ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

Καλημέρα. Σήμερα στη Μπουντεσλίγκα υπάρχει μια εξαιρετική πρόσφατη παράδοση για τη Ντόρτμουντ, η οποία συμπλήρωσε 12 σερί νίκες απέναντι στη Γκλάντμπαχ! Οι εννιά από αυτές συνδυάστηκαν με το over. Δυστυχώς όμως το τελευταίο διάστημα η Ντόρτμουντ δεν τα πηγαίνει τόσο καλά οπότε δεν μπορώ να την εμπιστευτώ χωρίς… φόβο κόντρα σε έναν ισχυρό και φορμαρισμένο αντίπαλο, ο οποίος έχει υποστεί μόνο μία ήττα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές. Επειδή η Γκλάντμπαχ όμως φέρνει πολλές ισοπαλίες, σκεφτόμουν αυτή τη φορά να ρισκάρω στο ξερό Χ το οποίο ενδέχεται να αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Στη Β Ισπανίας, τόσο η Αλμπαθέτε όσο και η Σαραγόσα σκοράρουν με χαρακτηριστική δυσκολία. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που φέρνουν πολλά under. Η Αλμπαθέτε έρχεται από 8 στα 10 και η Σαραγόσα από 8 συνεχόμενα.

Σήμερα δεν βλέπω να αλλάζει κάτι, οπότε πάω στο under και στο Χ του ημιχρόνου.

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας η ουραγός Άρμπροουθ από την αρχή της σεζόν έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο την Έιρ. Η ομάδα αυτή έχει τη χειρότερη επίθεση με μόλις επτά γκολ ενεργητικό και απόψε υποδέχεται την ανώτερη και φορμαρισμένη Νταντί η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα στα τελευταία 10 παιχνίδια της. Η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενων και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί πληρώνοντας 2.00 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Στην Κροατία τα παλιά… μεγαλεία της Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ έχουν περάσει εδώ και καιρό. Η ιστορική αυτή ομάδα φέτος παλεύει για τη σωτηρία της, έχοντας σημειώσει μόλις μια νίκη τις τελευταίες 13 αγωνιστικές. Η Όσιγιεκ αντιθέτως, κάνει πρωταθλητισμό αφού έχει μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Έφτασε τις 10 νίκες σε 13 παιχνίδια και πιστεύω ότι για μία ακόμη φορά έχει προβάδισμα απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο.

Το Ρουμάνικο πρωτάθλημα δεν είναι από αυτά στα οποία σημειώνονται πολλά γκολ και η Κλιντσένι με την Ταργκοβίτσε φροντίζουν να μας το… υπενθυμίζουν συχνά αυτό. Η Ταργκόβιτσε έρχεται από 9 under σε 11 παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει 14 στα 17. Η δε Κλιντσένι έρχεται από 13 under σε 15 αγωνιστικές!

Στη Γαλλική Νασιονάλ η πρωτοπόρος Μπαστιά τα πηγαίνει πολύ καλά και μακριά από την Κορσική αφού έχει ήδη τέσσερα διπλά. Η ομάδα έχει βελτιωθεί αισθητά τελευταία και θεωρώ ότι είναι το φαβορί για τη νίκη απέναντι στη ντεφορμέ Μπουλόν που τις τελευταίες 15 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Σολέ. Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε επίσης ότι η Μπουλόν παραμένει η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη στην έδρα της. Το διπλό της Μπαστιά το βρίσκουμε στο πολύ καλό 2.80 στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Βιλεφράνς με τις τέσσερις διαδοχικές νίκες της. Απόψε φιλοξενεί τη μέτρια Ανεσί, η οποία έχει σημειώσει μόλις τρεις νίκες σε 17 αγωνιστικές. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και όντως οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Στη Β Ολλανδίας οδεύω προς… συνδυασμό άσσου με over στην αναμέτρηση της Τέλσταρ με τη Γιονγκ Άλκμααρ. Η Τέλσταρ προσπαθεί να διατηρηθεί εντός οκτάδας και είναι μια ομάδα που πετυχαίνει πολύ εύκολα το τέρμα. Η πορεία της Γιόνγκ Άλκμααρ αντιθέτως, δεν είναι καθόλου καλή, αφού μετρά 13 ήττες και τέσσερις μόνο νίκες μετά από 20 αγωνιστικές. Το προτεινόμενο over έγκειται στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε και η Αλαγκοάνο θα κυνηγήσει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να παραμένει εντός τετράδας ανόδου. Υποδέχεται τη βαθμολογικά αδιάφορη Μπραζιλ Ντε Πελότας και πιστεύω ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν σπάσει αυτός ο άσσος.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Μεγάλες προσφορές από την [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”] στους νέους εγγεγραμμένους. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στο λινκ της [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ