ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Ξεκινάμε με το ελληνικό πρωτάθλημα όπου για μία ακόμη εβδομάδα βλέπω πολλά Χ ημιχρόνων. Αυτή τη φορά δεν θα μπω σε ανάλυση στατιστικών στοιχείων, διότι αφενός δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και αφετέρου θα κινδυνεύσω να γίνω κουραστικός… Τυγχάνει όμως όλες οι ομάδες που παίζουν σήμερα, να συνηθίζουν είτε να πετυχαίνουν, είτε να δέχονται περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Από το να διεκδικήσω τις πολύ χαμηλές αποδόσεις των φαβορί, προτιμώ να ποντάρω στα λίγα τέρματα…

Στη Β Γερμανίας η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που παραμένει αήττητη, είναι η Ουνιόν Βερολίνου. Αυτό το οφείλει στην εξαιρετική της άμυνα η οποία έχει δεχθεί μόλις 11 τέρματα. Σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη μοναδική ομάδα σε όλη τη Γερμανία που δεν έχει πετύχει ούτε μία νίκη μέσα στο γήπεδό της! Πρόκειται για το Μαγδεμβούργο που έχει… μηδέν νίκες σε οκτώ αγωνιστικές. (2.25 το διπλό στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Γ Γερμανίας η Ουντερχάκινγκ (φωτό) βρίσκεται σε… ξέφρενη κατάσταση καθώς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές έβαλε έξι γκολ στη Φορτούνα και από πέντε στην Ιένα και την Καϊζερσλάουτερν! Ακόμα δεν έχει υποστεί ήττα μακριά από την έδρα της, ενώ – εννοείται- ότι διαθέτει και την παραγωγικότερη επίθεση στην κατηγορία. Σήμερα φιλοξενείται από τη Λόττε που έχει τη χειρότερη εντός έδρας επίθεση με έξι γκολ σε οκτώ παιχνίδια. Όσα δηλαδή… έβαλε η Ουντερχάκινγκ στη Φορτούνα. (2.25 το διπλό στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Αυστρία η Αούστρια ξαναπήρε τα πάνω της με τις δύο κολλητές νίκες και σήμερα αγωνίζεται σε μία έδρα από την οποία συνήθως περνά κερδοφόρα. Κόντρα στη Μάτερσμπουργκ συμπλήρωσε πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 2-19! Είμαι ανάμεσα στο διπλό και το over και μάλλον θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή…

Στο Χάρτμπεργκ – Βάκερ Ίνσμπουργκ επιλέγω τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό επειδή η Βάκερ έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε πρώτο ημίχρονο στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές…

Στην Ιταλία πριν δύο μέρες απολύθηκε ο Γιούριτς από τη Τζένοα και πιστεύω ότι αυτή η αλλαγή θα συμβάλλει στην άμεση βελτίωση της ομάδας από τη Γένοβα, που πλέον κινδυνεύει με υποβιβασμό. Την επόμενη εβδομάδα έχει το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρόμα και έτσι, το αποψινό ματς με τη ΣΠΑΛ αποκτά χαρακτήρα πρόωρου τελικού. Η ΣΠΑΛ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ουραγό Κιέβο και μπορεί να βρει εκεί τους βαθμούς που χρειάζεται… (2.00 ο άσσος την [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”])

Από την Ελβετία θα κρατήσω  μόνο το over στο Λουγκάνο – Σιόν. Αυτό διότι οι δύο αυτές ομάδες μετρούν τα περισσότερα (12) over στην κατηγορία.

Στη Β Ισπανίας οι μπουκ εξακολουθούν να υποτιμούν την Σπόρτινγκ Χιχόν που από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Χοσέ Αλμπέρτο παρουσιάζει θεαματική βελτίωση. Σήμερα φιλοξενείται από τη μετριότατη έως τώρα Έλτσε η οποία μετρά μόλις τρεις νίκες σε 16 αγωνιστικές. Το διπλό χωρίς να μετρά η ισοπαλία το βρίσκουμε σε καλές αποδόσεις. (3.35 στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Ολλανδία θα συνδυάσω το διπλό με το over στον αγώνα της ουραγού Μπρέντα με τη Φίτεσε. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα και στα τελευταία τρία ματς δέχθηκαν συνολικά 10 γκολ. Η Φίτεσε είναι μια φύσει επιθετική ομάδα και μπορεί να σκοράρει πάνω από δύο φορές.

Στη Ρωσία, λογικά η φορμαρισμένη Κράσνονταρ θα κερδίσει την Ούφα αλλά εδώ η απόδοση δεν συμφέρει. Προτιμώ να ρισκάρω στο Χ του ημιχρόνου, ή στα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της Ντιναμό Μόσχας με την Ουράλ. Η Ντιναμό βλέπετε, δεν σημειώνει γκολ σε πρώτο ημίχρονο για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια! (2.25 το 0-0 του ημιχρόνου στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Στο Βέλγιο η Άντερλεχτ έχει επιστροφές βασικών παικτών και έτσι είναι σε θέση να διατηρήσει την ισχυρή παράδοση απέναντι στη Σαρλερουά που αποδυναμώνεται μακριά από το γήπεδό της. Και η Γάνδη είναι το φαβορί απέναντι στην Έουπεν, αλλά εδώ λόγω χαμηλής απόδοσης, αναγκαστικά θα συνδυάσω τον άσσο με το over. (2.05 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]). Η Γάνδη διαθέτει πολύ καλή επιθετική γραμμή και η Έουπεν διατηρεί τη δεύτερη χειρότερη άμυνα μετά από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Πολύ καλή παράδοση έχει στην Πορτογαλία η Γκιμαράες κόντρα στη Ρίο Άβε (Δείτε προϊστορίες). Η ομάδα του Λουίς Κάστρο συμπλήρωσε έξι ματς χωρίς ήττα και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει αυτό το αήττητο σερί της. Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Κάστρο γνωρίζει πολύ καλά τη Ρίο Άβε αφού δούλεψε εκεί πριν από δύο χρόνια…

Στη Δανία τέλος, η φορμαρισμένη Μπρόντμπι έχει τη δυνατότητα να περάσει νικηφόρα και από την έδρα της νεοφώτιστης Βέιλε. Οι γηπεδούχοι δέχονται εύκολα το τέρμα και γι΄αυτό το λόγο εκτός από το διπλό μπορούμε να δούμε και το over.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. (2.50 – 3.10 – 3.55)

Μετά από αρκετές αναβολές επιτέλους θα διεξαχθεί στην Μαδρίτη ο δεύτερος μεγάλος τελικός για το Κόπα Λιμπερταδόρες. (έναρξη στις 21.30).

Ο αγώνας προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα* από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

*αφορά στην επιλογή ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ πριν την έναρξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ