ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ…

Καλημέρα. Μια από τις μεγάλες ομάδες της Λευκορωσίας είναι η Σόλιγκορσκ η οποία σήμερα στις 19.00 ώρα Ελλάδας φιλοξενείται από την υποδεέστερη Γκοροντέγια. Από το 2014 που οι δύο ομάδες άρχισαν να βρίσκονται αντιμέτωπες, η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ δεν έχει χάσει σε κανένα παιχνίδι. Για την ακρίβεια, ανεξαρτήτως έδρας έχει επτά νίκες και δύο ισοπαλίες και έχει δεχθεί γκολ μόνο σε μία αναμέτρηση! Θα πάω με την παράδοση και θα ποντάρω στον συνδυασμό του διπλού με το no – goal.

Η Μπρεστ έχει και αυτή την παράδοση με το μέρος της, καθώς στις τελευταίες 12 αναμετρήσεις με αντίπαλο τη Σλουτσκ έχει υποστεί μόνο μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι θα επικρατήσουν. Επειδή όμως η Σλουτσκ είναι μια ομάδα που συνηθίζει να παίζει επιθετικά, εδώ θα συνδυάσω το διπλό με το over.

Το ίδιο ακριβώς θα πράξω και στην αναμέτρηση της Σλάβια Μοζίρ με τη Μπάτε Μπορίσοφ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν την καλύτερη ομάδα στη Λευκορωσία και σχεδόν κάθε χρόνο κερδίζουν δια… περιπάτου τους αντιπάλους τους. Μέτρησα την παράδοση των τελευταίων ετών και βρήκα 19 νίκες σε 23 αναμετρήσεις! Θέλετε και μερικά από τα σκορ; 4-0, 5-0, 6-0, 6-1, 7-0 κλπ.

Ουσιαστικά λοιπόν κρατάμε τα τρία διπλά των φαβορί στη Λευκορωσία, απλά το πρώτο θα το συνδυάσουμε με το no goal και τα υπόλοιπα με το over.

Σκέφτομαι το… καρέ του δύο στην τοπική αναμέτρηση του Μινσκ ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Ντιναμό. Το… αφεντικό της πόλης όμως είναι η Ντιναμό η οποία συμπλήρωσε 13 νίκες και 5 ισοπαλίες στα 18 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια! Μόνο και μόνο για αυτήν την εξαιρετική παράδοση θεωρώ ότι αξίζει να ρισκάρουμε στο διπλό που πληρώνει 2.30 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Στη Νικαράγουα τέλος διεξάγεται το ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα στη Μανάγκουα και την Ντιριάνχεν και εδώ τα πάντα είναι ανοιχτά. Υπενθυμίζω ότι όλα τα ματς στην Νικαράγουα πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία θεατών, οπότε ουσιαστικά δεν υφίσταται ο παράγοντας έδρας. Η Ντιριάνχεν διαθέτει την καλύτερη άμυνα καθώς έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε 11 αγωνιστικές. Στα αξιοσημείωτα ότι μετρά 7 συνεχόμενα under. Αναμένεται ένα αμφίρροπο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν εύκολα και γι΄αυτό το λόγο θα ποντάρω στο under και το Χ του ημιχρόνου στα οποία ούτως ή άλλως έχει αδυναμία η φιλοξενούμενη ομάδα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ποδόσφαιρο, τένις, ιπποδρομίες και άλλα σπορ γίνονται… virtual!

Μπορεί οι αθλητικές διοργανώσεις να βρίσκονται σε… παύση ελέω κορωνοϊού, ωστόσο στα εικονικά σπορ, η δράση δεν σταματά ποτέ. Μπορείτε να βρείτε μια πλειάδα από επιλογές σε διοργανώσεις και αθλήματα. Πρωταθλήματα και Κύπελλα ποδοσφαίρου, Ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, In – Play τένις, αγώνες μοτοσυκλέτας και Ιπποδρομίες με αμαξίδια είναι διαθέσιμα κάθε ώρα της ημέρας και με συναρπαστικά γραφικά που θυμίζουν περισσότερο εξελιγμένο video game.

Virtual Sports και ατμόσφαιρα που καθηλώνει στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]  |21+

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ