ΜΕ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΤΗ ΦΟΡΜΑ…

Καλημέρα. Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε σχεδόν καθόλου με την Αγγλία λόγω της διεξαγωγής του κυπέλλου, τα παιχνίδια του οποίου δεν τα κοίταξα καν! Από την Πρέμιερ αν στηριχτούμε στις πρόσφατες επιδόσεις των ομάδων, τότε το προβάδισμα στο λονδρέζικο ντέρμπι της Κρίσταλ Πάλας με την Τότεναμ το έχουν σίγουρα οι φιλοξενούμενοι. Στις τελευταίες έξι αγωνιστικές βλέπετε, η Κρίσταλ Πάλας δεν έκανε νίκη, ενώ η Τότεναμ σημείωσε πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Η Πάλας δεν έχει ακόμα νίκη εντός, ενώ από το 2013 που επέστρεψε στην Πρέμιερ ηττήθηκε στα 4 από τα 5 ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Από την Τσάμπιονσιπ θα επέλεγα μόνο τον άσσο της φορμαρισμένης Νόργουιτς που με τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες της σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Υποδέχεται τη μετριότατη Μίλγουολ που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (0-2-6). (1.75 ο άσσος στο [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”])

Στα… δικά μας βλέπω πιθανή ισοπαλία στη Λάρισα, καθώς θεωρώ ότι η ΑΕΛ με τον ΠΑΣ είναι δύο ισοδύναμες ομάδες. Καμία από τις δύο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ίσως με τον ένα πόντο συμβιβαστούν. Τα δύο τελευταία χρόνια πάντως που βρέθηκαν πάλι στην ίδια κατηγορία, έφεραν ισοπαλίες με σκορ 1-1…

Μιας και αναφέρθηκα σε ισοπαλίες θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι στη Σκωτία η Ινβερνές συμπλήρωσε επτά σερί Χ!

Στην ίδια κατηγορία της Τσάμπιονσιπ διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα στη Ρος Κάουντι και τη Νταντί Γιουν. Οι αποδόσεις αδικούν κατάφωρα την Νταντί που είναι ο σύλλογος με τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία (4-1-1). Δεν νομίζω δηλαδή ότι θα αποτελέσει έκπληξη αν απόψε η ομάδα του Ρόμπι Νίλσον αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από τη Ρος Κάουντι.

Η Πίτερχεντ που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα σε ολόκληρη τη Σκωτία, μακριά από την έδρα της μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 16-4! Μιλάμε για εξαιρετικές επιδόσεις που οδηγούν σε ρεκόρ. Η Κουίνς Παρκ αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο απόγευμα… (1.75 το διπλό στην [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στην Αυστρία η Βάκερ εξακολουθεί να μας πληρώνει με τα περισσότερα γκολ του δευτέρου ημιχρόνου. Θυμίζω ότι συμπλήρωσε πέντε σερί 0-0 ημίχρονο και για μια ακόμη φορά θα την εμπιστευτώ στο συγκεκριμένο στοίχημα.

Στη Γερμανία η νεοφώτιστη Φορτούνα φαίνεται ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της μεγάλης κατηγορίας. Η ομάδα του Ντίσελντορφ τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο καθώς πλέον συμπλήρωσε έξι συνεχόμενες νίκες με συντελεστή τερμάτων 2-20! Στην κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται δεν μπορώ να μην δώσω προβάδισμα στην ανώτερη και εμπειρότερη Χέρτα.

Γενικότερα σήμερα έχω αποφασίσει είτε να ποντάρω στις φορμαρισμένες, είτε να κοντράρω τις ντεφορμέ ομάδες των πρωταθλημάτων. Μια από αυτές που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία είναι και το Αμβούργο που έχει να χάσει από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Απόψε παίζει με τη μέτρια Άουε και μπορεί να προσθέσει τρεις ακόμα βαθμούς στο ενεργητικό του για να παραμείνει στην κορυφή. (2.00 το διπλό στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος της Γ κατηγορίας παραμένει η πρωτοπόρος Όσναμπρικ που δεν έχει υποστεί ακόμα ήττα μακριά από το γήπεδό της. Απόψε φιλοξενείται από τη μετριότατη Άαλεν η οποία μετρά τις περισσότερες (5) εντός έδρας ήττες στην κατηγορία. Το διπλό πληρώνει 2.40 στη [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”]

Βάσει φόρμας προκύπτει και το διπλό της Καρλσρούης (φωτό) που έχει μόνο μία ήττα σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια και την καλύτερη άμυνα. Παίζει με τη ντεφορμέ Μέπεν που έρχεται από τρεις σερί ήττες. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση και λογικά θα… παραμείνει εκεί.

Στην Ελβετία η φόρμα και η παράδοση δείχνουν Βασιλεία. Πολύ πιθανή είναι και η νίκη της Ζυρίχης που παραμένει η μοναδική χωρίς εντός έδρας ήττα. Υποδέχεται τη Σιόν η οποία έχει δεχθεί τα περισσότερα (16) εκτός έδρας τέρματα.

Στο Λουγκάνο – Λουκέρνη επιλέγω το over διότι οι δύο αυτές ομάδες φέρνουν συνέχεις over φέτος.

Στην Ιταλία η Τζένοα τα πηγαίνει χειρότερα με τον Γιούριτς στον πάγκο της, αφού ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη. Η καρέκλα του τρίζει επικίνδυνα και προσωπικά το θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει άμεση αντικατάστασή του. Η φορμαρισμένη Νάπολι που διατηρεί την παραγωγικότερη επίθεση, το πιθανότερο είναι να φύγει με το διπλό από τη Γένοβα.

Στη Γαλλία η φόρμα των δύο αντιπάλων δείχνει διπλό στην αναμέτρηση της Ανζέ με τη Μονπελιέ. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από ένα μεγάλο σερί θετικών αποτελεσμάτων και οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις τρεις νίκες σε 12 παιχνίδια. Μέχρι στιγμής η Μονπελιέ έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από την Ανζέ και το διπλό κυκλοφορεί σε καλές αποδόσεις. (2.65 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στο Βέλγιο έχει στηθεί … χορός λανθασμένων αποδόσεων. Το 1.55 της Ζούλτε Βάρεγκεμ για παράδειγμα αποτελεί μια εσφαλμένη απόδοση καθώς μιλάμε για την ουραγό του πρωταθλήματος που διαθέτει με τεράστια διαφορά από τη δεύτερη τη χειρότερη άμυνα. Υποδέχεται τη Λόκερεν η οποία διατηρεί ένα αήττητο τριών αγωνιστικών. Σημειώστε ότι για τη Ζούλτε είναι τιμωρημένος ο πρώτος της σκόρερ ο Χαρμπαουί ο οποίος έχει πετύχει επτά τέρματα.

Ούτε και η Σερκλ Μπριζ όμως αξίζει το 1.80 διότι φέτος πραγματοποιεί πολύ μέτριες εμφανίσεις. Η Μπέβερεν δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και σας θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική ζόρισε πολύ την Άντερλεχτ στο 1-2. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε πάρει ισοπαλία μέσα στο Μπριζ από την Κλαμπ Μπριζ με 1-1.

Η τελευταία (Κλαμπ Μπριζ) ανέβηκε ψυχολογικά μετά το… επικό 0-4 μέσα στη Γαλλία επί της Μονακό για το Europa League. Η μεγάλη αυτή επιτυχία μπορεί να έχει και συνέχεια στον αποψινό αγώνα με τη μέτρια Σαρλερουά που δέχεται εύκολα το τέρμα. Η όποια κούραση των φιλοξενούμενων θεωρώ ότι θα υπερκεραστεί από τον ενθουσιασμό των παικτών της…

Στην Τουρκία έχουμε κάνει μια πρόβλεψη από την αρχή της σεζόν ότι φέτος η Μπασακσεχίρ θα κατακτήσει τον τίτλο. Ήδη προηγείται με τέσσερις βαθμούς από την 2η Γαλατά και αποτελεί τη μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που έχει σταθερή απόδοση. Βασικό και κύριο όπλο της παραμένει η άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μόλις τέσσερις γκολ σε 11 παιχνίδια! Σήμερα παίζει εκτός με την ουραγό Ρίζεσπορ και οφείλω να ομολογήσω πως δεν βλέπω έκπληξη. (1.75 το διπλό στο  [eafl id=”16015″ name=”PAMESTOIXIMA.GR” text=”PAMESTOIXIMA.GR”].)

Στο Κόνιασπορ – Ανκαραγκούτσου αντιθέτως, την… βλέπω, διότι το 1.75 είναι πολύ χαμηλό για μια ομάδα που έχει μόλις μια νίκη και αυτήν προ… αμνημονεύτων αγωνιστικών μέσα στην έδρα της. Η Ανκαραγκούτσου αντιθέτως, είναι πολύ φορμαρισμένη και έχει ήδη τρία διπλά στο ενεργητικό της. Το τελευταίο την 28η Οκτωβρίου ήταν το 1-3 επί της Φενέρ…

Σήμερα στις 17.00 ώρα Ελλάδας ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β Σουηδίας και αναδημοσιεύω το σχετικό απόσπασμα που έγραψα στην χθεσινή KING BET.

«Στη Β Σουηδίας δεν υπάρχει καμία… αγωνία στην κορυφή, καθώς ήδη ξέρουμε τις δύο ομάδες που προβιβάζονται (Χέλσινγκμποργκ και Φάλκενμπεργκ), όπως επίσης και την τρίτη που θα δοκιμάσει την τύχη της στα μπαράζ ανόδου. (ΑΦΚ). Η Γκέφλε με τη Λαντσκρόνα υποβιβάστηκαν οριστικά και το μόνο που απομένει να δούμε είναι ποιες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσω των μπαράζ.

Η Βάρμπεργκς θα είναι σίγουρα μία από αυτές, επειδή υστερεί στην ισοβαθμία με την Γκάις. Καλείται να καλύψει μία διαφορά έξι τερμάτων και εννοείται ότι αυτό δεν μπορεί να συμβεί απέναντι στην πρωτοπόρο Χέλσινγκμποργκ… Από εκεί και πέρα όμως, γίνεται ένας μικρός χαμός, αφού βρίσκουμε τέσσερις ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Πρόκειται για τις  Φρέι (34), Νόρμπι (33), Γκάις (32), Βάρναμο (32). Η Φρέι με τη Βάρναμο κοντράρονται μεταξύ τους, οπότε απλά… αίμα και άμμος! Εξαιρετικά δύσκολο είναι το έργο της Γκάις, καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας με την 2η Φάλκενμπεργκ. Όσο για τη Νόρμπι, αυτή μπορεί να μην χρειαστεί καν, τον βαθμό σε περίπτωση που την ίδια ώρα χάνει μία εκ των Γκάις ή Βάρναμο. Παίζει πάντως εκτός έδρας με την αδιάφορη Γιόνσεπινγκ και εάν και εφόσον τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν είναι τα… επιθυμητά για την ίδια, δεν αποκλείω να φύγει με το διπλό μέσα από μία μέτρια έδρα. Προσωπικά πάντως, είμαι διατεθειμένος να ρισκάρω στο Χ, διότι είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν πρόκειται να νικήσουν και η Γκάις και η Βάρναμο…»

Στην Ρουμανία η Άστρα φιλοξενεί την προτελευταία Ιάσι που συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενες ήττες. Οι φιλοξενούμενοι σχεδόν… εξαφανίζονται όταν απομακρύνονται από την έδρα τους και λογικά οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στις νίκες. Το τελευταίο διάστημα η Άστρα έχει κάνει «κοιλιά» και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς απομακρύνθηκε εννέα βαθμούς από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στη Β Βραζιλίας απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η ισοπαλία φαντάζει βολική στον αγώνα της Κρισιούμα με την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν από 42 και 41 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 37. Ήδη η απόδοση του Χ γνωρίζει πτώση…

Αν το εξετάσουμε βάσει φόρμας και κινήτρου, τότε η Λοντρίνα έχει το προβάδισμα στο εκτός έδρας ματς με την αδιάφορη Οέστε. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν άνοδο καθώς απέχουν μόλις τρεις πόντους από την πρώτη τετράδα και τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές έκαναν 7 νίκες και τρεις ισοπαλίες!

Η Γκουαρανί εκτός από αδιάφορη είναι και επιρρεπής στις εντός έδρας γκέλες. Σήμερα υποδέχεται την Παϊσαντού που μόνο με νίκη θα εξακολουθήσει να διατηρεί ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Το 1.75 του άσσου το θεωρώ επίφοβο και την αναμέτρηση αυτή την έχω συμπεριλάβει σε αυτές που θεωρώ ότι μπορεί να γίνει η  έκπληξη.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ