ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ…

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Β Ιταλίας, ομολογώ ότι μου προξένησε εντύπωση πως από όλα τα ματς της αγωνιστικής που διεξάγονται σήμερα, έχει προτιμηθεί με διαφορά ο άσσος της Κροτόνε. Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι η Μπενεβέντο είναι πρώτη με 23 νίκες και μία μόνο ήττα σε 31 παιχνίδια! Ίσως αυτή η επιλογή των παικτών οφείλεται στο γεγονός ότι η Μπενεβέντο την προηγούμενη εβδομάδα εξασφάλισε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου. Η Κροτόνε αντιθέτως παλεύει με μια πλειάδα ακόμα ομάδων για τη δεύτερη προβιβάσιμη θέση. Φαίνεται λοιπόν ότι το κίνητρο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των παικτών στην προκειμένη περίπτωση.

Η Λιβόρνο μετά και από την εντός έδρας ήττα της από τη Βενέτσια, ουσιαστικά υποβιβάζεται. Η Τραπάνι όμως το παλεύει ακόμα, αλλά η αλήθεια είναι πως μόνο αν κερδίσει σήμερα θα διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή. Και εδώ λοιπόν θα ακολουθήσω την ομάδα που έχει το ισχυρό κίνητρο με το μέρος της.

Στην Τουρκία η Ντενίζλισπορ βρίσκεται μόνο τέσσερις βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και τις επόμενες δύο αγωνιστικές έχει να δώσει εξαιρετικά δύσκολα ματς με τις πρωτοπόρους και υποψήφιες πρωταθλήτριες Μπασακσεχίρ και Τράμπζοσνπορ. Το σημερινό ματς με την βαθμολογικά άνετη Γκαζιάντεπ είναι κομβικής σημασίας για τους γηπεδούχους και θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες της θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη. Αν το ματς αυτό βέβαια διεξαγόταν πριν από 5-6 αγωνιστικές, δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ. Θα επαναλάβω όμως ότι εδώ πλέον που έχουν φτάσει τα πράγματα  οφείλουμε να κοιτάμε πρωτίστως την αναγκαιότητα των βαθμών των εκάστοτε ομάδων. (2.60 το προσφέρει η [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”])

Στα play off της Ρουμανίας η Κραϊόβα πέτυχε σπουδαίο διπλό με σκορ 2-3 επί της Κλουζ και δεν νομίζω ότι θα σκοντάψει σήμερα απέναντι στην ουραγό Γκαζ Μετάν. Φέτος την έχει συναντήσει τρεις ακόμα φορές και συνδύασε τις νίκες της με τα over. Αυτό είναι κάτι άλλωστε που το συνηθίζει η Κραϊόβα που έρχεται από 8 over σε 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι η απόδοση του διπλού πέφτει σχεδόν σε όλους τους μπουκ.

Στη  Β Αυστρίας η Ριντ δεν είναι σε καλή κατάσταση και πλέον την προσπέρασε στη βαθμολογία η Κλάγκενφουρτ. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και η μάχη για τον τίτλο και την άνοδο συνεχίζεται στήθος με στήθος. Το αποψινό διπλό θα παιζόταν… άνετα πριν από τη διακοπή. Στην κατάσταση όμως που βρίσκονται οι δύο ομάδες δεν αξίζει στο 1.60. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερος ο συνδυασμός τους over με το g-g γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ριντ έχει την παραγωγικότερη επίθεση καθώς και ότι έρχεται από 7 σερί over.

Στην Β Αρμενίας η Γουεστ Αρμένια υποδέχεται την Αλασκέρτ Β την οποία στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με σκορ 0-5. Γενικότερα διαθέτει μια ισχυρότατη επίθεση, καθώς έχει σκοράρει 80 φορές φέτος! Επειδή και η Αλασκέρτ παίζει πάντα επιθετικά, νομίζω ότι εδώ θα μπορούσαμε να ψάξουμε έναν τριπλό συνδυασμό άσσου, over και g-g. Θυμίζω ότι την προηγούμενη αγωνιστική η Γουεστ Αρμένια είχε συντρίψει την Τορπέντο με σκορ 7-0!

Με τη Β Νορβηγίας τέλος, θα ήταν πρόωρο να ασχοληθούμε, αλλά αν κρίνω αποκλειστικά και μόνο από τα ρόστερ των ομάδων όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί, τότε σήμερα υπάρχουν δύο φιλοξενούμενες που φαίνεται να έχουν προβάδισμα για την επικράτηση. Αναφέρομαι στη Λίλεστρομ και τη Σόγκνταλ. Η τελευταία έχει και πολύ καλή παράδοση στην έδρα της Ασάνε, οπότε θα μπορούσε άνετα να τη διατηρήσει.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

MATCHCOMBO από τον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσεις διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο. Με το MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ