ΜΑΧΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ!

Καλημέρα. Αρχικά θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε τα πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται σήμερα…

ΠΡΕΜΙΕΡ ΣΚΩΤΙΑΣ

Την τελευταία αγωνιστική η προσοχή και το ενδιαφέρον εστιάζονται στο ποια από τις Χάμιλτον και Σεντ Μίρεν θα καταφέρει να αποφύγει το μπαράζ παραμονής. Έχουν έναν βαθμό διαφορά και παίζουν με βαθμολογικά αδιάφορους αντιπάλους. Η Χάμιλτον υποδέχεται τη Σεντ Τζόνστον και η Σεντ Μίρεν φιλοξενείται από την υποβιβασμένη Νταντί. Επειδή τα δύο αυτά σημεία πληρώνουν πολύ καλά, θεωρώ ότι θα μπορούσαν να ζητηθούν σε κάποιο σύστημα, διότι όπως προαναφέραμε είναι η τελευταία αγωνιστική και δεν υπάρχει κανένα απολύτως άλλο περιθώριο… (Συνδυαστικά δίνουν μία απόδοση που πλησιάζει το 6.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]!)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Το ενδιαφέρον περιορίζεται στο ποια από τις Βαλένθια και Χετάφε θα τερματίσει 4η και θα συμμετάσχει στο Champions League. Ισοβαθμούν στους 58 και η Βαλένθια παίζει εκτός έδρας με τη Βαγιαδολίδ. Η δε Χετάφε υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ.

Βαλένθια δεν παίζω διότι διπλό του 1.35 δεν αξίζει ούτε η Μπαρτσελόνα… Την Χετάφε στο 1.60 όμως την… σκέφτομαι ειδικά από τη στιγμή που η Βιγιαρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα σώθηκε και μαθηματικά.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 1η

Η Μπάγερν χρειάζεται μόλις έναν πόντο για την κατάκτηση του τίτλου, διότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Ντόρτμουντ. Υποδέχεται την Αϊντραχτ που είναι εμφανές ότι έχει αδειάζει από σωματικές και ψυχολογικές δυνάμεις. Η ομάδα της Φρανκφούρτης κλήθηκε να κρατήσει δύο… καρπούζια στην ίδια μασχάλη και τελικά της έπεσαν και τα δύο κάτω! Παρ΄όλα αυτά, δεν πρόκειται να σπεύσω να ποντάρω στον χαμηλό άσσο των βαυαρών, καθώς όπως αναφέραμε και στην αρχή, τους αρκεί και η ισοπαλία. Με το Χ βολεύεται και η Αϊντραχτ, αφού αν φτάσει στους 55, βγαίνει οριστικά Ευρώπη, χωρίς να την απασχολούν τα αποτελέσματα των υπολοίπων… «μνηστήρων».

Η Γκλάντμπαχ με τη Λεβερκούζεν που ισοβαθμούν στους 55, θα παλέψουν για το 4ο και τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Ντόρτμουντ και η Λεβερκούζεν παίζει στο Βερολίνο με την αδιάφορη Χέρτα. Δυστυχώς το διπλό προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, οπότε θεωρώ ότι δεν αξίζει να ρισκάρουμε. Για τον άσσο της Γκλάντμπαχ όμως, το σκέφτομαι… σοβαρά.

Οι ελπίδες της Ντόρτμουντ για την κατάκτηση του τίτλου είναι σχεδόν ανύπαρκτες, καθώς αφενός θα πρέπει να νικήσουν την αντίπαλό τους και την ίδια ώρα να χάσει η Μπάγερν μέσα στο Μόναχο από την ντεφορμέ Αϊντραχτ. Αν λοιπόν προηγηθεί σχετικά νωρίς η Μπάγερν, τότε δεν αποκλείεται οι βεστφαλοί να τα παρατήσουν και να συμβιβαστούν με την ιδέα της 2ης θέσης. Ο άσσος κυκλοφορεί σε υψηλές τιμές (2.90 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]) και επαναλαμβάνω ότι είμαι υπό… σκέψη. Σίγουρα πάντως θα παρακολουθήσω εκτενώς αυτά τα ματς κατά τη διάρκεια του live…

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 3η

Η Οσναμπρικ κατέκτησε δίκαια τον τίτλο και ανέβηκε κατηγορία. Στη 2η θέση τερμάτισε η Καρλσρούη, που ανεβαίνει και αυτή. Τρίτη ήρθε η Βέχεν, η οποία θα δοκιμάσει την τύχη της στα μπαράζ. Η Άαλεν και η Φορτούνα Κολονίας υποβιβάστηκαν οριστικά, οπότε το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιες θα είναι οι άλλες δύο ομάδες που θα πάνε να τους κάνουν… παρέα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας. Οι υποψήφιες είναι αρκετές…

Πρόκειται για τις Μπράουνσβαϊγκ (44), Κότμπους (44), Ιένα (43), Σόνεχοφ (42) και Λόττε (40). Η Μπράουνσβαϊγκ με την Κότμπους παίζουν μεταξύ τους, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να ξεχάσουμε την ισοπαλία (που όλοι σκεφτήκαμε) επειδή στην τριπλή ισοβαθμία με την Σόνενχοφ, υστερούν και οι δύο, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Η Σόνενχοφ έχει μία σχετικά και φαινομενικά βατή αποστολή, καθώς παίζει εκτός έδρας με την ντεφορμέ και πεσμένη Φορτούνα. Η ομάδα της Κολονίας παραμένει χωρίς «τρίποντο» εδώ και δέκα αγωνιστικές, ενώ για να βρούμε την πιο πρόσφατη εντός έδρας νίκη της, θα πρέπει να ανατρέξουμε στις 9 Φεβρουαρίου, όταν είχε επικρατήσει με 1-0 της Σβικάου, Αυτή ήταν η 3η και… τελευταία νίκη της, μέσα στο γήπεδό της. Η Σόνενχοφ είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένη να διεκδικήσει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τους κατακτήσει.

Αν εξελιχτούν έτσι τα πράγματα, τότε θα πρέπει να κερδίσει και η Ιένα τη βαθμολογικά αδιάφορη Μόναχο 1860. Πιθανολογώ ότι θα το πράξει, διότι οι βαυαροί εκτός από αδιάφοροι είναι και ντεφορμέ. Πιο συγκεκριμένα, μετρούν πέντε ήττες σε έξι παιχνίδια. Η Ιένα παίζει μέσα σε 90 λεπτά τους κόπους και τους μόχθους μίας ολόκληρης σεζόν και λογικά θα επικρατήσει…

Οι πιθανότητες παραμονής για τη Λόττε τέλος, είναι από αμελητέες, έως και ανύπαρκτες, αφού αφενός η ίδια χρειάζεται μόνο νίκη απέναντι στην ανώτερή της Κίκερς και αφετέρου θα πρέπει να χάσουν και η Ιένα και η Σόνενχοφ! Το να συμβούν και τα τρία μαζί είναι σχεδόν απίθανο, όσο και αν συνηθίζουμε να λέμε ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν. Την αφήνουμε στην άκρη αυτήν λοιπόν… (Συνδυαστικά ο άσσος της Ιένα με το διπλό της Σόνεχοφ, μας δίνουν την απόδοση 2.73 στον ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εδώ δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον διότι η μοναδική εκκρεμότητα που έχει να κάνει με την παραμονή, βρίσκει τις δύο ενδιαφερόμενες να παίζουν μεταξύ τους. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τόντελα και την Τσάβες και θα δώσω ένα ελαφρύ προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω έδρας και καλής πρόσφατης παράδοσης.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Προτελευταία αγωνιστική και η Χάρτμπεργκ παλεύει για την παραμονή. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θεωρώ ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Άλταχ. Θυμίζω ότι η Χάρτμπεργκ διαθέτει την δεύτερη παραγωγικότερη εκτός έδρας επίθεση μετά από την πρωταθλήτρια Σάλτσμπουργκ! Θυμίζω επίσης ότι η Άλταχ τελείωσε τη σεζόν έχοντας τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα (2-1-8). Δεν νομίζω λοιπόν ότι έχει βάση και λογική το 1.60 του άσσου.

ΙΤΑΛΙΑ

Η προτελευταία αγωνιστική διεξάγεται σήμερα και αύριο. Σήμερα λοιπόν, υπάρχουν δύο γηπεδούχοι που χρειάζονται οπωσδήποτε νίκη για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αναφέρομαι στην Ουντινέζε και τη Τζένοα που υποδέχονται τη ΣΠΑΛ και την Κάλιαρι αντίστοιχα. Η ΣΠΑΛ είναι τελείως αδιάφορη, ενώ η Κάλιαρι έχει σωθεί κατά 99%. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένοα και η Κάλιαρι διατηρούν φιλικότατες σχέσεις… (Οι δύο παραπάνω άσσοι, αν παιχτούν μαζί, πληρώνουν το καθόλου ευκαταφρόνητο 2.35 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

ΓΑΛΛΙΑ

Προτελευταία αγωνιστική και εδώ. Η Μονακό πρέπει αυτή τη φορά οπωσδήποτε να κερδίσει για να αποκτήσει προβάδισμα για την παραμονή. Υποδέχεται την Αμιάν η οποία αποδυναμώνεται αισθητά όταν απομακρύνεται από την έδρα της.

Η Σεντ Ετιέν αν κερδίσει τη Νις βγαίνει οριστικά Ευρώπη. Έχει ισχυρή έδρα και η αντίπαλός της εκτός από αδιάφορη έχει και απουσίες στην άμυνα καθώς θα λείψει το βασικό αμυντικό της δίδυμο. Θα κρατήσω λοιπόν αυτούς τους δύο άσσους συνδυαστικά και τίποτα περισσότερο…

Παρακάτω θα δούμε αποσπασματικά κάποιες πιθανές εκπλήξεις από το υπόλοιπο πρόγραμμα…

Στα play off Σκωτίας η Κλάιντ υποδέχεται την Αννάν στη ρεβάνς του 1-0 και θεωρώ ότι οι μπουκ αδικούν τους φιλοξενούμενους που έρχονται από οκτώ νίκες και μια ισοπαλία! Το 1.70 είναι πολύ χαμηλό για να μπω στη διαδικασία να κοντράρω μια φορμαρισμένη ομάδα που τελείωσε τη σεζόν με 10 διπλά στο ενεργητικό της!

Στη Β Ισπανίας η Τενερίφη που κινδυνεύει με υποβιβασμό θα πάει για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της αδιάφορης Έλτσε, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε πέντε γκολ από την Αλμερία! Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν γίνεται να μην δώσεις προβάδισμα στην ομάδα που χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς…

Στο Βέλγιο φοβάμαι για την έκπληξη στο Σεντ Τρουίντεν – Βέστερλο, για δύο λόγους. Πρώτον οι γηπεδούχοι έχουν ξεμείνει από δυνάμεις και δεύτερον οι φιλοξενούμενοι διατηρούν πολύ καλή παράδοση εκεί μέσα. Πιο συγκεκριμένα στις τελευταίες 10 επισκέψεις τους, πήραν επτά διπλά και υπέστησαν μόνο μία ήττα. Πρόκειται για μια σπάνια παράδοση που με ωθεί αποτρεπτικά στο να ποντάρω στο 1.60 του άσσου…

Στη Σουηδία η Χάλμσταντ εξακολουθεί να παίζει καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας. Δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτήν την… παράξενη ομάδα, αλλά από τη στιγμή που έχει βρει τον τρόπο να μην χάνει εύκολα μακριά από την έδρα της, δεν θα την κοντράρω στο 1.70.

Θα κλείσουμε με μια ακόμα πιθανή έκπληξη από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Το Κάνσας διανύει μια παρατεταμένη περίοδο αγωνιστικού ντεφορμαρίσματος και θεωρώ ότι δεν νοείται να προσφέρεται σε τιμές της τάξεως του 1.35. Αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και το Βανκούβερ το τελευταίο διάστημα έχει «στρώσει».

Αυτά προς το παρόν φίλες και φίλοι. Η συνέχεια θα δοθεί στο Live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη…

Τελικός Eurovision με ειδικά στοιχήματα & live από το [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Ο τελικός της Eurovision είναι εδώ και παίζει στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] με ειδικά στοιχήματα και Live παιχνίδι!

Σε ποιες θέσεις θα πλασαριστούν Ελλάδα και Κύπρος;

Η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» και η Τάμτα με το «Replay» κέρδισαν τις εντυπώσεις στον πρώτο ημιτελικό και πλέον βλέπουν…  δεκάδα!

Το ενδεχόμενο μάλιστα να τερματίσουν Ελλάδα και Κύπρος στις πρώτες 10 θέσεις προσφέρεται σε ελκυστική απόδοση από το Stoiximan.gr, μαζί με αμέτρητες ακόμα αγορές όπως το ποια χώρα από τα Βαλκάνια θα τερματίσει στην ψηλότερη θέση, η διαφορά του νικητή από τον δεύτερο (σε βαθμούς) κ.α.

Και φυσικά με Live στοίχημα που κάνει… το παιχνίδι σου καλύτερο και στον τελικό της Eurovision!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ