ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ…

Καλημέρα. Από χθες ξεκίνησαν οι αγώνες – ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League. Δεν… «ψήνομαι» για υψηλά πονταρίσματα και οι επιλογές μου θα είναι περιορισμένες. Θα συνδυάσω τον άσσο με το over στον αγώνα της Ρόζενμποργκ με τη Ντάνταλκ. Το πρώτο ματς έληξε ισόπαλο 1-1 και η έμπειρη Ρόζενμποργκ δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει στην πρόκριση. Είναι ανώτερη της Ντάνταλκ και επειδή οι Ιρλανδοί είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για γκολ, αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να ανοιχτούν και αυτό θα το πληρώσουν… (2.30 ο συνδυασμός στον STOIXIMAN.GR)

Σκέτο over επέλεξα στις αναμετρήσεις Κοπεγχάγη – Ζίλινα και Μάριμπορ – Ζρίνσκι. Οι δύο γηπεδούχοι επικράτησαν στα πρώτα παιχνίδια με σκορ 1-3 και 1-2 αντίστοιχα και αν οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διεκδικήσουν το… θαύμα, είναι αναγκασμένοι να παίξουν φουλ επίθεση από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Στο ματς της Ντούντελανζ με τον ΑΠΟΕΛ τέλος, θα προτιμήσω το under. Η κυπριακή ομάδα που κέρδισε στον πρώτο αγώνα με 1-0 φημίζεται για την εξαιρετική αμυντική της λειτουργεία και πιστεύω ότι μπορεί να περάσει από το Λουξεμβούργο χωρίς να δεχθεί τέρμα. Δίνω τύχη και στο διπλό του ανώτερου ΑΠΟΕΛ, αλλά τελικά μάλλον θα προτιμήσω το under.

Στα περισσότερα από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας αντικρύζουμε αποδόσεις που ξεκινούν από το 1.02 (!) και καταλήγουν στο 1.12. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να ασχοληθεί κανείς.

Προχωρώντας παρακάτω και πιο συγκεκριμένα στη Β Φινλανδίας, η Γιάρο… διηγείται στις υπόλοιπες εννέα ομάδες της κατηγορίας τα περασμένα μεγαλεία της, κλαίγοντας… Η ομάδα που έρχεται από τρεις σερί ήττες, μετρά μόλις μια νίκη σε επτά παιχνίδια στην έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο ΚΠΒ-Ζ η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην… βόρεια Ευρώπη. (2.25 το διπλό στην SPORTINGBET.GR)

Στη Βραζιλία υπάρχουν δύο φιλοξενούμενοι οι οποίοι πιστεύω ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα απόψε από τις έδρες των υποδεέστερων αντιπάλων τους. Πρόκειται για τη Κορίνθιανς και τη Γκρέμιο που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα. Η Κορίνθιανς φιλοξενείται από την Αβάι που είναι η ομάδα που έχει πετύχει τα λιγότερα (9) γκολ στο πρωτάθλημα. Η Κορίνθιανς από την άλλη μεριά, διατηρεί την καλύτερη άμυνα, ενώ παραμένει και η μοναδική αήττητη στην κατηγορία. Μακριά από την έδρα της μάλιστα είναι σχεδόν αλάνθαστη, καθώς μετρά πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι ματς, με συντελεστή τερμάτων 10-2! (2.00 το διπλό στην NETBET.GR)

Η Γκρέμιο ξαναβρήκε τη φόρμα της, καθώς άρχισε πάλι να σκοράρει μετά από μια περίοδο αφλογιστίας. Εξακολουθεί να έχει την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και μακριά από την έδρα της σκοράρει 2.5 γκολ ανά αναμέτρηση. Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Βιτόρια Μπαΐα που δεν έχει δείξει κανένα σημείο βελτίωσης. Αν προσθέσουμε και τις απουσίες που έχουν οι γηπεδούχοι, τότε θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Γκρέμιο μπορεί να φύγει νικηφόρα όπως και πέρσι. (2.15 στην VISTABET.GR)

Οι… κυνηγοί των εκπλήξεων, ας εξετάσουν τον αγώνα της Σάο Πάολο με τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Το 1.65 του άσσου προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από το όνομα και τη φανέλα της Σάο Πάολο και όχι από τη φετινή της πορεία, που την έχει οδηγήσει κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη, ενώ ούτε ο Ντορίβαλ Ζούνιορ, κατάφερε να την απαλλάξει από το αρνητικό αγωνιστικό της προφίλ. Η Βάσκο δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και ειδικά τα τελευταία χρόνια παίρνει συχνά βαθμούς μέσα στην έδρα της Σάο Πάολο. Για την ακρίβεια έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της.

Και στο Περού όμως, βρίσκω αρκετά χαμηλό τον άσσο της Σπόρτινγκ Κριστάλ. Το ματς με την Αλιάνσα Λϊμα αποτελεί κλασικό τοπικό ντέρμπι και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Νασιονάλ» για λόγους ασφαλείας. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Οφείλουμε να επισημάνουμε επίσης, ότι η Αλιάνσα έχει παράδοση θετικών αποτελεσμάτων, καθώς έχει υποστεί μόλις τρεις ήττες στα 16 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Κριστάλ…

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ