ΜΕ “ΑΕΡΑ” ΟΙ ΔΙΚΕΦΑΛΟΙ…

Καλημέρα. Βραδιά Europa League η αποψινή και αρχικά θα ξεκινήσω με τέσσερις αναμετρήσεις που θεωρώ ότι το Χ… ψιλοβολεύει έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας.

Στον 2ο όμιλο η Άρσεναλ είναι μόνη πρώτη με 3 στα 3 και ακολουθεί η Μόλντε με 6 βαθμούς. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους στη Νορβηγία και αν πάρουν από έναν πόντο τότε ουσιαστικά θα βρεθούν στην επόμενη φάση.

Στον 4ο όμιλο η Ρέιντζερς και η Μπενφίκα προπορεύονται ισοβαθμώντας στους 7 πόντους. Ακολουθεί η Λεχ Πόζναν με τρεις και όπως καταλαβαίνετε αν σήμερα φτάσουν στους 8 τότε πολύ δύσκολα θα αποκλειστούν από την επόμενη φάση.

Στον 8ο όμιλο η Λιλ και η Μίλαν έχουν από 7 και 6 βαθμούς αντίστοιχα και ακολουθεί η Σπάρτα Πράγας με τρείς. Την επόμενη αγωνιστική παίζουν και οι δύο στην έδρα τους, οπότε απόψε ο ένας βαθμός μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμος και για τους Γάλλους και για τους Ιταλούς.

Στον 9ο όμιλο η Βιγιαρεάλ ουσιαστικά έχει ήδη προκριθεί καθώς μετρά 3 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Η Μακάμπι έχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια και σχετικά βατό πρόγραμμα στη συνέχεια. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι δεν θα έλεγαν όχι στον ένα πόντο…

Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι στον πρώτο όμιλο η Γιούνγκ Μπόις μπορεί να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στην υποδεέστερη ΤΣΣΚΑ Σόφιας και να πάρει από απόψε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Για το ίδιο γκρουπ δεν θα εμπιστευτώ τη Ρόμα γιατί αφενός έχει απουσίες και αφετέρου ακολουθεί το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νάπολι. Η Κλουζ από τη Ρουμανία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης και θα ψάξει για πολύτιμο βαθμό στην αποψινή αναμέτρηση.

Η Σλάβια Πράγας διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς στη μεν Τσεχία έχει 7 νίκες και μία ισοπαλία σε 8 αγωνιστικές και στο δε Europa League έρχεται από δύο σερί νίκες με Νις και Λεβερκούζεν. Σήμερα παίζει πάλι με τη Νις η οποία θυμίζω ότι την αγωνιστική που μας πέρασε δεν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα λόγω πολλών θετικών κρουσμάτων covid. Το διπλό προφέρεται σε αρκετά καλές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα στο 2.42 από το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”].

Για πιθανή έκπληξη έχω σημειώσει την αναμέτρηση της Λίμπερετς με τη Χοφενχάιμ για τον 12ο όμιλο. Οι γερμανοί ουσιαστικά έχουν ήδη προκριθεί και από τη στιγμή που έχουν αποδεκατιστεί αγωνιστικά λόγω covid δεν υπήρχε περίπτωση να τους ποντάρω σε διπλό της τάξεως του 1.40.

Κλείνουμε με τα ματς των δύο ελληνικών ομάδων… Η ΑΕΚ όπως κέρδισε εύκολα την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στην Ουκρανία τη Ζόρια, έτσι θεωρώ ότι μπορεί να επαναλάβει την επιτυχία της και απόψε αφού η διαφορά ποιότητας των δύο αντιπάλων αποδείχθηκε περίτρανα.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και αυτός τεράστια νίκη επί της Αϊντχόφεν με το ίδιο σκορ (4-1). Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία και η αλήθεια είναι ότι το εύρος του αποτελέσματος δεν το περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του. Οι Ολλανδοί πλέον εκτός του ότι χρειάζονται βαθμούς για την πρόκριση, έχοντας πληγωμένο τον εγωισμό τους θα θελήσουν να πάρουν άμεσα τη ρεβάνς. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν όμως διότι η Αϊντχόφεν δεν είναι η παλιά μεγάλη ομάδα που γνωρίζαμε και θαυμάζαμε. Προσωπικά τον έχω ικανό τον ΠΑΟΚ να φύγει με θετικό αποτέλεσμα και από το Philips Stadium.  Για μένα είναι προτιμότερο στην προκειμένη περίπτωση να ποντάρουμε στον συνδυασμό του over με το g-g που αποτελούν… προσφιλείς περιπτώσεις όσον αφορά στην Αϊντχόφεν. (2.15 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και άμεσες αναλήψεις.

|21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ