ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ Χ…

Καλημέρα. Πριν ξεκινήσουμε να ξεκαθαρίσω ότι το σημερινό πρόγραμμα δεν με ελκύει καθόλου… Υπάρχουν αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια στα οποία είναι δύσκολες οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις, ενώ από την άλλη μεριά η πλειονότητα των φαβορί συνοδεύεται από πολύ χαμηλές αποδόσεις.

Αλμερία ας πούμε, δεν θα έπαιζα, διότι η Αλκορκόν δεν χάνει μακριά από την έδρα της! Φέρνει πάρα πολλές ισοπαλίες και η Αλμερία δεν έχει την… καλύτερη έδρα του κόσμου. Οι δύο ομάδες πάντως έχουν παράδοση στα Χ καθώς ανεξαρτήτως έδρας τα 7 από τα 9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα!

Ούτε και τη Βαλένθια εμπιστεύομαι για διπλό διότι η ομάδα αποδυναμώνεται πάρα πολύ όταν φεύγει από την έδρα της. Έχει μόνο τρεις νίκες σε 14 παιχνίδια, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει δεχθεί 30 γκολ! Πρόκειται για τη δεύτερη χειρότερη επίθεση μετά από την Μαγιόρκα. Η Εϊμπάρ ψάχνει βαθμούς σωτηρίας και έχει και την παράδοση με το μέρος της αφού δεν χάνει από τη Βαλένθια τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πάντως δεν αποκλείω ένα ακόμα Χ, αφού από το τίποτα, καλός και ωφέλιμος είναι και ο ένας πόντος για τις δύο αυτές ομάδες…

Στην Κροατία η Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ έχει συλλέξει υπερδιπλάσιους βαθμούς από την Ίστρα και εδώ δικαιολογημένα η απόδοση κυμαίνεται σε σχετικά χαμηλά ποσοστά και επίπεδα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς η πρόσφατη και στις δύο έδρες είναι 6-2-0 υπέρ τους…

Στη Νορβηγία τέλος, θεωρώ ότι η Ρόζενμποργκ εύκολα ή δύσκολα θα καταβάλει την αντίσταση της Μπόντο Γκλιμτ και θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι δύο ομάδες διατηρούν φιλικές σχέσεις και η Ρόζενμποργκ υπερέχει τόσο σε φανέλα όσο και σε ρόστερ. (ικανοποιητικός ο διπλασιασμός στην SPORTINGBET.GR)

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ