ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

Καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και… καλή Άνοιξη! Ημερολογιακά και… καιρικά μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στο χειμώνα, αλλά ο ερχομός της πρώτης μέρας του πρώτου μήνα της Άνοιξης, μας ανεβάζει έστω και λίγο την πεσμένη μας ψυχολογία.

Σήμερα θα φροντίσουμε να την ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο πετυχαίνοντας κάποια σημεία στο στοίχημα…

Ξεκινώντας από την Πρέμιερ, η Έβερτον που φέτος χτυπάει έξοδο στο Champions League, υποδέχεται την κάκιστη το τελευταίο διάστημα Σαουθάμπτον η οποία έρχεται από επτά ήττες και μια ισοπαλία. Η άμυνα των φιλοξενούμενων είναι απαράδεκτη και λογικά θα υποστούν ήττα από την ανεβασμένη ψυχολογικά Έβερτον μετά από το διπλό επί της Λίβερπουλ. Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι η πρόσφατη παράδοση είναι 10-5-0 υπέρ των γηπεδούχων…

Στα play off της Κύπρου, λογικά η Πάφος δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη Καρμιώτισσα. Οι φιλοξενούμενοι συμπλήρωσαν δέκα σερί ήττες, ενώ τις τελευταίες 15 αγωνιστικές κατάφεραν να πετύχουν μόνο μία νίκη.

Στη Δανία η Λίνγκμπι παραμένει βυθισμένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη σε 17 αγωνιστικές. Απόψε φιλοξενείται από τη Σοντερίσκε η οποία προσπαθεί να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα. Αν και το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει καλά, πιστεύω ότι απόψε μπορεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο.

Στην Πορτογαλία η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο στη Μπενφίκα αφού οι «Αετοί» τις τελευταίες επτά αγωνιστικές κατάφεραν να κερδίσουν μόνο τη Φαμαλικάο. Έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω στη βαθμολογία, αλλά απόψε θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν αντίπαλο τον οποίο κερδίζουν σχεδόν πάντα. Για την ακρίβεια έχουν αναμετρηθεί 29 φορές και η Μπενφίκα μετά 25 νίκες και 4 ισοπαλίες!

Θα κλείσουμε με έναν ακόμα άσσο από το πρωτάθλημα της Β Ολλανδίας. Η Μπρέντα που διεκδικεί άνοδο, παραμένει αήττητη επί 10 αγωνιστικές. Υποδέχεται τη ντεφορμέ Ος η οποία έρχεται από πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Ο εύλογος αυτός άσσος θα συνδυαστεί με το οver, μιας και η Ος δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα τελευταία.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Οι υψηλότερες αποδόσεις στην αγορά.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ