ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΤΛΟ Η ΣΕΒΙΛΛΗ

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και Χριστός Ανέστη. Όπως η ζωή έτσι και το… στοίχημα συνεχίζεται και ειδικά τώρα που τα ματς φτάνουν στο φινάλε τους, το ενδιαφέρον είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Σήμερα έχει παιχτεί πολύ μια τριάδα την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Θα ξεκινήσουμε με τον άσσο της Τορίνο στην Ιταλία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα φιλοξενούν την ουσιαστικά υποβιβασμένη Πάρμα η οποία απέχει 11 βαθμούς από τη σωτηρία της. Η Πάρμα μετρά μόλις τρεις νίκες σε 33 αγωνιστικές και με τέτοιες επιδόσεις δεν μπορείς να σταθείς σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως είναι το Καμπιονάτο.

Το δεύτερο σημείο που έχει παιχτεί πολύ, είναι ο άσσος της Σεβίλλης. Ο βασικός στόχος που είναι η έξοδος  στο Champions League επετεύχθη, αλλά με τις μαζικές γκέλες των τριών πρωτοπόρων, έχει βλέψεις ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου αν και εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς έως το φινάλε.

Για μένα στην Ισπανία το τοπίο θα ξεκαθαρίσει την επόμενη αγωνιστική όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο και η Ρεάλ τη Σεβίλλη. Επειδή όμως οι Μαδριλένοι έχουν και το Champions League στη μέση, αυτό είναι κάτι που αβαντάρει τη Σεβίλλη η οποία έχει ούτως ή άλλως 10 διπλά στο ενεργητικό της.

Τι θέλω να πω με αυτό; Πως αν η Σεβίλλη κερδίσει απόψε τη Μπιλμπάο και την επόμενη αγωνιστική πάρει κανένα διπλό στη Μαδρίτη, τότε σε περίπτωση που η Μπαρτσελόνα νικήσει την Ατλέτικο, η Σεβίλλη θα τεθεί σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου.

Επαναλαμβάνω όμως ότι βασική προϋπόθεση είναι η νίκη και μόνο η νίκη απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Μπιλμπάο, η οποία όμως αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι παρά το ότι βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, μετρά τα λιγότερα (2) διπλά στο πρωτάθλημα. Αρωγός των γηπεδούχων η καλή πρόσφατη παράδοση η οποία ενδέχεται να συνεχιστεί.

Η τριάδα κλείνει με τον άσσο της Φενέρ στην Τουρκία. Την επόμενη αγωνιστική η πρωτοπόρος Μπεσίκτας παίζει εκτός έδρας με τη Γαλατά, οπότε αν η Φενέρ χάσει απόψε τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου μέσα στο σπίτι της από την Ερζουρούμ, τότε… χαλάλι της. Βέβαια δεν αγνοώ το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ επικίνδυνοι εκτός καθώς και ότι σκοράρουν εύκολα.

Το… «brand name» της Τουρκίας όμως είναι η Φενέρ και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, με το καλό ή το κακό (δεν αποκλείω το δεύτερο ενδεχόμενο), η ομάδα της Πόλης θα επικρατήσει.

Η τριάδα αυτή αποδίδει 3.60 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] η οποία έχει αρκετά υψηλές αποδόσεις.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στη Β Γερμανίας η Φορτούνα Ντίσελντορφ διεκδικεί με αρκετές πιθανότητες την τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Διαθέτει ισχυρή έδρα και παραγωγική επίθεση. Η Καρλσρούη από την άλλη μεριά, έχει ξεμείνει από στόχους και το σημερινό ματς είναι το 4ο που δίνει σε ένα διάστημα 10 ημερών! Καθαρά και μόνο βάσει κινήτρου, θα … συζητήσουμε τον άσσο της Φορτούνα, αν και το πιθανότερο είναι τελικά να τον αφήσω για το live. Η Καρλσρούη πάντως είναι μια ομάδα που συνηθίζει να ξεκινά πολύ καλά και δυνατά, στην πορεία όμως η απόδοσή της πέφτει, διότι οι παίκτες της προφανώς κουράζονται.

Στην Γ Γαλλίας οι «μνηστήρες» της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου είναι αρκετοί. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και η Ρεντ Σταρ η οποία σήμερα υποδέχεται την αδιάφορη Κεβιγί που ανέβηκε και μαθηματικά κατηγορία. Σίγουρα είναι ντέρμπι, αλλά από τη στιγμή που το κίνητρο το έχουν μόνο οι γηπεδούχοι, μόλις βρήκαμε ένα ακόμη παιχνίδι που θα το παρακολουθήσουμε στο live.

Στην Τουρκία το Μπασακσεχίρ – Ανκαραγκούτσου αποτελεί ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία. Προσωπικά πάντως δεν μπορώ να δεχθώ ότι οι περσινοί πρωταθλητές θα υποβιβαστούν… Η Ανκαραγκούτσου άλλωστε είναι η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. Η άμυνά της είναι κακή και θέλω να πιστεύω ότι η Μπασακσεχίρ θα βρει τον τρόπο να επικρατήσει.

Στην Σουηδία προσωπικά δεν θα συμφωνήσω με τον φαβοριτισμό της Μιάλμπι η οποία δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη φέτος. Η Ντέγκερφορς είναι ανεβασμένη ψυχολογικά μετά από την εκτός έδρας τριάρα επί της Γκέτεμποργκ. Κάτι άλλο σημαντικό δεν βλέπω προς το παρόν. Θα παραμείνουμε κυρίως στην πρώτη τριάδα και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ