές. Το ματς είναι επίφοβο…

Πρόσφατα λέγαμε ότι ένα από τα 2-3 δυσκολότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για στοιχηματισμό είναι αυτό της Β Γερμανίας. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφεύγω να «αγοράζω» σημεία από εκεί. Ίσως κάνω μια μικρή εξαίρεση σήμερα για τον άσσο του Ανόβερου, διότι μας έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία έως τώρα. Αποκλειστικός στόχος είναι η επάνοδος στην πρώτη κατηγορία και η ομάδα είναι πολύ αποτελεσματική όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Δεν υποτιμώ την νεοφώτιστη Ντιναμό Δρέσδης, αλλά οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί…

Στην Αυστρία θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε το διπλό με το over στην αναμέτρηση της Αντμίρα με τη Σάλτσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και το ματς με την Κράσνονταρ για το Europa League αλλά δεν έχουν την πολυτέλεια να αδιαφορήσουν για το πρωτάθλημα, διότι έχουν μείνει αρκετά πίσω. Την επόμενη εβδομάδα έπεται το ντέρμπι με την Αούστρια Βιέννης και απέναντι σε έναν αντίπαλο που δέχεται γκολ με το τσουβάλι, οφείλουν να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες…

Στην Ελβετία η Σιόν άλλαξε προπονητή και επιτέλους πέτυχε νίκη. Ο Τσάιντλερ έφερε νέο αέρα στην ομάδα και την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 3-1 τη Βαντούζ. Το σκορ το άνοιξε ο Φάνης Γκέκας (ΦΩΤΟ), ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά μαζί με τον Κονάτε. Η ψυχολογία λοιπόν άλλαξε και τα θετικά αποτελέσματα αναμένεται να συνεχιστούν. Επειδή πάντως η μεν Σιόν έχει έξι στα έξι over και η δε Τουν πέντε στα έξι, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, θα μπορούσαμε και εδώ να συνδυάσουμε τον άσσο με το over για να ανεβάσουμε την απόδοση…

Στη Ρωσία η Άρσεναλ Τούλα θα παίξει το γνώριμο ποδόσφαιρό της και θα κλειστεί στην άμυνα μήπως και… τσιμπήσει κανένα βαθμό από τη Ζενίτ. Ένα ημίχρονο μπορεί να το αντέξει. Στο δεύτερο 45λεπτο όμως η Ζενίτ αναμένεται να κυριαρχήσει. Προσανατολίζομαι στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό.

Στην Τσεχία δεν θα απέκλεια την έκπληξη στον αγώνα της Γιάμπλονετς με την Ντούκλα Πράγας. Οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν τόσο κακή ομάδα όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Από το 2011 που ξαναβρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, έχει εμφανιστεί μόνο ένας άσσος σε πέντε παιχνίδια. Πρέπει να σημειώσουμε τέλος, ότι για τη Γιάμπλονετς δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών τρεις βασικοί και ένας ενίοτε βασικός…

Για την ΑΪΚ Στοκχόλμης και τον προπονητή της, τον Νούρλινγκ τα έχουμε ξαναπεί. Ο συγκεκριμένος τεχνικός, θυσιάζει το θέαμα για το αποτέλεσμα και επιδιώκει να κερδίζει με… μισό μηδέν όλα τα παιχνίδια. Τα καταφέρνει μια χαρά και η ΑΙΚ σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συμπλήρωσε έξι διπλά σε δέκα παιχνίδια και σήμερα παίζει με μια ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της έχει μόνο τρεις νίκες σε δέκα ματς. Αυτή είναι η Σούντσβαλ που δεν έχει καν σκοράρει από τις 30 Ιουλίου και μετά…

Η Χέλσινγκμποργκ που κάποτε διεκδικούσε και κατακτούσε τίτλους, φέτος κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας του συλλόγου. Η φανέλα της όμως παραμένει βαριά και δεν θα μπορούσα να την κοντράρω σε μια απόδοση της τάξεως του 1.65. Η Έστερσουντ είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται ακριβώς στη μέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ξεμείνει από στόχους…

Στη Β Νορβηγίας οι έως τώρα επιδόσεις των ομάδων δείχνουν over στα παιχνίδια Στρόμεν – Μιοντάλεν και Σάντνες – Κονγκσβίγκερ. Η Στρόμεν είναι η ομάδα με τα περισσότερα (9 στα 11) εντός έδρας over στην κατηγορία. Η Μιοντάλεν προέρχεται από τέσσερα διαδοχικά over καθώς το τελευταίο διάστημα σκοράρει εύκολα. Η Κονγκσβίγκερ και η Σάντνες διατηρούν τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία. Η Κονγκσβίγκερ μάλιστα, συμπλήρωσε 10 over σε 11 παιχνίδια μακριά από την έδρα της.

Τον συνδυασμό του άσσου με το over  έχω επιλέξει στην αναμέτρηση της Σάντεφιορντ με την Ούλενσακερ. Η Σάντεφιορντ έχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση με 8 στα 11 over. Η Ούλενσακερ παίζει πολύ ανοιχτά σε όλα της τα παιχνίδια, αλλά μακριά από την έδρα της δεν έχει πετύχει ακόμα ούτε μία νίκη σε έντεκα παιχνίδια.

Στην Αργεντινή η Μπόκα Τζούνιορς υποδέχεται την Μπελγράνο και μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεσοβδόμαδα κρίσιμο αγώνα με την Εστουδιάντες για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

Η Ρίβερ Πλέιτ που είναι μια από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες ομάδες του πρωταθλήματος, σήμερα παίζει στην έδρα της νεοφώτιστης Ταγιέρες η οποία επέστρεψε στην κατηγορία μετά από αρκετά χρόνια. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε όλους τους τομείς και μένει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου…

Στη Βραζιλία όλοι στις τάξεις της Αμέρικα Μινέιρο, το έχουν πάρει απόφαση ότι μετά από το τέλος της σεζόν θα επιστρέψουν στη Β κατηγορία. Το μόνο που απομένει είναι και ο μαθηματικός υποβιβασμός μιας ομάδας, η οποία έχει μόλις τρεις νίκες σε 23 παιχνίδια. Διπλό δεν υπάρχει ούτε για δείγμα και σήμερα αγωνίζεται σε μια από τις ισχυρότερες έδρες του πρωταθλήματος. Πρόκειται για αυτήν της Πόντε Πρέτα η οποία βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα έχω… σθεναρές αντιρρήσεις για τις αποδόσεις πολλών φαβορί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Η Σαπεκοένσε για παράδειγμα, γιατί στο 1.65; Πρόκειται για την ομάδα που έχει τη χειρότερη άμυνα και που σήμερα υποδέχεται έναν αντίπαλο που βρίσκεται στα καλύτερά του από την αρχή της σεζόν. Πρόκειται για την Κοριτίμπα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε με σκορ 4-0 την δυνατή Γκρέμιο. Και τα τέσσερα γκολ μάλιστα τα σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο.

Η Κρουζέιρο αξίζει στο 1.65; Μια ομάδα δηλαδή, που έχει τη χειρότερη έδρα μετά από την ουραγό Αμέρικα Μινέιρο. Έχει δεχθεί τα περισσότερα (17) εντός έδρας γκολ στην κατηγορία και σήμερα υποδέχεται την επικίνδυνη Μποταφόγκο η οποία προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες επί Φλουμινένσε και Γκρέμιο.

Το Σάντος – Κορίνθιανς είναι ένα τεράστιο κλασικό τοπικό ντέρμπι και σε αυτά τα ματς δεν υπάρχουν φαβορί. Το 1.70 είναι απορριπτέο χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Τοπικό ντέρμπι όμως είναι και το Σπορτ Ρεσίφε – Σάντα Κρουζ. Πρόσφατα η Σάντα Κρουζ απέκλεισε τη Σπορτ Ρεσίφε από το Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι δύο ομάδες δεν απέχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά και προσωπικά δεν θα εκπλαγώ αν σπάσει το 1.65 του άσσου…

Στην Ουρουγουάη, τόσο η Ντανούμπιο όσο και η Νασιονάλ, είναι ανώτερες των αποψινών τους αντιπάλων και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στην επικράτηση. Η Ντανούμπιο υποδέχεται στην δυνατή της έδρα, τη νεοφώτιστη Βίλα Εσπανιόλα που ξεκίνησε με δύο ήττες στο πρωτάθλημα.

Η δε Νασιονάλ έχει το τοπικό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο. Εδώ έχουμε και μια εξαιρετική παράδοση για τους φιλοξενούμενους καθώς συμπλήρωσαν έξι νίκες στις επτά τελευταίες επισκέψεις τους εκεί μέσα.

Στη Χιλή η Ουνιβερσιδάδ Τσίλε μπορεί να επικρατήσει στο ουδέτερο «Λα Πορτάδα» της υποδεέστερης Κομπρεσάλ. Η παράδοση εδώ δείχνει επτά διπλά στα δέκα πιο πρόσφατα.

Φαβορί είναι και η Ο’ Χίγκινς κόντρα στην Ουατσιπάτο. Οι γηπεδούχοι διατηρούν την καλύτερη έως τώρα άμυνα στο πρωτάθλημα και οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί γκολ και στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει. Η Ο’ Χίγκινς παραμένει αήττητη εδώ και μια δεκαετία έχοντας έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες στο ενεργητικό της.

Στα δύο αποψινά παιχνίδια της Αμερικής τέλος, αγωνίζονται ομάδες που φέρνουν πολλά over. Η Νέα Υόρκη έχει τη δεύτερη καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην Ανατολή, με μέσο όρο πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι. Υποδέχεται την Ουάσινγκτον η οποία το τελευταίο διάστημα πετυχαίνει και δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα.

Το Λος Άντζελες διατηρεί την καλύτερη επίθεση στην Δύση και σήμερα παίζει με το Ορλάντο που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τα περισσότερα (21) over σε ανατολή και δύση. Μακριά από την έδρα τους συμπλήρωσαν δέκα, σε σύνολο 13 αναμετρήσεων.

Καλή τύχη… 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ