ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Στη Β Ιταλίας, καμία από τις δύο δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά επειδή η Φροζινόνε διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ, είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα ανακάμψει. Για αυτό και θα της δώσω προβάδισμα στο αποψινό ματς με την αποδυναμωμένη Βενέτσια.

Για το αποψινό βελγικό, το μόνο που έχω να παραθέσω είναι ένα στατιστικό στοιχείο, που θέλει την Κορτράικ με τη Μαλίν, να μετρούν δέκα συνεχόμενα no goal στα μεταξύ τους παιχνίδια. Συμπληρωματικά να αναφέρω ότι οι δύο αυτές ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις.

Έχετε δει παιχνίδια της ΦΚ Τζουνιορς στη Β Αυστρίας; Την προηγούμενη αγωνιστική έφαγε πέντε γκολ από τη Λιντς, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε κερδίσει με το… εξωφρεινό 8-5(!) την Αούστρια Λουστενάου! Το σπάνιο και αξιοσημείωτο όμως είναι, ότι σε αυτό το ματς, σημειώθηκαν συνολικά εννέα γκολ, μέσα σε ένα διάστημα 37 λεπτών! Κάθε τέσσερα λεπτά δηλαδή, έμπαινε γκολ στο 2ο ημίχρονο! Με την ανώτερη Ριντ δεν έχει τύχη αυτή η ομάδα και με τον τρόπο που παίζει, δεν γίνεται να μην συνδυάσω τον άσσο με το over… (Αξιοπρεπές το 1.90 από τη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Ο φαβοριτισμός της Αούστρια Λουστενάου, από πού ακριβώς… είπαμε ότι προέκυψε; Θυμίζω ότι τις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές υπέστη τρεις ήττες, ενώ έφερε και μία ισοπαλία με την Κλάγκενφουρτ. Το ίδιο αυτό διάστημα, η Λιντς πέτυχε τρεις νίκες. Καμία έκπληξη λοιπόν, αν σπάσει αυτός ο σχετικά χαμηλός σε απόδοση άσσος…

Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Τσέρνο Μόρε και της Μπότεφ στη Βουλγαρία, έληξαν χωρίς νικητή. Εν τω μεταξύ, φέτος η Τσερνό Μόρε φέρνει συνεχώς ισοπαλίες. (Πέντε Χ στα επτά πιο πρόσφατα). Από τη στιγμή λοιπόν που η παράδοση αλλά και οι φετινές επιδόσεις των γηπεδούχων, μας οδηγούν προς την ισοπαλία, δε θα διστάσω να ποντάρω ένα μικρό ποσό στη συγκεκριμένη ισοπαλία…

Στην Κολομβία, η Ντεπόρτες Τολίμα (φωτό) έφτασε στις εννέα νίκες και τις τρεις ισοπαλίες στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια, με αντίπαλο τη Λα Εκιδάδ. Η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ οι εκτός έδρας επιδόσεις της Λα Εκιδάδ είναι κάκιστες. (0-1-4) Κάτι μου λέει λοιπόν, ότι η ευνοϊκή παράδοση για την Τολίμα, θα συνεχιστεί…

Στη Β Γαλλίας, η Βαλενσιέν με τη Νιόρ έχουν και οι δύο από έξι στα επτά under μέχρι τώρα και επειδή αρέσκονται στο αμυντικό ποδόσφαιρο, επιλέγω τόσο το προσφιλές τους underόσο και το Χ (0-0) του ημιχρόνου, που πληρώνει πολύ καλά (2.55) στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Γερμανία η Σάλκε έχει βρει τον τρόπο να κερδίσει συνεχώς τα τελευταία χρόνια τη Μάιντζ. Πιο συγκεκριμένα, έφτασε στις πέντε σερί νίκες. Πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξει και φέτος, διότι η άμυνα των φιλοξενούμενων είναι εξαιρετικά ευάλωτη. Η απόδοση του άσσου γνωρίζει πτώση από προχθές και ελπίζω να πληρωθούν οι χιλιάδες παίκτες που τον επέλεξαν… (1.70 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στη Σουηδία, δεν βλέπω έκπληξη στο Σούντσβαλ – Τζουργκάρντεν. Θα αναμετρηθούν ο ουραγός με τον πρώτο, που έχουν 37 ολόκληρους βαθμούς διαφορά! Η Σούντσβαλ μετά μόνο δύο νίκες σε 23 αγωνιστικές και η τελευταία της επιτυχία στο πρωτάθλημα, σημειώθηκε στις 29 Απριλίου! Ακολούθησαν 17 αγωνιστικές από εκείνη τη μέρα! Η Τζουργκάρντεν από την άλλη μεριά συμπλήρωσε επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Επτά νίκες δεν πρόκειται να κάνει η Σούντσβαλ όχι μόνο φέτος, αλλά και τις επόμενες… δύο σεζόν!

Στη Ρωσία, υπάρχει ένα προηγούμενο σε ματς ανάμεσα στην Ούφα και τη Σπαρτάκ Μόσχας. Μπορείτε να το πληροφορηθείτε κλικάροντας στη στήλη «Δεν Ξεχνώ». Αυτό μόνο έχω να πω, καθώς και ότι υποχωρεί στους περισσότερους μπουκ η απόδοση του διπλού της ομάδας της Μόσχας. (2.20 αυτή τη στιγμή στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Για το πορτογαλικό (Φερέιρα – Άβες) πραγματικά δεν έχω άποψη, αλλά οφείλω να ενημερώσω ότι η απόδοση του άσσου, πέφτει κυριολεκτικά παντού! Δεν είμαι σε θέση – προς το παρόν – να ξέρω αν οι μπουκ γνωρίζουν κάτι που εγώ αγνοώ, αλλά αν το… μάθω, θα ενημερώσω πάραυτα στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”], όπως άλλωστε το πράττουμε κάθε μέρα…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ