ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από την Ισπανία, αν και απομένουν αρκετές αγωνιστικές έως το φινάλε, η Λεβάντε δείχνει να έχει ξεμείνει από στόχους. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιθέτως, δίνει σκληρή μάχη για την έξοδο στο Champions League και τα πάντα θα κριθούν από κάτι ματς σαν το αποψινό… Οι Μαδριλένοι πάντως είναι ανώτεροι και τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνουν πολύ καλά κόντρα στη Λεβάντε. Προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – διπλό τελικό.

Στην Πρέμιερ η Λέστερ που για μια ακόμη σεζόν πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία, υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της, την συγκριτικά αδύναμη Μπράιτον που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η Μπράιτον όποιον και να είχε αντίπαλο, πάντα στοχεύει στο Χ. Τώρα όμως θα έχει απέναντί της μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές στην Αγγλία και το έργο της δεν θα είναι εύκολο. Η Λέστερ είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο και πιστεύω ότι το ίδιο θα πράξει και απόψε…

Βάσει κινήτρου θα κινηθώ και στην Γ Γερμανίας αφού η Χάνσα Ροστοκ δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών αν επιθυμεί να ανέβει κατηγορία. Από τότε που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα τα πηγαίνει περίφημα και σήμερα φιλοξενεί μια Καϊζερσλάουτερν που αρχίζει να… χάνει το ενδιαφέρον της για το πρωτάθλημα. Πέρσι η Χάνσα Ρόστοκ είχε κερδίσει με 4-1 και φέτος μου αρκεί έστω ένα γκολ… Η απόδοση αυτή του άσσου γνωρίζει σημαντική πτώση σχεδόν σε όλους τους μπουκ.

Από τις διεκδικήτριες της ανόδου είναι και η Ντούισμπουργκ η οποία σήμερα φιλοξενείται από την σαφώς υποδεέστερη Βικτόρια Κολωνίας. Το διπλό έχει πονταριστεί και αυτό είναι κάτι που λίγο – πολύ αναμενόταν. Απλά επειδή η Ντούισμπουργκ δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτική μακριά από την έδρα της, σκέφτομαι το ματς να το αφήσω για το live και να ποντάρω στο διπλό, μόνο αν διακρίνω ότι όντως οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή βραδιά…

Στην Τσεχία το Σίγκμα Όλομουτς – Τέπλιτσε είναι ντέρμπι, η πρόσφατη παράδοση όμως είναι σαφέστατα υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι συμπλήρωσαν έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Τέπλιτσε είναι καλή εντός, αλλά πολύ κακή εκτός έδρας, καθώς μετρά μόνο δύο νίκες σε 15 αγωνιστικές, με τέρματα 9-30! Ο άσσος της Σίγκμα Όλομουτς πληρώνει 2.12 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Η Σπάρτα Πράγας των έξι συνεχόμενων νικών, δεν αναμένεται αν αντιμετωπίσει προβλήματα από τη ντεφορμέ Οστράβα που μετρά μόλις μία νίκη σε 8 αγωνιστικές. Η παράδοση των τελευταίων ετών ανεξαρτήτως έδρας είναι 8-1-1 υπέρ της ομάδας από την Πράγα.

Στη Β Αυστρίας η πρωτοπόρος Ριντ είναι ανώτερη της FC Τζούνιορς και επειδή είναι εξαιρετική μακριά από την έδρα της (8-3-1) πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα προσθέσει ένα ακόμα διπλό στο ενεργητικό της. Βέβαια στα ματς της Ριντ πάντα «παίζει» και το over, καθώς εδώ έχουμε να κάνουμε με την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία.

Στην Ελβετία θα συνδυάσω το διπλό με το over στην αναμέτρηση της Τουν με τη Γιουνγκ Μπόις. Η ουραγός Τουν που μετρά μόλις δύο νίκες σε 12 ματς στην έδρα της, είναι η κάτοχος της χειρότερης άμυνας στην κατηγορία. Η Γιουνγκ Μπόις είναι πολύ καλύτερη και τα τελευταία χρόνια την κερδίζει ρίχνοντας τριάρες, τεσσάρες και πεντάρες…

Στη Β Ελβετίας η Γκρασχόπερς με την πεντάρα που έριξε στην Ααράου, απέδειξε οτι παραμένει μια μεγάλη ομάδα που ευελπιστεί στην επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία. Απόψε φιλοξενείται από την μετριότατη και ουσιαστικά αδιάφορη Βίντερτουρ και το διπλό έχει παιχτεί από την πλειονότητα των παικτών του στοιχήματος.

Στα play off της Ρουμανίας, ποντάρεται η Κραϊόβα απέναντι στην υποδεέστερη Μποτοσάνι που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς μέσα στο γήπεδό τους σπανίως γκελάρουν με αντίπαλο τη Μποτοσάνι.

Στην Πορτογαλία η Ρίο Αβε το… παλεύει ακόμα για την Ευρώπη και απόψε φιλοξενείται από τη βαθμολογικά άνετη Σετούμπαλ η οποία συμπλήρωσε εννέα αγωνιστικές χωρίς νίκη στην κατηγορία. Αυτά βέβαια είναι ματς που σε άλλους καιρούς και υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα μας απασχολούσαν καν… Τώρα όμως που το κίνητρο μετρά πάνω από όλα, θεωρώ ότι αξίζει ένα μικρό ρίσκο το διπλό της Ριο Άβε.

Για την αναμέτρηση της Πόρτο με τη Μποαβίστα τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ μόνο στην πρόσφατη παράδοση που είναι εντυπωσιακή. Η Πόρτο βλέπετε, συμπλήρωσε 11 σερί νίκες με τέρματα 25-1! Πάμε λοιπόν σε συνδυασμό του άσσου με το No – goal προκειμένου να επιβεβαιωθεί και η προϊστορία…

Καλή τύχη και τα λέμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] θα βρεις τώρα και το Auto CashOut*! Και ακόμα καλύτερες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ