ΜΕ ΤΗΝ… ΑΒΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ!

Καλημέρα. Σήμερα διεξάγεται ένα ματς για την δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου, όπου η Ρωσία παίζει με την Αίγυπτο.

Ομολογώ ότι ξαφνιάστηκα όταν αντίκρισα τις αποδόσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς θεωρούσα ότι λόγω έδρας, αλλά κυρίως λόγω της πεντάρας στη Σαουδική Αραβία, θα είχε πέσει αρκετά η απόδοση του άσου της διοργανώτριας Ρωσίας. Αντί αυτού όμως, διαπίστωσα ότι το σημείο κυκλοφορεί σε τιμές άνω του 2.10. (2.14 η υψηλότερη απόδοση στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]).

Έχει η Αίγυπτος τόσο καλή ομάδα που την υπολογίζουν και τη σέβονται ιδιαίτερα οι μπουκ; Κατά τη γνώμη μου όχι… Ο Σαλάχ και ο Ελνένι προέρχονται από τραυματισμούς και δεν μπορούν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Αυτοί οι δύο είναι τα μεγάλα αστέρια της Αιγύπτου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται είτε στην Αλ Αχλί, είτε σε ορισμένες μικρομεσαίες ομάδες. Οι ρώσοι απέδειξαν με τον πιο… εμφατικό τρόπο ότι είναι ορεξάτοι και πως έχουν σκοπό να διακριθούν στο παγκόσμιο κύπελλο που διεξάγεται στη χώρα τους. Για μένα παραμένουν το φαβορί του ματς και θα τους δώσω προβάδισμα για τη νίκη. Απλά επειδή η Αίγυπτος είναι αρκετά καλή στον ανασταλτικό τομέα, ίσως η νίκη αυτή δεν έρθει από το ημίχρονο…

Για τον 8ο όμιλο πραγματοποιείται η αναμέτρηση της Κολομβίας με την Ιαπωνία και οι Κολομβιανοί δικαιωματικά θεωρούνται το φαβορί της αναμέτρησης. Στο προηγούμενο Μουντιάλ έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκαν από τη διοργανώτρια Βραζιλία. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους όπως είναι η Μπάγερν, η Γιουβέντους, η Μπαρτσελόνα, η Άρσεναλ, η Μίλαν, η Αϊντχόφεν, η Μονακό, η Σεβίλλη κ.α.

Η Ιαπωνία από την άλλη μεριά, συμμετέχει για 6η συνεχόμενη φορά στα τελικά ενός Παγκοσμίου κυπέλλου. Η εμπειρία λοιπόν δεν της λείπει και μπορεί να βάλει δύσκολα στην αντίπαλό της, διότι και εκεί αγωνίζονται μερικοί πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Το «όπλο» των Γιαπωνέζων είναι η καλή φυσική τους κατάσταση, καθώς και η αποτελεσματικότητα στην άμυνα. Έχω την αίσθηση όμως ότι η ποιοτικότερη Κολομβία στο τέλος μάλλον θα επικρατήσει. Επειδή όμως γράφοντας τη λέξη τέλος… κυριολεκτώ, θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. (4.00 στην [eafl id=”13149″ name=”tipbet” text=”TIPBET.GR”])

Η Πολωνία είναι ανεβασμένη τα τελευταία χρόνια και με μπροστάρη τον Λεβαντόφκσι ευελπιστεί σε μια καλή πορεία στον θεσμό. Στα προκριματικά τα πήγε πάρα πολύ καλά και ειδικά από τη μέση και μπροστά είναι εξαιρετική. Εκτός από τον Λεβαντόφσκι υπάρχει ο Μίλικ και ο Ζιελίνσι της Νάπολι, που μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα. Ο προπονητής των Πολωνών ο Ναβάλκα, έχει καταφέρει να αποσπά το 100% των δυνατοτήτων των παικτών του και αυτό είναι κάτι που τον ανεβάζει στην υπόληψή μου…

Και η Σενεγάλη όμως είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Αναφέρω ενδεικτικά τον Κουλιμπαλί της Νάπολι, τον Μανέ της Λίβερπουλ, τον Ν΄Ντόι της Μπέρμιγχαμ, τον Ντιουφ της Στόουκ… Αναμένεται λοιπόν ένα αμφίρροπο παιχνίδι που το φαβορί είναι κυριολεκτικά δυσδιάκριτο. Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι τα 2-3 γκολ και το γκολ – γκολ. Με λίγα λόγια έχω την αίσθηση ότι είτε το ματς θα λήξει ισόπαλο 1-1, είτε θα επικρατήσει μια από τις δύο με σκορ 2-1.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο LIVE μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”13143″ name=”stoiximan seri” text=”STOIXIMAN.GR”]:  Seri για Μουντιάλ με 1.000.000 μετρητά!

Μαζί με το Μουντιάλ που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας, επιστρέφει και το Seri Application του [eafl id=”13143″ name=”stoiximan seri” text=”STOIXIMAN.GR”] που μαζί με την αγωνιστική δράση των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα σε καθηλώσει και θα μοιράσει μέχρι 1.000.000€ μετρητά, εντελώς δωρεάν! Στο συναρπαστικό αυτό παιχνίδι του Stoiximan.gr, καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από ενδεχόμενα που παρουσιάζονται, με στόχο να πραγματοποιήσεις το μεγαλύτερο σερί επιτυχημένων προβλέψεων απαντώντας σε μια ερώτηση σε κάθε αγώνα. Κάθε αγώνας θα περιλαμβάνει μια σειρά από διλήμματα, πάντοτε, σε λογική Σωστού/Λάθους (π.χ. Θα σκοράρει η Ρωσία και στα δύο ημίχρονα; Ναι/Όχι) και ο κάθε χρήστης καλείται να απαντήσει σε ένα για κάθε γεγονός. Επίσης, ο κάθε παίκτης μπορεί να αλλάξει το δίλημμα στο οποίο θα απαντήσει, ή και την απάντησή του στο ίδιο δίλημμα του όσες φορές θέλει μέχρι να κλειδώσει η απάντησή του, την αναγραφόμενη ώρα που υπάρχει στην εφαρμογή. Την ημέρα που το πρόγραμμα θα έχει 3 ή 4 αγώνες, θα υπάρχουν ερωτήσεις που θα αφορούν τους συγκεκριμένους αγώνες, ενώ την ημέρα που δεν υπάρχει αγώνας, θα είναι ανοιχτές οι ερωτήσεις για τον/ους επερχόμενο/ους αγώνα/ες.

Για να κερδίσει κάποιος το 1.000.000€ θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε 32 Σερί διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση, ενώ αν δεν απαντήσει κάποιο από τα διλήμματα συνεχίζει κανονικά στα επόμενα. Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του απόλυτου σερί, θα δοθούν έπαθλα για, (i) το μεγαλύτερο σερί με βάση την τελική κατάταξη (αν δεν υπάρχει το απόλυτο, πχ. 18, 24 σερί σωστές απαντήσεις κλπ.), αλλά και για (ii) τις περισσότερες σωστές προβλέψεις με βάση την κατάταξη (πχ. 40 συνολικά σωστές προβλέψεις αλλά όχι σε διαδοχική σειρά). Κάθε φορά που κάποιος συμμετέχοντας χάνει σε μία ερώτηση, ξεκινάει το σερί του από την αρχή.

Πιο συγκεκριμένα όποιοι καταφέρουν να κάνουν το απόλυτο σερί (32 σερί σωστές προβλέψεις) θα μοιραστούν 1.000.000€ μετρητά, ενώ όλοι μπορούν να συμμετέχουν χωρίς κανένα κόστος! Μοναδική προϋπόθεση να έχουν γραφτεί στον [eafl id=”13143″ name=”stoiximan seri” text=”STOIXIMAN.GR”], καθώς με τα ίδια στοιχεία συνδέονται στο Seri.

Έπαθλα θα λάβουν επίσης:

– Το μεγαλύτερο Σερί: 10.000€ ο νικητής (εκτός από το απόλυτο)

– Επιπλέον Έπαθλα για τις 200 πρώτες θέσεις

2η θέση 500 EUR

3η θέση 250 EUR

Θέσεις 4-10: 100 EUR

Θέσεις 11-20: 50 EUR

Θέσεις 21-50: 25 EUR

Θέσεις 51-100: 10 EUR

Θέσεις 101-200: 5 EUR

– Οι Περισσότερες επιτυχημένες προβλέψεις, χωρίς σερί: 500€

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: [eafl id=”13143″ name=”stoiximan seri” text=”STOIXIMAN.GR”]/seri

Για να λάβεις μέρος αρκεί να είσαι μέλος στο Stoiximan.gr (συνδέσου στην εφαρμογή με το Username και το Password σου).

Κατέβασε, λοιπόν, το Seri App, ετοιμάσου να κάνεις Σερί  και μπες στο παιχνίδι για να ζήσεις την εμπειρία του Μουντιάλ στο επί 2!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ