ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ…

Καλημέρα. Η πρώτη αγωνιστική του Κόπα Αμέρικα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Χιλή και την Ιαπωνία που θα διεξαχθεί στο Σάο Πάολο. Η ομάδα της Χιλής έχει μερικούς πολύ καλούς παίκτες όπως είναι ο Βιδάλ, ο Σάντσες, ο Αρανγκίς κ.α. Η φιλοξενούμενη Ιαπωνία από την άλλη μεριά, πήγε στη Βραζιλία με αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές και κυρίως πιτσιρικάδες που δεν έχουν πείρα από τέτοιου είδους παιχνίδια. Οι παίκτες που αγωνίζονται στην Ευρώπη είναι σε ομάδες τύπου Γκρόνινγκεν, Σεντ Τρουίντεν, Τσβόλε, Σερκλ Μπριζ, Στρασβούργο. Θα αποτελέσει έκπληξη λοιπόν αν η Χιλή δεν πάρει αυτό το παιχνίδι…

Στα παιχνίδια των under 21 που διεξάγονται στην Ιταλία ομολογώ ότι δεν βλέπω εκπλήξεις, καθώς τόσο η Σερβία όσο και η Γερμανία είναι ανώτερες των Αυστρία και Δανία αντίστοιχα.

Στο Γερμανία – Δανία μάλιστα, θεωρώ ότι εκτός από τον άσσο θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στο over.

Στη Νορβηγία η Τρόμσο δέχεται γκολ σχεδόν αποκλειστικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι τα 10 από τα 11 γκολ των τελευταίων 6 αγωνιστικών τα δέχθηκε από την ανάπαυλα και μετά.

Παρόμοιες επιδόσεις όμως έχει και η Στάμπαεκ αφού τις τελευταίες 5 αγωνιστικές τα 6 από τα 8 γκολ που δέχθηκε, σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Προτιμώ λοιπόν να ρισκάρω στο συγκεκριμένο στοίχημα από έναν αβέβαιο άσσο μιας και η Στάμπαεκ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι η Τρόμσο μετρά 5 νίκες στις τελευταίες 7 επισκέψεις της εκεί μέσα…

Στη Σουηδία τέλος, δεν υφίσταται παράγοντας – έδρα στο Έργκριτε – Γκάις καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται το ίδιο γήπεδο. Η Γκάις έχει πολύ καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια και δεν πρόκειται να την κοντράρω σε τιμές αουτσάιντερ. Αυτό πάντως που θα μπορούσαμε να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι είναι ότι σε αυτό το γήπεδο η Έργκριτε έχει 6 στα 6 under και η Γκάις 4 στα 5…

Καλή τύχη και η συνέχεια θα δοθεί στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: Το Seri είναι εδώ κάθε εβδομάδα!

Το συναρπαστικό Seri του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] διεξάγεται πλέον κάθε εβδομάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον κάνει το απόλυτο σερί να κερδίσει εντελώς δωρεάν* 10.000€!

To γνωρίσαμε μηνιαίο, πλέον όμως είναι εδώ κάθε εβδομάδα για περισσότερη διασκέδαση και περισσότερες ευκαιρίες! Ο λόγος για το Seri του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”], ένα παιχνίδι στο οποίο καλείσαι να προβλέψεις σωστά μία σειρά από καθημερινά διλήμματα που παρουσιάζονται σε δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις, με στόχο να αρχίσεις να χτίζεις ένα σερί επιτυχημένων προβλέψεων.

Όσο συνεχίζεις να απαντάς σωστά και να αυξάνεις το σερί σου, αυξάνεις και τις πιθανότητες να κερδίσεις τις 10.000€ κάθε εβδομάδα, οι οποίες θα έρθουν μετά από 25 Σερί σωστά διλήμματα, χωρίς να παρεμβληθεί λάθος απάντηση. Ωστόσο δεν κερδίζεις μόνο αν κάνεις το απόλυτο σερί καθώς υπάρχουν πολλά έπαθλα, ανάλογα με τη θέση σου με βάση το καλύτερό σου σερί!

Κατέβασε λοιπόν το Seri App, διάλεξε τα διλήμματα που θες μέσα από δεκάδες αθλήματα και διοργανώσεις και προσπάθησε να κάνεις το Σερί που θα σε οδηγήσει στις 10.000€.

Το mobile application του Seri είναι διαθέσιμο σε iOS και Android εδώ: stoiximan.gr/seri

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ