ΜΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ…

Καλημέρα. Χθες το μοναδικό ματς που επιλέξαμε από το ελληνικό πρωτάθλημα, πέρασε και πλήρωσε πολύ καλά καθώς ήταν το Χ στο Ατρόμητος – Απόλλων. Είχαμε εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που ειδικά αυτό το ματς πιθανότατα θα έληγε χωρίς νικητή…

Σήμερα διεξάγονται δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι για τη Σούπερ Λιγκ που είναι το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και το ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Ο ΠΑΟ εδώ και αρκετό καιρό δεν αποδίδει το ίδιο καλά με τις προηγούμενες αγωνιστικές. Ακόμα το φυσάει και δεν… κρυώνει με το 2-2 επί του Αστέρα όπου ισοφαρίστηκε στο τελευταία λεπτό από τον γκολκίπερ της ομάδας της Τρίπολης. Οι «Πράσινοι» παλεύουν για την τρίτη θέση, αλλά η αλήθεια είναι πως το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά, χωρίς να αποδίδει και αυτός ιδιαίτερα καλά, λογικά θα βγει στην Ευρώπη. Όσον αφορά στο σημερινό, σίγουρα θα γίνει μια πολύ μεγάλη μάχη η οποία ίσως και να μην βρει τελικό νικητή. Πρώτη μου επιλογή είναι το Χ του ημιχρόνου και μετά θα δώσω live. Εναλλακτικά μπορούμε να ποντάρουμε και στα περισσότερα γκολ του 2ου ημιχρόνου που τα συνηθίζουν άλλωστε και οι δύο ομάδες. Στις τελευταίες 6 αγωνιστικές, τα 11 από τα 13 γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ μπήκαν από την ανάπαυλα και μετά. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τα πέντε από τα επτά γκολ αντίστοιχα…

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει κατακτήσει από τώρα τον τίτλο αφού οι 19 βαθμοί δεν καλύπτονται ούτε από την… Μπαρτσελόνα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι… καίγεται για τη νίκη στο αποψινό ματς με την ΑΕΚ. Αν το δούμε καθαρά «παικτικώς» τότε οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι και είναι πιο κοντά στην επικράτηση. Βλέπω λοιπόν αρκετά πιθανό το διπλό το οποίο πληρώνει 2.33 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. (για εγγραφή κλικάρετε παρακάτω)

Στο Άρης – Αστέρας Τρίπολης τέλος, θεωρώ ότι υπάρχει ένα λανθασμένο σετ αποδόσεων, Οι μπουκ αδικούν κατάφωρα την ομάδα της Τρίπολης η οποία παραμένει αήττητη στα τελευταία 7 εκτός έδρας παιχνίδια της! Ο Αστέρας (φωτο) έχει άγνοια κινδύνου για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχει τίποτα να χάσει. Ο Άρης αντιθέτως, έχει άγχος διότι η μάχη για την Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη. Ακολουθούν τα τρία πολύ δύσκολα ματς με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και αν σήμερα χάσει βαθμό, τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα στη συνέχεια. Για μένα το 1.50 του άσσου είναι τελείως λανθασμένο και οι κυνηγοί των μεγάλων αποδόσεων ας… λάβουν θέση.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από την Πρέμιερ, από την οποία έχω επιλέξει τη δυάδα Τότεναμ – Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Μουρίνιο παλεύει για ένα εισιτήριο του Champions League και σήμερα φιλοξενείται από την κάκιστη εδώ και καιρό Νιουκάστλ η οποία παίζει τη χειρότερη μπάλα στην Αγγλία. Η πρόσφατη παράδοση δείχνει πέντε διπλά σε έξι παιχνίδια και το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί…

Η Μάντσεστερ έχοντας βελτιώσει αισθητά την αμυντική της λειτουργία, διατηρεί ένα αήττητο εννέα αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Σέβομαι την φορμαρισμένη Μπράιτον, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν είναι ούτε Νιουκάστλ ούτε Σαουθάμπτον. Και εδώ λοιπόν πιστεύω ότι η θετική παράδοση για τους γηπεδούχους θα συνεχιστεί.

Στην Τσεχία η φόρμα δείχνει ξεκάθαρα Βικτόρια Πλζεν στο ματς με την Μπουντεγιόβιτσε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεχάσει τι πάει να πει νίκη, ενώ οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί νίκες. Σημειώστε επίσης ότι η Βικτόρια έχει 8 άσσους σε 11 ματς στην έδρα της.

Στη Β Ισπανίας η Μιραντές θα πάει σχεδόν αποδεκατισμένη στο ματς με την Σπόρτινγκ Χιχόν λόγω κορωνοϊού. Αυτός είναι και ο λόγος που υποχωρεί η απόδοση του άσσου, αλλά εδώ που τα λέμε ούτως ή άλλως η Σπόρτινγκ που είναι η μοναδική αήττητη στην έδρα της, ήταν το φαβορί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Θα κρατήσω επίσης τον άσσο της Λεγκανές που επίσης υποχωρεί. Η ομάδα στοχεύει στην άνοδο, έχει καλή έδρα και η Σαμπαντέλ βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Θα κλείσω τριάδα με το διπλό της πρωτοπόρου Εσπανιόλ που φιλοξενείται από την ουραγό Αλμπαθέτε. Η Εσπανιόλ παραμένει αήττητη εδώ και πολύ καιρό, ενώ η Αλμπαθέτε κερδίζει σπάνια. Η παραπάνω τριάδα πληρώνει 4.55 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. (για εγγραφή κλικάρετε παρακάτω)

Στη Γαλλία αν η Μαρσέιγ σκοντάψει και απέναντι στην ουραγό και ουσιαστικά υποβιβασμένη Ντιζόν, τότε καλύτερα ας το παρατήσει το… άθλημα. Οι Μασσαλοί κυνηγάν Ευρώπη και η Ντιζόν έρχεται από 10 σερί ήττες! Συνολικά μετρά μόλις δύο νίκες σε 30 αγωνιστικές…

Στην Πορτογαλία η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, είναι η Τόντελα με 10 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 12 αγωνιστικές. Διατηρεί επίσης τη χειρότερη άμυνα και έτσι η Γκιμαράες έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.

Στη Β κατηγορία, η Φεϊρένσε έμεινε πίσω μετά από τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματά της και έτσι σήμερα θα πρέπει να κάθε τρόπο να πάρει τη νίκη κόντρα στην υποδεέστερη Κόβα Πιεντάντε η οποία έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην Τουρκία η Μπασακσεχίρ από πρωταθλήτρια, πάει για… υποβιβασμό! Βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή αλλά επειδή τελευταία έχει… αναθαρρήσει, πιστεύω ότι θα βρει τον τρόπο να κερδίσει την ντεφορμέ Μαλάτιασπορ που δεν κερδίζει εδώ και 10 αγωνιστικές.

Στην Αργεντινή η Ρασίνγκ παραμένει αήττητη για 6 παιχνίδια και η Γοδόι το ίδιο διάστημα κατάφερε να κερδίσει μόνο την αδύναμη Πλατένσε. Βάσει φόρμας αλλά και ισχυρής παράδοσης, θα πάω προς τους γηπεδούχους.

Στην Κολομβία τέλος, η Ατλέτικο Τζούνιορ που διεκδικεί τον τίτλο, λογικά θα υποτάξει στην ισχυρή έδρα της την συγκριτικά αδύναμη Αγκίλας που μετρά μόλις δύο νίκες σε 15 αγωνιστικές. Όταν πάντως μιλάμε για Κολομβία να ξέρετε ότι πάντα έχουν τύχη και τα under…

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ